Valaffischer

(4)

Här hittar ni vårt sortiment av valaffischer. Gå in på respektive produktsida för att se alla valbara alternativ.

Våra affischer i kanalplast är lätta och slitstarka, perfekta för utomhusbruk. De är tillverkade av högkvalitativ plast som både är UV-beständig och vattentät. Det finns även en variant som är anpassad för stolpar, perfekt för att exempelvis placera vid en cykelbana eller liknande så att budskapet syns tydligt.

För inomhusbruk kan du välja Valaffisch Papper. Där har vi samlat de tre vanligaste storlekarna för inomhusbruk. Affischerna printas på ett 170g papper som ger hög kvalité, men som samtidigt kan tryckas i stor upplaga för att komma ned i låga styckpriser.

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Valaffischer

Valaffischer är en viktig del av politiska kampanjer under valår. Dessa affischer är avsedda att locka väljarnas uppmärksamhet och förmedla kandidatens budskap på ett övertygande sätt. Genom att kombinera bilder, texter, sloganer och partiets logotyp försöker valaffischer skapa en stark känslomässig koppling till väljarna och lyfta fram kandidatens kärnfrågor. Affischernas design och ton kan variera från seriös och auktoritär till inkluderande och entusiastisk, beroende på kandidatens personlighet och vilka målgruppen är. I en valkampanj spelar valaffischer en central roll i att sprida information, bygga varumärke och påverka väljares beslut genom visuell kommunikation.

Som vanlig reklam

Valaffischer går självklart att använda till annat än politiska valkampanjer. Våra valaffischer i kanalplast tål väder och vind och kan med fördel användas när ni behöver göra reklam utomhus för andra sorters evenemang och tillställningar. Valaffisch lyktstople kan monteras på lyktstolpar längs vägar och cykelbanor, tack vare håltagningen som som gör det möjligt att dra en buntband genom skivan och runt stolpen.

Tryckfiler

Bra att ha i åtanke när ni designar era tryckfiler är på vilket avstånd dessa affischer kommer att ses på. Unvik små texter då detta inte hinner uppfattas av mottagaren när de exempelvis passerar förbi i bil eller på cykel.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password