Reflexvästar

(8)

Med en reflexväst med tryck får du ökad synlighet i både dagsljus och mörker. Reflexvästen är vanligt förekommande på byggarbetsplatser och i hamnar där arbetsmiljön är farligare. Det är även en perfekt produkt att ge bort som giveaway då det visar att ni bryr er om mottagarens säkerhet samtidigt som ert varumärke exponeras när den används. Förutom att reflexvästar med tryck används på utsatta arbetsplatser, används den även flitigt bland joggare, cyklister och fotgängare. Det gör att det är en produkt som ger valuta för pengarna då den kan användas av många och under en lång tid.

Skaffa en reflexväst med tryck idag och höj säkerheten på ert företag.
Du hittar reflexvästar med tryck hos oss på Trycka.se

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Reflexvästar med tryck

Plagget som får dig att synas utomhus och i mörka miljöer. Oavsett om du cyklar, promenerar eller befinner dig på en bygganläggning så är reflexvästar med tryck ett måste. För din och alla andras skull.

Hur fungerar en reflex?

Reflexens uppgift är att återreflektera inkommande ljus i samma riktning som ljuset kom ifrån. När en reflex möter ljuset från exempelvis en bil reflekteras ljuset vilket gör att bilisten ser dig betydligt bättre. Vissa reflexer reflekterar genom prismor eller mikroprismor, där ljuset reflekteras i tre sidor i en liten kub medans andra reflekterar genom mikrosfärer, vilket ger samma effekt genom ljusets brytning och reflektion.

Vad är en godkänd reflex?

Reflexen behöver vara SIS-märkt eller CE-märkt för att vara godkänd. SIS är svensk standard och CE en europeisk.

Hur mycket bättre syns man med en reflex?

En bra reflex hjälper dig att synas i mörker eller under dåliga siktförhållanden. Bär du mörka kläder så upptäcker en bil som använder halvljus dig på cirka 20 meters avstånd och om du har ljusa kläder syns du från cirka 60 meters avstånd. Om du däremot har en reflex på dig så syns du redan på 125 meters avstånd vilket är ett betydligt längre avstånd än om du inte bär reflex. Synligheten försämras dessutom ännu mer på vintern och vid vått väglag. Även bromssträckan för bilen blir längre, ofta 2-4 gånger längre, än vid normalt väglag. Därför är det väldigt viktigt att använda reflex för att förhindra olyckor.

Vill du ha en smidig reflexväst med tryck, som inte täcker hela överkroppen? Spana in vår smidiga och populära reflexsele här. Perfekt att använda vid cykelturen eller promenaden.

reflexväst
KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password