Reklamgodis – Godis med tryck

Vem tycker inte om godis? Exakt, ingen, åtminstone om man frågar vår personal. Godis lockar till sig stora som små och passar därför utmärkt för att få fler besökare på mässor och event. Reklamgodis kan användas i många sammanhang, varför inte skicka med en tablettask tillsammans med era försändelser? Kanske en godisskål i väntrummet eller på bordet för att välkomna besökare och gäster? Möjligheterna är många och vi hjälper er gärna att uppfylla dem!


Har du frågor eller vill veta mer om våra Reklamgodis?
Vi finns redo att hjälpa till!

support@trycka.se
031-721 19 40

Mån-tors 08:00-16:00
Fredag 08:00-14:45

Godis med tryck

Godis och choklad är något som de flesta av oss älskar. Därför fungerar det alldeles utmärkt när man vill locka till sig sötsugna besökare på olika event. Förhoppningsvis stannar besökarna kvar tillräckligt länge för att ni ska kunna förmedla ert budskap, men även om de bara tar ett par godisbitar och går därifrån så har ni lyckats. Med reklamgodis finns nämligen er logotyp på omslaget och på så vis sprider ni ert varumärke och förknippar det samtidigt med en positiv och god upplevelse.

Reklamgodis med tryck kan användas i flera sammanhang. Man kan exempelvis fylla en skål med godis vid receptionsdisken på ett företag eller hotell. Då skapar man en mer inbjudande känsla och ett bra första intryck.

För e-handlare är godis ett utmärkt sätt att höja upplevelsen av ett köp. Kunden får en glad överraskning när de upptäcker att det även finns en tablettask eller godispåse i försändelsen. Den positiva upplevelsen ökar chanserna för att kunden ska återkomma fler gånger.

Reklamgodis är ett utmärkt komplement i goodiebags vid event och kommer säkert vara en av de mest uppskattade sakerna i påsen!

Reklamgodis är mycket prisvärt och har oftast ett lägre styckpris ju mer man beställer. Kostnaden per godisbit är väldigt låg när man tänker på den positiva kundupplevelsen man får. En god produkt som är kopplat till sitt varumärke är alltid positivt!

godispåsar med tryck