Kepsar

(31)

Kepsar med tryck är en trendig och praktisk giveaway för företag och organisationer. En omtyckt profilprodukt att ge till kunder men även till anställda för att stärka det interna varumärket. Genom att välja en keps med tryck som representerar ert varumärke eller budskap, kan ni nå ut till en bred målgrupp samtidigt som ni ger dem en användbar och stilfull accessoar.

Kepsar med tryck är lätta att beställa och kan anpassas efter era önskemål, från färg till design och tryckmetod. Boosta er varumärkesmedvetenhet idag med kepsar med tryck från Trycka.se

UNDERKATEGORIER FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Vad finns det för olika stilar på kepsar?

Det finns en del olika modeller och stilar på kepsar. Hur vet du då vilken keps som är rätt för ert varumärke och ändamål? Vi har kepsar i olika stilar och färger för att det ska vara lätt för ditt företag att hitta den modell som passar er bäst. Det viktigaste är såklart att de som ska använda era reklamkepsar är bekväma i dem. Nedan finner du några av de vanligaste stilarna på kepsar med tryck.

Keps med tryck
Flatpeak keps

Flatpeak-keps:

En flatpeak-keps står ut i mängden då den har en rak skärm istället för en krökt som på de flesta andra modeller. Det gör att designen är avskalad och ger ett avslappnat och trendigt intryck med stor tryckyta. Flatpeak-kepsen är framförallt populär bland unga och inom streetwear- och skateboardkulturen. Vanligtvis har flatpeak-kepsen ett klassiskt snapback-spänne i plast baktill som du enkelt kan justera storleken med. En perfekt keps med tryck för dig som söker en urban och street-inspirerad look till ert varumärke eller målgrupp.

Baseballkeps:

Baseballkepsar med tryck utmärker sig genom sin klassiska skärmform, med en bredare kant och mer rundad form än traditionella kepsar. Baseballkepsar med tryck används ofta som reklammedel eller som en del av uniformen för sportlag och team. Den har på senare tid blivit en stark modeaccessoar tack vare sin passform och sin bredd inom material-kombinationer. En bästsäljare bland keps-modeller och en utmärkt keps för dig som söker en modern och trendig look till ert företag, du hittar dem här!

Baseballkeps
Truckerkeps

Truckerkeps:

Truckerkepsar med tryck skiljer sig från andra kepsar genom sin specifika form och design. De har vanligtvis en hög krona och en bred skärm, och är ofta tillverkade av mesh-material på baksidan som ger bra ventilation. Truckerkepsar är också vanligtvis en del av den amerikanska truckerkulturen, medan andra kepsar ofta används mer allmänt som modeaccessoar eller som en del av en uniform. Med truckerkepsar med tryck kommer du garanterat att sticka ut med ditt varumärke.

Armykeps:

Armykepsar med tryck är mjuka och ostrukturerade och saknar knappen högst upp vilket gör att den skiljer sig i både utseende och konstruktion från övriga kepsar. Det gör även så att du kan använda ett headset ovanpå kepsen. Armykepsen har ofta kardborre-spänne baktill och härstammar från militäruniformen. Dess robusta design gör den till det perfekta valet för dig som söker en slittålig, lite annorlunda, reklamkeps med tryck. En kaxig keps-modell med stark association till den militära stilen.

Armykeps
Keps med tryck

Olika sätt att dekorera din keps på

Transfertryck:

När man använder transfertryck så trycker man färgen på ett ark. Därefter appliceras arket med trycket på kepsen med påvärmning. En fördel med tryck istället för brodyr är att det många gånger går att få till små detaljer i trycket som inte går att få med brodyr. Därför är tryckmetoden att föredra om du har en logotyp som är detaljrik.

Processtryck:

Processtryck är en digital tryckteknik som inte har någon begränsning i antal färger. En annan fördel är att med denna teknik får man fram toningar i logotyper som normalt inte är möjligt vid transfertryck. Det gör att du kan låta din kreativitet flöda genom att ha med så mycket färger du vill, så mycket färgtoningar du vill med ett garanterat bra resultat.

Brodyr:

Brodyr är en högkvalitativ märkmetod som ger en exklusiv känsla och hållbart resultat. Brodyr sys direkt på plagget och priset baseras på stygnantalet och inte efter antal färger. Det är ett av de populäraste sätten att dekorera kepsar på då det signalerar kvalitét.

Vävt märke:

Vävt märke ger en exklusiv, snygg och tydlig märkning. Det går att köra i upp till 12 färger med hög detaljrikedom. Vävt märke är ett bra alternativ vid dekorationer med små detaljer och mindre texter. För att texten ska bli tydlig så bör teckenhöjden vara minst 2mm.

Keps med tryck

Kepsar som giveaway

Kepsar med tryck är framförallt populärt att ge till medarbetare och partners för att stärka samarbeten och det interna varumärket. Det har även blivit en omtyckt och exklusiv giveaway på mässor och event där ni enkelt skapar en premium upplevelse genom att dela ut kepsar till era besökare. Kepsar med tryck kommer både uppskattas och användas av mottagaren och bildar på så sätt en gedigen reklambärare för ert budskap eller varumärke. Satsa på en keps-modell som mottagaren kommer vilja bära, både i valet av färg och design. En diskret keps i svart färg med broderad logga på kan vara ett säkert kort om du vill skapa en premium-keps som ska gå att använda i privata sammanhang.

För dig som vill ha högre kvalité

Tänk på att olika tryckmetoder påverkar det långsiktiga resultatet av din keps. För att skapa en exklusiv och långvarig profilkeps är brodyr en tryckmetod som håller år efter år och som tillför karaktär till kepsen. I valet av material är bomull ett klassiskt material som finns i de flesta kepsar. Genom att välja ekologisk bomull till din keps ser du till att den framställts på ett snällare sätt.
Behöver du hjälp med att ta fram en perfekt profilkeps med tryck till ditt företag? Hör av dig så hjälper vi dig från start till färdig keps.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password