Muggar med tryck

I Sverige dricker nästan alla kaffe så det är inte konstigt att kaffemuggar är ett måste på arbetsplatsen. Varför då inte dricka ur en fin kopp med företags logotyp? Med profilerade muggar får ni ett enhetligt utseende på muggarna och det ger ett professionellt intryck när man träffar kunder.

Vi har handplockat vårt utbud av muggar med tryck och samtliga muggar på sidan tål maskindisk.


Har du frågor eller vill veta mer om våra Muggar?
Vi finns redo att hjälpa till!

support@trycka.se
031-721 19 40

Mån-tors 08:00-16:00
Fredag 08:00-14:45

Reklammuggar är alltid rätt

Kaffemuggar används i princip på alla svenska arbetsplatser. De finns i fikarummet, kontoren och ofta på varje skrivbord. Kort sagt, de finns lite överallt och det gör de till perfekta reklambärare för företaget. Genom att stolt visa upp sin logotyp på muggarna får man ett enhetligt utseende på arbetsplatsen som höjer intrycket för besökare. Visst känns det professionellt när man kan erbjuda en kund en ren och fin kaffekopp med företagslogotyp på? En blandning av neutrala muggar ger inte alls samma känsla, så beställ muggar med tryck på som ni kan känna er stolta att visa upp och använda!

reklammugg
glassmugg

Våra kaffemuggar med tryck

Vi har ett handplockat utbud av muggar som alla tål maskindisk, vilket är ett måste eftersom många arbetsplatser använder diskmaskin för att rengöra sina muggar. I vårt sortiment hittar du flera vanliga porslinsmuggar och även ett par utvalda glasmuggar som vi tror passar bra in på de flesta arbetsplatser.

Tryckteknik - Tampotryck

Det finns flera olika tekniker när det gäller att trycka/printa ett motiv på muggar. När det gäller vårt utbud så är samtliga med tampotryck. Det ger den bästa färgåtergivningen och hållbarheten när det gäller muggar och glas, vilket gör att de även fungerar utmärkt i diskmaskin.

Med tampotryck är det en form av kudde/svamp som förbereds med färgen och sedan trycker det på ytan. Den tekniken fungerar mycket bra och är vanlig på profilprodukter eftersom de inte kräver en platt yta. Nackdelen är att man inte kan printa i fullfärg, alltså inte färgfotografier. Det är däremot ovanligt med fullfärgstryck på profilprodukter eftersom de flesta logotyp endast innehåller 2-3 färger.

Muggar med tryck, mer än bara behållare

Muggar och koppar med tryck är mer än bara en behållare för kaffe och te. Det är en reklambärare som ska representera ert företag, väljer därför en modell som ni kan stå bakom. Den ska även vara bekväm och praktisk så att den uppskattas av alla kollegor och faktiskt används. Tänk även på att reklammuggar fungerar bra som giveaways, varför in trycka upp ett större antal och ge ut till kunder eller till besökare när ni är på mässa? Muggar med tryck håller i flera år och står ofta framme, vilket gör det till en bra metod för att sprida sitt varumärke. Det gäller däremot ett muggarna är snygga så att folk vill använda dem.

Kontakta gärna oss om ni har frågor eller vill veta mer om våra muggar med tryck.