Akyliteskylt


Skylt i Akylite enligt egna mått och önskemål.

MER INFORMATION

Fyll i dina uppgifter

Antal:
0 SEK/ST
Total: 576 SEK 720
Kvantitet

  • Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
icon info Beskrivning

Akylite har tre skikt av polypropylen, två yttre lager och ett mellanlager med struktur. Det skapar ett lätt och styvt material som ofta används för reklam- och butiksskyltar.

Skyltar i Akylite är lätta att arbeta med och ger mycket bra tryck. Materialet innehåller inget PVC och är helt återvinningsbar. Materialet rekommenderas endast för inomhusbruk.

icon 28 Produktionstid

Notera att den angivna produktionstiden räknas från kontrollerad och godkänd order.

icon 29 Grafiskt material
Vi behöver en tryckfärdig fil som är i samma mått som du har valt ovan.
Beställer du dubbelsidiga skyltar med egen form (ej fyrkantiga) så behöver vi två tryckfiler, en för vardera sida eftersom man inte alltid kan spegelvända motivet.


Materialet kan du ladda upp här på produktsidan eller i kundvagnen.

PDF-format rekommenderas i första hand eftersom det är plattformsoberoende.

Vi rekommenderar att filen har en upplösning på 150 DPI för att få så hög kvalité som möjligt.

Läs mer på sidan för grafisk information.

SK1002_T
0
icon info Specifikationer
Artikelnummer:
SK1002_T

Upphängning

Vill du hänga upp skylten så kan du välja tillvalet med två hål i toppen. Två hål är vanligast och därför standard, men givetvis kan vi anpassa oss om ni har egna önskemål. Samma sak gäller om ni har ni vill ha ett specifikt avstånd från kanten eller om ni måste ha en specifik diameter på hålen.

Önskas en fristående skylt så har du fyra olika alternativ. Vilket alternativ som passar bäst beror på vart skivan ska placeras och vilken storlek den har. Läs mer om varje alternativ på respektive produktsida eller kontakta oss för rådgivning.

Skivstöd 40cm
Skivstöd 8.5 cm
Skyltställ Panda
Skyltställ Puck

Hängande skyltar
Akylite

Akylite

Skyltar i akylite har låg vikt och ett lägre pris än många andra material. Därför används de ofta i butiker för reklamkampanjer och displayskyltar. Det är kostnadseffektivt och enkelt att skicka ut till butikerna och när skyltarna inte längre behövs så kan man enkelt återvinna dem.

När vi tillverkar skyltarna själva så används en tjocklek på 2.9mm, men ibland tar vi hjälp av våra partners och då blir tjockleken 2.5mm.

Egen tillverkning

Vi har en planprinter som klarar av att leverera högkvalitativt tryck på alla platta material. Med en längd på 540cm och en vikt på hela 3 500kg är det en av våra största maskiner. Printern kommer från Durst som är ett välkänt märke för storskalig produktion av skyltmaterial. Det är en UV-printer som har oöverträffad kvalité och hastighet.

Relaterade produkter

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password