Konferensblock

(11)

Precis som namnet antyder så används skrivblocken ofta till konferenser. Det är ett smidigt sätt att göra anteckningar på och kräver inte en hel anteckningsbok. Konferensblock med tryck fungerar minst lika bra i andra sammanhang och är en populär produkt på kontor och i alla sammanhang där man behöver göra enkla anteckningar.

Hos oss kan du enkelt beställa konferensblock online med eget tryck. 

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Konferensblock/
Anteckningsblock

Konferensblock med tryck kan användas i många olika sammanhang. I kontorsmiljö trycker man normalt upp dem med sin logotyp och används sedan för att ta enkla anteckningar, exempelvis bra när man tar anteckningar från ett möte eller telefonsamtal. De kan även användas i många specialområden eftersom man själv kan välja hur hela tryckytan ska se ut. Det gör att man kan segmentera upp rutor och fält som underlättar för personalen att snabbt fylla i ett formulär, offert eller beställning. Ett vanligt område är även att dela ut de på konferenser och liknande sammanhang så att alla deltagare kan göra anteckningar, den typen av block är normalt små och har ca 20 sidor.

Linjerat eller rutiga konferensblock?

Samtliga block är vita från början. Vill du därför ha ett rutigt eller linjerat konferensblock så behöver du själva lägga till det i din tryckfil. På så vis får du helt fria händer att avgöra hur blocket ska se ut.

Tips

Ska blocken eller sidorna rivas av och ges till kund? I så fall kan det vara bra att komplettera med kontaktuppgifter eller öppettider så att kunden enkelt har dessa tillgängliga. Tänk på att man även kan länka till hemsidor genom att trycka QR-koder.

konferensblock med tryck
KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password