Golvmattor

(1)

När man bygger en monter kan en matta göra stor skillnad på helheten. Att dessutom kunna ha en matta med ett unikt och eget motiv på får er monter att verkligen sticka ut. Men mattor har så många fler användningsområden än på mässor. Entrématta till företaget eller för att liva upp kontorsgolvet.

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Golvmattor

När man bygger en monter kan en matta göra stor skillnad för helhetsintrycket. Att sedan kunna ha en matta med ett eget, unikt motiv får er monter att verkligen sticka ut i mängden. Mattor har också många fler användningsområden än till mässor, varför inte ha en på kontoret?

Mattor med tryck

Vi har valt att fokusera på mattor med tryck som primärt används vid kampanjer, mässor och event. Mattan ramar tydligt in en mässmonter och ger ett mycket professionellt utseende. En enskild matta kan inte bli hur stor som helst. Vid stora ytor så kommer vi därför att beskära mattan, men det är ingen fara, mattorna är gjorda för det och kan därför placeras kant till kant.

Vänligen notera att beställningen behöver bara på minst 4 kvadratmeter. Vill du mot förmodan ha en yta som är mindre än det så får du gärna kontakta oss.

Tryckfil

Stora och tydliga budskap är att föredra, både för att mattan kommer att ligga på golvet medan besökare går på den, och för att det ska vara enkelt att uppfatta budskapet på avstånd. Det räcker normalt med företagets logotyp för att det ska bli bra. Använd gärna mycket färg, det blir trevligt och drar till sig uppmärksamheten.

Tänk på att golvmattor inte har en helt slät yta, som exempelvis banderoller och rolluper har, utan mer som en filtväv där fibrer syns. Detta gör att små detaljer i designen kan försvinna. Undvik därför allt för tunna linjer och små texter.

Det går också bra att göra enfärgade mattor. En lång röd matta är kanske det mest klassiska exemplet, men egentligen går vilka färger som helst bra. Allt trycks digitalt så antalet färger påverkar inte priset.

Underlag

För att mattan ska göra sig bäst behöver golvet eller underlaget vara plant och hårt. Vi skulle inte rekommendera er att använda våra mattor på gräsmattor, grusgångar eller liknande underlag.

Har ni inte möjlighet att skapa tryckfilen själva så kan ni beställa Grafisk Hjälp så återkommer vi med korrektur.

Förvaring

När ni förvarar mattan mellan användningstillfällen skulle vi rekommendera att ni rullar ihop den och förvarar rullen liggandes. Ställer man rullen upp så riskerar man att mattan får veck.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password