Kepsar

(22)

Kepsar med tryck är ett snyggt sätt att visa upp sitt varumärke på. Det har snabbt blivit en populär profilprodukt då den är enklare att köpa in än andra profilkläder eftersom du oftast slipper tänka på olika storlekar. Kepsen är även en mångsidig produkt på det sätt att den har funktionen att skydda huvud, ansikte och ögon mot jobbiga solstrålar, men även är ett modestatment och en bra reklambärare. Vi har kepsar i flera olika färger och modeller så du enkelt kan anpassa stil och passform utifrån din målgrupp. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig!

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Vad finns det för olika stilar på kepsarna?

Vi har kepsar i olika stilar och färger för att det ska vara lätt för ditt företag att hitta den modell som passar er bäst. Det viktigaste är såklart att de som ska använda era reklamkepsar är i bekväma i dem. Nedan finner du några av de vanligaste stilarna på kepsar med tryck.

Flatpeak keps:

En flatpeak keps står ut i mängden då den har en rak skärm istället för en krökt som på de flesta andra modeller. Det gör att designen är avskalad och ger ett avslappnat och trendigt intryck. Flatpeak kepsen är framförallt populär bland unga.

Snapback keps:

Snapback kepsen har fått sitt namn på grund av hur man spänner kepsen. Det sitter nämligen en plastrem på baksidan med de klassiska tryckknapparna som används för att justera storleken. På engelska översätts detta till “snap”, därav namnet. En fördel med snapback kepsarna är att du inte behöver tänka på storleken eftersom den enkelt går att justera bak på kepsen.

Army keps:

Army kepsar är mjuka och ostrukturerade och saknar knappen högst upp vilket gör att den skiljer sig i både utseende och konstruktion från övriga kepsar. Army kepsen härstammar från militäruniformen och passar dig som söker en lite annorlunda reklamkeps med tryck.

Olika sätt att dekorera din keps på:

Transfertryck:

När man använder transfertryck så trycker man färgen på ett ark. Därefter appliceras arket med trycket på kepsen med påvärmning. En fördel med tryck istället för brodyr är att det många gånger går att få till små detaljer i trycket som inte går att få med brodyr. Därför är tryckmetoden att föredra om du har en logotyp som är detaljrik.

Processtryck:

Processtryck är en digital tryckteknik som inte har någon begränsning i antal färger. En annan fördel är att med denna teknik får man fram toningar i logotyper som normalt inte är möjligt vid transfertryck. Det gör att du kan låta din kreativitet flöda genom att ha med så mycket färger du vill, så mycket färgtoningar du vill med ett garanterat bra resultat.

Brodyr:

Brodyr är en högkvalitativ märkmetod som ger en exklusiv känsla och hållbart resultat. Brodyr sys direkt på plagget och priset baseras på stygnantalet och inte efter antal färger. Det är ett av de populäraste sätten att dekorera kepsar på då det signalerar kvalitét.

Vävt märke:

Vävt märke ger en exklusiv, snygg och tydlig märkning. Det går att köra i upp till 12 färger med hög detaljrikedom. Vävt märke är ett bra alternativ vid dekorationer med små detaljer och mindre texter. För att texten ska bli tydlig så bör teckenhöjden vara minst 2mm.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password