Nyckelband

(8)

Nyckelband med tryck är en prisvärd och effektiv profilprodukt som uppskattas av både anställda och partners. Nyckelband och logoband med tryck passar även utmärkt som giveaway-produkt på mässa och event, eller i sammanhang där ni vill skapa extra exponering och stärka ert varumärke.

Vårt sortiment av nyckelband med tryck är noggrant framtaget för att både passa olika behov men även med säkerheten i åtanke. Majoriteten av våra band har säkerhetsspännen baktill för att eliminera kvävningsrisker, vilket även bidrar till en mer funktionell produkt.
Nyckelband med tryck är en given profilprodukt för företag, beställ nyckelband med egen text idag!

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Inte bara till nycklar

Våra nyckelband, eller lanyards, logoband och nyckelremmar som de ibland även kallas, kan användas till så mycket mer än bara nycklar. Passerkort, namnbrickor, ID-brickor, USB-enheter och mobiltelefoner är bara några exempel.

Som profilprodukt

På grund av sitt låga pris passar nyckelbanden även väldigt bra som presenter och giveaways till kunder, medarbetare och besökare. Att sprida sitt varumärke genom att dela ut nyckelband på mässor, konferenser och evenemang är väldigt fördelaktigt och kostnadseffektivt.

Utformning och färger

Nyckelbanden har ofta en rad olika fördefinierade färger att välja mellan och då kan det vara bra att välja en tryckfärg som passar bra tillsammans med bandets färg. Att välja en komplementsfärg kan vara en lösning som fungerar bra i detta sammanhang. Blå och orange samt grön och röd är exempel på komplementsfärgkombinationer. Om man önskar ett lite mer diskret utseende kan vit text på ett grått nyckelband vara rätt väg att gå. En mörkare ton av samma färg som nyckelbandet kan också åstadkomma samma effekt.

Nyckelband
KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password