Muggar

(32)

Här finner du vårt sortiment av muggar med tryck. Muggar och koppar med tryck är mer än bara en behållare för kaffe och te. Det är en utmärkt reklambärare som ska representera ert företag, välj därför en modell som ni kan stå bakom och som är bekväm. En mugg i porslin, stengods, keramik eller rostfritt stål? Vi har muggar med tryck för alla tillfällen och varumärken.
Tänk även på att kaffemuggar med tryck fungerar bra som giveaways, varför inte trycka upp ett större antal och ge ut till kunder eller till besökare när ni är på mässa?

Unna era anställda och partners kaffemuggar med tryck och höj er exponering ytterligare!

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Kaffemuggar med tryck — en självklar profileringsprodukt

Att köpa reklammuggar behöver nästan ingen argumentation. Det är en profilprodukt som är självklar på kontoret, i lunchrummet och i verkstaden. Likadana muggar med tryck av logotypen ger ett enhetligt intryck på arbetsplatsen samtidigt som varumärket syns. Du får tillfälle att visa varumärket under avslappnade och trevliga former. Med lite tur kanske besökaren eller kunden vill ha med sig en egen mugg med tryck!

Enkelt att välja reklammugg hos Trycka.se

Trycka.se har gjort det enkelt att välja reklammugg. På vår webbsida har vi valt ut muggar och koppar i välkända modeller som är omtyckta och praktiska att använda. Vi har alltså inte satsat på kvantitet i antal modeller, utan försökt göra det enkelt för dig att välja. Vi förstår att tid ofta är en bristvara på jobbet! Att en mugg eller kopp fungerar praktiskt på arbetsplatsen är så gott som nödvändigt. Tiden behöver användas till annat än att organisera med fikamuggarna i lunchrummet. En god kopp kaffe eller te ska ge en paus tillsammans med kollegor och samarbetspartners, och energi och god arbetslust resten av dagen.

De här några kvaliteter på våra muggar med tryck:

 • Muggarna har en form som gör att de går att stapla ovanpå varandra
 • Välkända bekväma modeller som tilltalar de flesta
 • En tryckyta som kan exponerar trycket tydligt
 • Ett urval av olika material i keramik och glas
 • Muggarna tål maskindisk
glasmugg
latteglas

Reklammuggar i bekväma modeller

En kanske omedveten orsak till att en mugg är bekväm att använda handlar om handtaget. Ett smalt handtag på en vid mugg kan göra att den blir ostadig att hålla i. Handtaget får gärna sitta i höjd med muggens tyngdpunkt, där den är vidast. På en rak mugg är det bekvämast om handtaget sitter längs nästan hela sidan. Modellerna Kruze och Makati i vår webbshop är goda exempel.

En mugg som är vidast upptill bör också ha handtaget högt upp för att den ska kännas stadig att hålla i. I vårt sortiment är Cunca mugg ett exempel på det. En finess att tänka på är att formen på muggen gärna kan harmoniera med logotypens form. Ett rakt typsnitt får olika uttryck på en rund eller rak form på muggen. Reklammuggen får gärna stolt representera varumärket när den räcks fram och används! Kontakta oss gärna för grafisk service eller råd.

Reklammuggar till bra priser

Reklammuggar kan behöva utökas med fler. På Trycka. se har vi reklammuggar till ett bra pris som gör det lätt att beställa fler utan att kostnaden blir för hög. Tröskeln för att dela ut muggar kan sänkas om priset inte är för högt — det viktiga är att logotypen syns och att muggen är bekväm att dricka ur! Med bra priser på reklammuggar kan du tänka miljöklokt och komplettera med dem du redan har.

Kaffekoppar med tryck i internationell stil

örutom tryck på muggar kan du få reklamtryck på kaffekoppar. Det är trevligt att variera kaffedrickandet med ett fat under koppen!

Vi har ett sortiment av koppar i internationell stil:

 • Kofi rund kaffekopp i espressomodell med fat
 • Kiko mugg i japansk stil med rektangulärt fat
 • Bankit kaffemugg med runt fat i svensk stil

Att bjuda internationella kontakter på kaffe i en kopp med internationell design kan visa på öppenhet och vara en god start på goda arbetsrelationer! Vill du hellre bjuda på dryck i en reklammugg utan handtag? På Trycka.se har vi en lattemugg som rymmer 350 milliliter — extra mycket jämfört med våra andra muggar. Lattemuggen har dubbla väggar för att hålla drycken varm eller kall.

Tampotryck för kvalitativ färgåtergivning på kaffemuggar med tryck

Trycka.se trycker på reklammuggar med en teknik som kallas tampotryck. Trycket är i fyrfärg och sker med en svampliknande kudde som impregneras med färg och trycks på muggen. Tampotryck har flera fördelar som gör att den passar utmärkt att trycka på reklammuggar.

Tampotryck:

 • Ger mycket god färgåtergivning på muggar av keramik och glas
 • Trycker färgen jämnt på muggar och andra ytor som inte är plana
 • Har god härdighet och tål maskindisk

Tampotryck fungerar inte för fullfärgstryck som fotografier. Men det vanligaste trycket på reklammuggar är en logga med som mest två till tre färger. Därför väger den höga kvaliteten med tampotryck på reklammuggar högre än om vi skulle använda andra trycktekniker.

Effektiv service för enkel beställning av profilprodukter

Passa på att att se över förrådet av profilprodukter på samma gång som du beställer reklammuggar. Vi trycker bland annat reklampennor i tampotryck, samma teknik som för reklammuggar. Det är lätt att kontakta vår kundservice, vi hjälper dig för att det ska gå snabbare.

Trycka.se har ett stort internlager och vi kan även ta emot större beställningar. Tryckfilerna skickas gärna som pdf. Beställning skickas 14 dagar från det att vi tagit emot den och godkänt dina tryckfiler. Vill du lägga över någon del av det grafiska arbetet eller få en offert? Kontakta oss, så löser vi det. Trycka.se erbjuder grafiska tjänster för att hjälpa dig i arbetet med att beställa profilprodukter.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password