Original Pom Pom Beanie

Minsta antal: 25 st

Prisvärd dubbelstickad mössa med boll-tofs från Beechfield!


Fyll i dina uppgifter

Ditt färgval
    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Antal:
Ladda upp motiv
Jag vill skicka
in senare
Ladda upp motiv Ladda upp
din fil
  • Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
icon info Beskrivning

En dubbelstickad mössa från Beechfield med tofs. En bekväm mössa med bra passform. Prisvärd modell som finns i flera olika färger. Perfekt för att brodera sin logga på. Går även att få med vävt märke. Passar utmärkt på mässor och event!

  • Material: 100% soft-feel akryl
  • Finns i storleken One Size.

Leveranstid Leveranstid

Din order skickas normalt efter 14 arbetsdagar från det att vi har godkända tryckfiler. Denna produkt går att få expresslevererad. Vänligen notera detta i din order för att få mer information..

Sömnad Sömnad

Vi har möjlighet att brodera er logotyp direkt på mössan, alternativt använda oss av etiketter. Önskas etiketter kan man välja om de ska vara framträdande när mössan är i nedvikt eller uppvikt läge.

Vi kontaktar er efter lagd order för att gå igenom önskat utseende.

Grafiskt material Grafiskt material

Kostnad för tryck och schablon tillkommer. Max storlek för tryck är 25cm². Större etiketter kan produceras mot förfrågan.

Grundpriset finns angivet ovanför beskrivningen och är en riktlinje för vad en produkt kostar utan tryck. Vad priset blir med tryck varierar beroende på önskad metod, antal färger mm. och därför går vi gärna igenom era behov och önskemål innan vi återkommer med prisförslag.

Ladda upp ert motiv i vektorformat, de filerna har oftast filändelsen .eps, .ai eller .pdf. Vi återkommer sedan med korrektur efter lagd order.

PK3012_T

Datablad

Kompositioner
Akryl
Gender
Unisex

Jämför med liknande produkter

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password