Våra Beachflaggor

Beachflaggor har en stor reklamyta och är ett av de mest prisvärda sätten att nå ut med sitt budskap.

Beachflaggorna tillverkas i vår egen fabrik i Karlshamn. Vi har själva utformat och designat Beachflaggornas mallar för att dom ska få bästa möjliga passform. Flaggans stora yta och tyget som rör sig lätt i vinden fångar snabbt många blickar. Flaggorna är enkla att transportera och monteras snabbt upp på plats.

Notera att vi har bytt leverantör av master och markfästen. De nya produkterna är inte kompatibla med vårt gamla sortiment och samma sak gäller flaggorna/mallarna. Önskas bildbyte eller tillbehör till vårt gamla sortiment så går det fortfarande att köpa här.


Har du frågor eller vill veta mer om våra Beachflaggor?
Vi finns redo att hjälpa till!

support@trycka.se
031-721 19 40

Mån-tors 08:00-16:00
Fredag 08:00-14:45

Alla beachflaggor i alla mått

Beachflaggor

Beachflaggorna som ni ser ovan levereras med mast och flagga inklusive motiv.

Markfästen till flaggorna ingår inte utan de säljs separat. Om ni går in på en beachflagga så ser ni alla markfästen och tillbehör som passar till just den flaggan. Markplattan är det vanligaste markfästet eftersom den är stabil, stilren och passar vid alla tillfällen, men vi rekommenderar att ni köper det markfästet som passar till just ert ändamål.

Påse/väska till beachflaggorna är något som vi rekommenderar, men det inkluderas inte i priset. Vi har valt att lägga det som ett tillbehör istället eftersom vi annars hade behövt lägga på den kostnaden på produkten och många av våra kunder föredrar istället ett lägre pris.

Vi vill gärna få in en tryckfärdig fil som är gjord enligt den mall som finns på respektive produktsida. Om ni inte har möjlighet att skapa det själva så hjälper vi er gärna. Är det bara en logotyp så skickar vi normalt tillbaka ett korrektur helt kostnadsfritt, men om det är lite mer innehåll som behövs så har vi en valbar tjänst för Grafisk Hjälp. Tänk på att logotypen bör vara i vektorformat för att få bästa kvalité.

beachflagga medium med svensk tillverkning

Att välja beachflagga

Vi har tre olika utformningar av beachflaggor: hajfena, rak och droppe. Hajfena passar bäst för er som har en avlång logotyp och droppen är bäst för er som har en mer fyrkantig logotyp. Den raka modellen av flagga brukar vara bäst om man vill ha lite mer än bara en logotyp som motiv på flaggan. Den är rak och lite bredare än de andra modellerna, vilket gör att det blir enklare att läsa text (öppettider, telefonnummer mm.).

Det minsta varianten passar utmärkt att ha inomhus på mässor och event, men fungerar även utmärkt utomhus, exempelvis vid entrén.

Mediumflaggan är vår vanligaste beachflagga för utomhusbruk. Flaggan syns på långt avstånd och får mycket uppmärksamhet. Perfekt för event utomhus eller utanför företaget.

Vår stora beachflagga är perfekt när man vill synas på långt avstånd. För er som vill ha ytterligare exponering så har vi även en extra stor variant, perfekt när man konkurrerar om uppmärksamheten i området.

Flaggans design

Vi rekommenderar en enkel och avskalad design. En beachflagga är något man normalt betraktar på ett relativt långt avstånd och därför är det bra om man har en enkel design. På så sätt kan man göra budskapet större och få det att synas bättre. Det vanligaste är därför att man endast har sin logotyp på den. Har man yta över och så kan man fylla ut med telefonnummer, webbadress eller en slogan.

Om man har en avlång logotyp så rekommenderar vi att den vrids 90 grader så att den blir stående. Då tar den upp mycket större yta på beachflaggan och blir därmed tydligare. Det vanligaste är då att man har den första bokstaven i botten och den sista i toppen, det anses normalt som mer lättläst. Samma sak gäller även när det gäller en enklare text, det är bättre att vrida hela texten än att skriva varje bokstav vertikalt. Har man en logotyp som är mer kvadratisk så kan man placera ut den horisontellt och sedan upprepa utförandet så att man får 4-5 stycken logotyper på beachflaggan. Man kan även ha den kvadratiska logotypen högst upp och ett annat budskap eller text under den för att använda hela marknadsföringsytan.

Mastkanalen till beachflaggan är svart som standard för att den ska passa ihop med den svarta masten. Det finns däremot möjlighet att ändra färgen på kanalen så att den exempelvis passar ihop med flaggans bakgrund, alternativt en annan färg som ger kontrast mot budskapet. Tänk på att färgresultatet kommer att skilja sig i utförande jämfört med andra trycksaker. Tygmaterialet gör att färgen uppfattas som lite mattare i färgen jämfört med material som plast och papper. Placerar man beachflaggan mot en svart skiva så kommer man se att färgerna är väldigt bra, men när den står uppställd på ett fält med ljus bakgrund så kommer de att upplevas som lite blekare, vilket är helt naturligt.