Tygkassar med tryck

Här hittar ni vårt utbud av tygkassar med tryck. Tygkassar är mycket populärt när det gäller profilprodukter eftersom det ger en stor exponeringsyta i förhållande till priset. Dessutom är de mycket uppskattade och användbara. Kolla igenom vårt utbud och kontakta sedan oss om du har några frågor eller vill veta mer.


Har du frågor eller vill veta mer om våra Tygkassar?
Vi finns redo att hjälpa till!

support@trycka.se
031-721 19 40

Mån-tors 08:00-16:00
Fredag 08:00-14:45

Kassar med tryck

Det finns ett stort användningsområde för tygkassar och de är därför mycket vanligt förekommande. De kan exempelvis användas när man är i affären och handlar mat, bra både för miljön och plånboken. Många använder de även när man tar med sig matlådan eller diverse till jobbet. Tygkassar är helt enkelt praktiska och uppskattas därför av användarna. Tygkassar med tryck beställas inte bara av företag, det är även vanligt förekommande bland kommunala bolag, regioner och liknande också eftersom det är ett bra sätt att sprida sitt budskap.

Tygkassar med tryck kan även användas som giveaways på mässor. Med tanke på hur ofta de används, hur stort tryck man får och hur lågt priset är så är det mycket prisvärda produkter att ge bort. På mässor ger man ofta ut goodiebags, alltså en påse/kasse med blandade saker som utställare kan bidra med. Detta anordnas av den som ställer ut på mässan och kan kosta en slant, men att vara snabb och erbjuda sig att bidra med påsarna/kassarna är att rekommendera. Då kommer alla besökare på mässan att gå omkring med en påse med ert varumärke, definitivt bästa exponeringen på hela mässan.

Kassar/påsar av tyg kan återanvändas många gånger och kan dessutom tvättas (i låg temperatur) om de blir smutsiga. Profilerade tygpåsar/tygkassar är profilprodukter som inte kan gå fel!

tygpåse