Kuvert

(8)

Trots att samhället blir allt mer papperslöst för varje år är kuvert med tryck fortfarande en av de mest populära trycksakerna på marknaden. Genom att beställa kuvert med tryck från Trycka.se investerar du i kostnadseffektiva reklamverktyg som dessutom är oerhört användbara. Kuvert används i de allra flesta företag och verksamheter för att skicka ut till exempel reklamutskick, fakturor, offerter och mycket mer. Hos oss kan du köpa kuvert i en mängd olika utformningar och storlekar!

Hos oss är det enkelt att beställa kuvert med tryck och företagslogga. 

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Därför är det värt att köpa kuvert med tryck

Med en egen logga eller design på företagets kuvert lär du garanterat sticka ut från mängden! Kuvert är en typ av produkt som du mest troligt ändå använder på regelbunden basis i verksamheten, så varför inte passa på att nyttja produkten för att etablera företaget också?

Oavsett om du ska skicka ett anställningsavtal med posten till en ny kollega eller lämna över en offert till en potentiell kund kommer ett kuvert med egen design få företaget att framstå som professionellt och seriöst.
Inte nog med det – om du skickar kuvertet med posten får företaget konstant marknadsföring hela vägen fram till mottagaren.

Billiga kuvert med tryck i en mängd olika utformningar

På Trycka.se kan du välja bland mängder av olika kuvertstorlekar! Vi erbjuder allt från C-format till specialformat, och du får möjlighet att välja mellan tre olika förslutningsmetoder:

  • Självhäftande förslutning
  • Förslutning med täckremsa
  • Fukthäftande förslutning

Vi erbjuder även kuvert med eller utan ett genomskinligt fönster på baksidan, vilket passar bra om du vill att mottagarens adress ska synas igenom kuvertet. Önskar du en annan storlek på kuvert än de som erbjuds här på hemsidan? Då kan du enkelt kontakta oss för en offert!

Kuvertets historia

Brevkuvert används när ett skriftligt meddelande ska skickas i slutet omslag. Värdekuvert är för värdehandlingar eller liknande dokument. Fönsterkuvert är ett kuvert med ett genomskinligt fönster där mottagarens adress syns igenom.

När ett kuvert är förbrukat ska det slängas i vanliga hushållssopor eller brännbart. Anledningen till att det inte ska till återvinningen är för att klistret på kuverten orsakar problem för återvinningsmaskinerna.

Kuvert med tryck som du väljer själv

Många av våra kunder väljer gärna en ganska enkel design på sina kuvert, som till exempel företagets egen logotyp. Du får dock valmöjligheten att trycka upp ett motiv på hela framsidan av kuvertet om du så önskar, och även den yta som viks där bak. Vi trycker upp kuvert med 4-färgstryck vilket innebär att i princip alla färger är tillgängliga. Vill du satsa på en stilren design med en enkel logga eller en riktigt färgglad framsida som definitivt drar blickar till sig?

Vi hjälper gärna till med designen

Du kan enkelt ladda upp din egen design inne på de olika produktsidorna på vår hemsida. Om du känner dig osäker på hur du bäst ska ta fram en egen design hjälper vi dock gladeligen till – du behöver bara lägga till Grafisk Hjälp i din beställning och ladda upp information och specifika önskemål om din design. Vi återkommer till dig med korrektur inom max 24 timmar, under förutsättning att det inte är helg eller röd dag. Välkommen!

Kuvert med tryck
KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password