T-Shirt

(23)

T-shirts med eget tryck är en populär och given profilprodukt. Även fast det är ett enkelt basplagg, finns det många olika varianter att välja mellan. Det vanligaste materialet är bomull eller polyester, eller en kombo av dem tillsammans. T-shirt med tryck i bomull används ofta som vardagsplagg medans polyester är vanligare som sport- och träningskläder. En t-shirt med tryck är både prisvärd och enkel att beställa, samtidigt som plagget bidrar till god exponering av ert varumärke.

Vi har t-shirts med egen logga i flera olika färger för att ni enkelt ska kunna välja om ni vill ha en diskret t-shirt i svart eller vitt, eller om ni vill ha en färg som matchar företagets grafiska profil. Förutom val av färg och material så finns det även olika typer av halsringningar att välja mellan.
Filtrera fram din dröm t-shirt med tryck eller kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram den ultimata profiltröjan med tryck till er!

UNDERKATEGORIER FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Vit t-shirt

En populär profilprodukt

T-shirts med eget tryck är ett av de mest populära plagget inom profilkläder och har många användningsområden. De används i de flesta branscher och många har de som en del av sin arbetsuniform. T-shirts med tryck används även flitigt i olika sporter samt på evenemang och konserter för att visa vilka som är värdar och arrangörer. Det är även en perfekt produkt att ge bort som giveaway på mässor och event och på så sätt sprida ert varumärke.

Olika t-shirts för olika tillfällen

Kortärmade t-shirts

Den mest sålda t-shirten, en helt vanlig t-shirt helt enkelt. Denna modell används flitigt inom många olika yrken och finns i flera olika färger och passformar. En simpel t-shirt med tryck är enkel att både klä upp- och ned. Du kan välja en kortärmad t-shirt i slimfit eller med lös passform beroende på hur den ska användas. En t-shirt i slimfit kan ge ett mer välklätt intryck medan loose fit är mer avslappnat.

Långärmade t-shirt

Denna modell är perfekt för dem som vill ha lite mer tyg på ärmarna. Långärmade t-shirts har samma tjocklek och passform som den kortärmade modellen, men skiljer sig då dem är långärmade. Detta plagg passar in i de flesta yrken och går likt den kortärmade modellen att klä upp- och ned. I vissa branscher är det skönt att kunna täcka underarmarna, och fortfarande ha ett skönt och tunnt plagg på sig. Ett perfekt plagg att använda under höst, vinter och vår när den kortärmade t-shirten kan vara för kall.

Långärmad t-shirt

Vart ska man placera trycket på t-shirten?

En fördel med t-shirts är att det finns stora ytor att trycka på vilket gör att det egentligen är smak och tycke som avgör vart ni vill placera ert tryck. Om ni vill ha en diskret framtoning kan ni placera ett mindre tryck på vänster bröst eller på ärmen. Vill man istället att trycket ska synas ordentligt kan ni placera ert budskap eller logga i större storlek på ryggen eller på bröstet.

Behöver du hjälp med att välja tryckplacering eller storlek? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vad finns det för olika tryckmetoder?

Det finns tre olika metoder att välja mellan. Den vanligaste metoden kallas för screentryck vilket ger ett tunt och tåligt tryck. Det innebär att man trycker i ramar, en färg per ram vilket ger stor kontroll, detaljrikt tryck och bra färgåtervinning. En annan metod är transfertryck som appliceras med hjälp av värme och ger fina detaljer med distinkta färger. Vissa t-shirts lämpar sig även för brodyr vilket är ett bra alternativ vid mindre texter och dekorationer med små detaljer.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password