Reklamgodis

(52)

Här finner du vårt sortiment av reklamgodis med tryck. För vem tycker inte om godis? Godis lockar till sig stora som små och passar därför utmärkt för att få fler besökare på mässor och event. Reklamgodis med tryck kan användas i många sammanhang, varför inte skicka med en tablettask tillsammans med era försändelser? Kanske en godisskål i väntrummet eller på bordet för att välkomna besökare och gäster? Möjligheterna är många och vi hjälper er gärna att uppfylla dem!

Reklamgodis, mässgodis, karameller och godisstrutar med tryck, det hittar du hos oss på Trycka.se

UNDERKATEGORIER FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Godis med tryck

Godis och choklad är något som de flesta av oss älskar. Därför fungerar det alldeles utmärkt när man vill locka till sig sötsugna besökare på olika event. Förhoppningsvis stannar besökarna kvar tillräckligt länge för att ni ska kunna förmedla ert budskap, men även om de bara tar ett par godisbitar och går därifrån så har ni lyckats. Med reklamgodis finns nämligen er logotyp på omslaget och på så vis sprider ni ert varumärke och förknippar det samtidigt med en positiv och god upplevelse.

Twistade karameller

Karameller är den klassiska och givna produkten att ge bort på mässan. Det är en perfekt produkt att locka folk till din monter där du sedan kan berätta om din produkt eller dina erbjudanden. Vi har karameller i flera smaker som bland annat hallon/lakrits, smörkola och fruktblandning. Det finns helt enkelt smaker som passar alla.

Tablettaskar med tryck

Tablettaskar med tryck är en populär produkt att ge bort på mässan, kundeventet eller ha som snacks på kontoret. Fördelen med det här godiset är att alla inte äter upp det på en gång, utan kanske sparar det till ett senare tillfälle. Det gör att förpackningen inte slängs i papperskorgen direkt utan kan synas under en längre period. Det finns även en större yta att trycka din logga på än på exempelvis karameller. Även här har vi godiset i flera smaker, allt för att så många som möjligt ska kunna njuta av de goda tablettaskarna. Du hittar smaker som bland annat lakrits, mint, gräddkola och hallon.

Godis – En perfekt profilprodukt

Reklamgodis med tryck kan användas i flera sammanhang. Man kan exempelvis fylla en skål med godis vid receptionsdisken på ett företag eller hotell. Då skapar man en mer inbjudande känsla och ett bra första intryck.

För e-handlare är godis ett utmärkt sätt att höja upplevelsen av ett köp. Kunden får en glad överraskning när de upptäcker att det även finns en tablettask eller godispåse i försändelsen. Den positiva upplevelsen ökar chanserna för att kunden ska återkomma fler gånger.

Godis med företagslogga är ett utmärkt komplement i goodiebags vid event och kommer säkert vara en av de mest uppskattade sakerna i påsen!

Reklamgodis är mycket prisvärt och har oftast ett lägre styckpris ju mer man beställer. Kostnaden per godisbit är väldigt låg när man tänker på den positiva kundupplevelsen man får. En god produkt som är kopplat till sitt varumärke är alltid positivt!

godispåsar

Chokladbitar med tryck

Vem älskar inte choklad? Extra positivt är att det sägs att choklad både ska vara bra för hjärtat och för humöret - perfekt ju! Våra chokladbitar är ett lyxigare alternativ där slutresultatet blir ett trevligt och uppskattat avtryck för ditt företag. Vi har choklad i flera olika smaker där ni självklart kan blanda fritt mellan smakerna.

Reklamgodis i burk

Vill ni sätta er logotyp på något som håller lite längre än små förpackningar? Vi erbjuder reklamgodis i burk i både en mindre och större storlek. På burken får ni er egna etikett där ni exempelvis kan placera er logotyp. Fyll er godisburk med geléhallon, polkagrisar, fruktnappar, chokladpopcorn eller annat gott.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password