Namnskyltar

(9)

Vi har ett brett utbud av namnskyltar. Varje namnskylt på hemsidan finns i flera olika utformningar och mått, klicka in på respektive produkt för att se alla alternativ. Vi har namnskyltar i plast, metall, trä och flera andra alternativ. Alla varianter finns inte upplagda på hemsidan så kontakta gärna oss om ni har andra önskemål.

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Varför namnskyltar? 

Namnskyltar är vanligt förekommande i branscher som exempelvis försäljning, hotell, restaurang och inom vården. De inger förtroende och professionalism och gör att kunderna eller patienterna känner sig tryggare då de vet vem de har pratat med. I butiker trycks oftast för- och efternamn samt företagets logotyp på namnbrickan, medans inom vården adderar man ofta även titel och avdelningsnamn. Även på mässor och event använder många namnskyltar för att visa upp vilket företag man representerar.

Om våra namnskyltar 

Vi erbjuder namnskyltar i flera olika material så som plast, metall och trä. Våra namnbrickor håller en hög kvalité och finns i olika utformningar och mått. Vilken fästmetod som ni bör välja beror på hur ni ska bära dem. Våra magnetfästen har en stark häftförmåga och fungerar på så vis att man har en lös magnet som man placerar på insidan av tröjan, vilket håller fast namnskylten. Detta är en fördel då det inte lämnar hål i klädesplagget. Nålfästen är enkla att sätta dit på ett klädesplagg men kan lämna ett litet hål efter sig. Arbetar ni i en tuff och utsatt miljö, passar vår modell “Namnskylt Stark” bra, då skylten är skyddad av två lager akryl.

Innan beställning

Innan du beställer namnskyltar med tryck kan det vara bra att gå igenom följande frågor:

  • Ska det vara en rund, oval eller rektangulär skylt?
  • Hur många namnbrickor behövs?
  • Ska namnskylten vara i plast, metall eller trä?
  • Behöver de vara tåliga?
namnskylt stark namnskylt guld
KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password