Tygkassar

(28)

Här hittar ni vårt utbud av tygkassar med tryck. Tygkassar är mycket populärt när det gäller profilprodukter eftersom det ger en stor exponeringsyta i förhållande till priset. Dessutom är de mycket uppskattade och användbara, både på event och mässor men även av anställda.
Vårt sortiment är noggrant framtaget för att matcha olika varumärken och användningsområden. Kika efter vårat EKO emblem för att shoppa miljövänligare produkter eller filtrera för att hitta tygkassar med långa- eller korta handtag. Vi har något för alla!

Utforska vårt utbud och tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor eller vill veta mer!

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Tygpåsar med tryck

Det finns ett stort användningsområde för tygkassar och de är därför mycket vanligt förekommande. Fördelen med en tygkasse med tryck är att den passar alla målgrupper och åldrar samt att ni får mycket exponering. Det är dessutom mer miljövänligt att använda en tygkasse med tryck då de kan användas längre än till exempel en plastpåse.

Tygpåse

Tygpåsar med långa handtag

Den mest vanliga modellen bland tygpåsar med tryck är den med långa handtag. Modellen är omtyckt bland både anställda och på mässor då den enkelt kan bäras över axeln. På så sätt kan du ha händerna fria. Tygpåsar med långa handtag passar perfekt för shopping och har blivit en trendig accessoar att bära på. Om du ger bort tygpåsar med långa handtag till dina medarbetare, partners eller kunder så kan du vara säker på att dem kommer användas.

Tygpåsar med korta handtag

Tygpåsar med korta handtag är inte lika vanliga som modellen med långa handtag, men fortfarande väldigt populär bland profilprodukter. Den perfekta tygpåsen för dig som vill kunna bära handtagen i handen, utan att påsen släpar i marken. En utmärkt tygpåse med tryck att ge bort till sina kollegor och kunder. Tygpåsar med korta handtag är uppskattade när du behöver bära något som är lite tyngre, där du vill kunna lyfta kassen med full kontroll. Istället för att låta axeln ta skada.

Tygpåse

Tygkassar som giveaways

Förutom att använda tygkassar med tryck internt på företaget så är det en perfekt produkt att ha som giveaway på en mässa eller ett event. Med tanke på hur ofta de används, hur stort tryck man får och hur lågt priset är, så är det mycket prisvärda produkter att ge bort.

På mässor ger man ofta ut goodiebags, det vill säga en påse/kasse med blandade saker som utställare kan bidra med. Detta anordnas av den som ställer ut på mässan och kan kosta en slant, men att vara snabb och erbjuda sig att bidra med påsarna/kassarna är att rekommendera. Då kommer alla besökare på mässan att gå omkring med en påse med ert varumärke, definitivt bästa exponeringen på hela mässan. En populär giveaway-påse är vår Tygkasse Cotton, spana in den här!

Material och design för din tygpåse

Hos oss hittar du tygkassar med tryck i olika material. Bomull är det mest populära materialet och är det bästa valet för dig som vill ha en klassisk tygkasse. Det är ett tåligt material som är nedbrytbart vilket gör det till ett bra miljöalternativ. Beroende på användningsområde bör du tänka på vilket tyg som passar er bäst då våra bomullskassar kan ha olika tjockt tyg. En kasse med tjockare tyg håller längre än en med tunnare tyg. Non-woven är ett billigare material som är perfekt för mässor och event.

För att tygkassen ska användas så mycket som möjligt är det bra att lägga tid på designen. På kassen finns det två stora ytor att sätta er logga eller budskap på. Det vanligaste är att man sätter trycket i mitten av tygpåsen. Det går självklart bra att ha en liten logotyp längst ner, men tänk på att det inte är lika synligt och att ni därför förlorar lite av exponeringskraften.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password