Ljuslådor

(9)

Våra ljuslådor är lätta och enkla att montera så att de smidigt kan tas med på olika event. Med hjälp av ljuslådor kan man göra ett starkt intryck på potentiella kunder och skapa en professionell och attraktiv utställning.

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

En lysande idé

Att ha en ljuslåda med sig på mässan kan, jämfört med exempelvis en vanlig rollup, göra stor skillnad. Det belysta budskapet gör att ljuslådan drar till sig uppmärksamheten på ett helt annat sätt. Är lokalerna dessutom något mörkare, vilket är vanligt i vissa mässhallar, så lyser ljuslådan även upp sin omgivning på ett effektfullt sätt.

Det nya lätta

Ljuslådor har länge varit tunga och klumpiga att använda, men dessa nya och moderna ljuslådorna är alla gjorda i lättviktsmaterial så som aluminium och plast vilket gör ljuslådorna väldigt smidiga att jobba med.

Gjorda för bildbyte

Att byta budskap på ljuslådan är enkelt och det är möjligt att köpa flera olika bildvåder för att vara flexibel men vilket budskap ni vill använda.

Ström

Ett tips är att ta med extra skarvsladdar till mässan för att försäkra er om strömförsörjningen till ljuslådorna fungerar.

Ljuslåda
KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password