T-Shirt

(32)

T-shirts med eget tryck är en populär och given profilprodukt. Även fast det är ett enkelt basplagg, finns det många olika varianter att välja mellan. Det vanligaste materialet är bomull eller polyester. T-shirt med tryck i bomull används ofta som vardagsplagg medans polyester är vanligare som sport- och träningskläder. Detta för att polyester har bättre absorptionsförmåga vilket gör det till ett bättre material att träna i. Vi har även t-shirt med eget tryck som är en blandning av bomull och polyester vilket gör att man får en mjuk t-shirt som även är stretchig. 

Vi har t-shirts med egen logga i flera olika färger för att ni enkelt ska kunna välja om ni vill ha en diskret t-shirt i svart eller vitt, eller om ni vill ha en färg som matchar företagets grafiska profil. Förutom val av färg och material så finns det även olika typer av halsringningar att välja mellan. 

Filtrera fram din dröm t-shirt eller kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram den ultimata profiltröjan med tryck!

UNDERKATEGORIER FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Vart ska man placera trycket på t-shirten?

En fördel med t-shirts är att det finns stora ytor att trycka på vilket gör att det egentligen är smak och tycke som avgör vart ni vill placera ert tryck. Om ni vill ha en diskret framtoning kan ni placera ett mindre tryck på vänster bröst eller på ärmen. Vill man istället att trycket ska synas ordentligt kan ni placera ert budskap eller logga i större storlek på ryggen eller på bröstet.

Behöver du hjälp med att välja tryckplacering eller storlek? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vad finns det för storlekar?

Vi vill såklart att våra t-shirtar ska passa så många som möjligt och därför finns dem i storlekarna XS-XXL. Det finns även olika passformer som till exempel normal, slim fit och loose.

Vad finns det för olika tryckmetoder?

Det finns tre olika metoder att välja mellan. Den vanligaste metoden kallas för screentryck vilket ger ett tunt och tåligt tryck. Det innebär att man trycker i ramar, en färg per ram vilket ger stor kontroll, detaljrikt tryck och bra färgåtervinning. En annan metod är transfertryck som appliceras med hjälp av värme och ger fina detaljer med distinkta färger. Vid överenskommelse kan vi även använda oss av vävt märke vilket är ett bra alternativ vid mindre texter och dekorationer med små detaljer.

En populär profilprodukt

T-shirts med eget tryck är ett av de mest populära plagget inom profilkläder och har många användningsområden. De används i de flesta branscher och många har de som en del av sin arbetsuniform. T-shirts används även flitigt i olika sporter samt på evenemang och konserter för att visa vilka som är värdar och arrangörer. Det är även en perfekt produkt att ge bort som giveaway på mässor och event och på så sätt sprida ert varumärke.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password