Tygkassar

(28)

Här hittar ni vårt utbud av tygkassar med tryck. Tygkassar är mycket populärt när det gäller profilprodukter eftersom det ger en stor exponeringsyta i förhållande till priset. Dessutom är de mycket uppskattade och användbara, både på event och mässor men även av anställda.
Vårt sortiment är noggrant framtaget för att matcha olika varumärken och användningsområden. Kika efter vårat EKO emblem för att shoppa miljövänligare produkter eller filtrera för att hitta tygkassar med långa- eller korta handtag. Vi har något för alla!

Utforska vårt utbud och tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor eller vill veta mer!

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Få stor exponering med tygpåsar med tryck

Det finns ett stort användningsområde för tygkassar och de är därför mycket vanligt förekommande. Fördelen med en tygkasse är att den passar alla målgrupper och åldrar samt att ni får mycket exponering. Det är dessutom mer miljövänligt att använda en tygkasse med tryck då de kan användas längre än till exempel en plastpåse.

Då det finns så många användningsområden för tygpåsen så kan ni få flera tusen exponeringar av ert varumärke. Man kan exempelvis använda påsen när man är i affären och handlar mat vilket både är bra för miljön och för plånboken. Många använder de även när man tar med sig matlådan till jobbet.

De är helt enkelt praktiska och uppskattas därför av användarna. Snygga tygkassar beställs inte bara av företag, det är även vanligt förekommande bland kommunala bolag, regioner och liknande eftersom det är ett bra sätt att sprida sitt budskap.

Kassar/påsar av tyg kan återanvändas många gånger och kan dessutom tvättas (i låg temperatur) om de blir smutsiga. Profilerade tygpåsar/tygkassar är profilprodukter som inte kan gå fel!

Tygkassar – Giveaways

Förutom att använda tygkassar med tryck internt på företaget så är det en perfekt produkt att ha som giveaway på en mässa eller ett event. Med tanke på hur ofta de används, hur stort tryck man får och hur lågt priset är, så är det mycket prisvärda produkter att ge bort.

På mässor ger man ofta ut goodiebags, det vill säga en påse/kasse med blandade saker som utställare kan bidra med. Detta anordnas av den som ställer ut på mässan och kan kosta en slant, men att vara snabb och erbjuda sig att bidra med påsarna/kassarna är att rekommendera. Då kommer alla besökare på mässan att gå omkring med en påse med ert varumärke, definitivt bästa exponeringen på hela mässan.

Skapa en design som sticker ut

För att tygkassen ska användas så mycket som möjligt är det bra att lägga tid på designen. På kassen finns det två stora ytor att sätta er logga eller budskap på. Det vanligaste är att man sätter trycket i mitten av tygpåsen. Det går självklart bra att ha en liten logotyp längst ner, men tänk på att det inte är lika synligt och att ni därför förlorar lite av exponeringskraften.

Vad ska jag välja för material?

Hos oss hittar du tygkassar med tryck i olika material. Bomull är det mest populära materialet och är det bästa valet för dig som vill ha en klassisk tygkasse. Det är ett tåligt material som är nedbrytbart vilket gör det till ett bra miljöalternativ.

Beroende på användningsområde bör du tänka på vilket tyg som passar er bäst då våra bomullskassar kan ha olika tjockt tyg. En kasse med tjockare tyg håller längre än en med tunnare tyg. Non-woven är ett billigare material som är perfekt för mässor och event.

Dallas tygkasse

Korta eller långa handtag?

Det är såklart en smaksak ifall man föredrar korta eller långa handtag på sin tygkasse. De flesta tygkassar med långa handtag kan man bära på flera sätt och gör att den är mer populär. Föredrar du att endast bära påsen i handen, passar tygkassen med korta handtag bäst för dig. Det är även ett bra val om kassarna är tänkta att transportera tunga saker då det oftast görs bekvämast med korta handtag

tygpåse
KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password