Tröjor

(32)

Tröjor med tryck är en av de mest populära profilprodukterna och en given merch-produkt. I vårt sortiment hittar du bl.a sweatshirts och hoodies med tryck, i olika utföranden, tjocklekar, tyngder och färger. Vi har noggrant valt ut profiltröjor som matchar olika typer av företag, målgrupper och tillfällen. Våra tröjor med tryck passar för både event, mässor och utomhusaktiviteter, men även som merch och företagsgåvor internt på bolaget. 

De allra flesta väljer att trycka sin logga på vänster bröst. På så sätt skapas en diskret och stilren exponering av er logga och ett plagg som även kan användas i privata sammanhang. Du kan även skapa en rejäl kampanjtröja genom att välja ett större tryck över ryggen. Tröjor med tryck hittar du hos oss på Trycka.se

UNDERKATEGORIER FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Profiltröjor med tryck

Det mest givna profilplagget att förse sina medarbetare med. Tröjor med tryck gör sig bra i alla möjliga konstellationer. Sweatshirts och hoodies används av butikspersonal likväl som vid mässor och event. Tröjor med tryck höjer inte bara stämningen på kontoret utan bidrar även till extremt god exponering av ert varumärke.

Hoodies med tryck är populära bland medarbetarna och är en passande merchprodukt att ge till sina anställda. Välj en skön hoodie som ni vet att era kollegor kommer uppskatta, då kommer den garanterat användas i alla möjliga sammanhang. Hoodies går att få med- eller utan dragkedja. Väljer ni en hoodie utan dragkedja så får ni en otroligt bra tryckyta framtill för större motiv.

Sweatshirts med tryck är bekväma och ryms enkelt under en jacka eller ett annat plagg då den inte har någon huva. Sweatshirts är enkla att både klä upp- och ned och går även att få med större tryck framtill vid avsaknad av dragkedja. Plagget finns även med halv-dragkedja vilket blivit allt mer populärt som profilplagg på kontor. Tröjan kan med fördel användas som pullover för ett mer uppklätt intryck.

Hoodie

Trycka sin logga på en tröja

Likt många andra profilprodukter så väljer dem flesta att placera sin logga på vänster bröst för att skapa en stilren och enkel approach. När det kommer till hoodies och sweatshirts utan dragkedja så väljer även många att placera sin logga centrerat på bröstet. En tryckplacering som blivit allt mer trendig, istället för den traditionella vänster-placeringen. I vissa fall räcker det, men vill du skapa en ordentlig kampanjtröja kan det vara smart att skapa ett större tryck över ryggen. Eller varför inte kombinera båda tryckplaceringarna och få stor exponering i två vädertreck?

För dig som söker hållbarhet

Tröjor med tryck finns i olika material och färger, med olika prisbilder. Om du vill ha en hoodie eller sweatshirt som ska hålla över tid är det smart att välja en tröja i bomull- och polyester blandning. Kombinationen tillför stretch och tålighet till plagget, vilket gör att det kommer hålla genom fler tvättar och i fler år, utan att tappa sin färg och struktur. Polyestern gör även att plagget inte behöver strykas samtidigt som det tillför fukttransporterande egenskaper som uppskattas när man arbetar i tröjan. Vi har även tröjor och hoodies i ekologisk bomull, med mer omtanke och premium-känsla. Välj dina profiltröjor med omsorg och behöver du hjälp så finns vi här för dig. Vi hjälper dig ta fram profiltröjor med tryck till ert företag.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password