Beachflaggor

(4)

Beachflaggor har en stor reklamyta och är ett av de mest prisvärda sätten att nå ut med sitt budskap. Flaggans stora yta och tyget som rör sig lätt i vinden fångar snabbt många blickar. Det är enkelt att montera beachflaggan och det är en perfekt produkt till din mässmonter, butiksentré, idrottsförening, utomhusevent etc.

Vi tillverkar beachflaggorna i vår egen fabrik i Karlshamn och har själva utformat och designat flaggornas mallar för att de ska få bästa möjliga passform. Vi har flaggor i 4 olika storlekar och i 3 olika modeller.

Notera att vi har bytt leverantör av master och markfästen. De nya produkterna är inte kompatibla med vårt gamla sortiment och samma sak gäller flaggorna/mallarna. Önskas bildbyte eller tillbehör till vårt gamla sortiment så går det fortfarande att köpa här.

UNDERKATEGORIER FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Information om tillbehör och grafisk hjälp

Markfästen till flaggorna ingår inte utan de säljs separat. Om ni går in på en beachflagga så ser ni alla markfästen och tillbehör som passar till just den flaggan. Markplattan är det vanligaste markfästet eftersom den är stabil, stilren och passar vid alla tillfällen, men vi rekommenderar att ni köper det markfästet som passar till just ert ändamål.

Påse/väska till beachflaggorna är något som vi rekommenderar, men det inkluderas inte i priset. Vi har valt att lägga det som ett tillbehör istället eftersom vi annars hade behövt lägga på den kostnaden på produkten och många av våra kunder föredrar istället ett lägre pris.

Vi vill gärna få in en tryckfärdig fil som är gjord enligt den mall som finns på respektive produktsida. Om ni inte har möjlighet att skapa det själva så hjälper vi er gärna. Är det bara en logotyp så skickar vi normalt tillbaka ett korrektur helt kostnadsfritt, men om det är lite mer innehåll som behövs så har vi en valbar tjänst för Grafisk Hjälp. Tänk på att logotypen bör vara i vektorformat för att få bästa kvalité.

Alla beachflaggor i alla mått

Beachflagga med tryck

Då det finns flera olika modeller och storlekar, kan det ibland vara svårt att bestämma sig vilken typ av beachflagga med tryck som man ska välja. Nedan har vi sammanställt information om våra olika flaggor. Eftersom våra beachflaggor har samma funktion så beror val av flagga mest på vad du skall använda den till samt vad du vill förmedla för budskap.

Beachflagga Hajfena

Modellen Haj är en av de populäraste beachflaggorna och passar bäst för er som har en avlång logotyp. Den finns i 4 olika storlekar: small, medium, large och x-large. Flaggan är stabil och hållbar då masten är gjord av glasfiber. Då masten gör att flaggan alltid är sträckt, kan du alltid få ut ditt budskap oavsett vind.

Beachflagga Droppe

Modellen Droppe sticker ut med sin droppformade form. Om du väljer en av de mindre storlekarna passar det bäst med endast en logga. En fyrkantig eller rund logga är mest optimal eftersom det då är enkelt att placera den på beachflaggans bredaste del. Även den här flaggan finns i 4 olika storlekar: small, medium, large och x-large.

Beachflagga Rak

Den här modellen är perfekt för dig som vill ha mer än endast en logotyp på flaggan. Eftersom beachflaggan är rak och lite bredare än de andra modellerna, är det enklare att läsa text som till exempel ett budskap, telefonnummer, öppettider mm. Flaggans design gör att budskapet syns oberoende av väderförhållanden och är perfekt till många sammanhang. Exempel på sammanhang är bland annat utanför en butik, på gräsmattan eller på en mässa.

Flaggans design

Vi rekommenderar en enkel och avskalad design. En beachflagga är något man normalt betraktar på ett relativt långt avstånd och därför är det bra om man har en enkel design. På så sätt kan man göra budskapet större och få det att synas bättre. Det vanligaste är därför att man endast har sin logotyp på den. Har man yta över och så kan man fylla ut med telefonnummer, webbadress eller en slogan.

Om man har en avlång logotyp så rekommenderar vi att den vrids 90 grader så att den blir stående. Då tar den upp mycket större yta på beachflaggan och blir därmed tydligare. Det vanligaste är då att man har den första bokstaven i botten och den sista i toppen, det anses normalt som mer lättläst. Samma sak gäller även när det gäller en enklare text, det är bättre att vrida hela texten än att skriva varje bokstav vertikalt. Har man en logotyp som är mer kvadratisk så kan man placera ut den horisontellt och sedan upprepa utförandet så att man får 4-5 stycken logotyper på beachflaggan. Man kan även ha den kvadratiska logotypen högst upp och ett annat budskap eller text under den för att använda hela marknadsföringsytan.

Mastkanalen till beachflaggan är svart som standard för att den ska passa ihop med den svarta masten. Det finns däremot möjlighet att ändra färgen på kanalen så att den exempelvis passar ihop med flaggans bakgrund, alternativt en annan färg som ger kontrast mot budskapet. Tänk på att färgresultatet kommer att skilja sig i utförande jämfört med andra trycksaker. Tygmaterialet gör att färgen uppfattas som lite mattare i färgen jämfört med material som plast och papper. Placerar man beachflaggan mot en svart skiva så kommer man se att färgerna är väldigt bra, men när den står uppställd på ett fält med ljus bakgrund så kommer de att upplevas som lite blekare, vilket är helt naturligt.

Vilken storlek på flaggan ska jag välja?

När du ska beställa beachflaggor så finns det flera olika utformningar och storlekar att välja mellan. De tre olika utformningarna vi har är beachflagga haj, droppe och rak. Samtliga modeller kommer i fyra olika storlekar: small, medium, large och x-large.

Den minsta varianten passar utmärkt att ha inomhus på mässor och event, men fungerar även bra utomhus, exempelvis vid entrén.

Mediumflaggan är vår vanligaste beachflagga för utomhusbruk. Flaggan syns på långt avstånd och får mycket uppmärksamhet. Den är perfekt för utomhusevent eller utanför företaget. Den passar även bra inomhus men det gäller att kontrollera att det är tillräckligt högt i tak.

Vår stora beachflagga är perfekt när man vill synas på långt avstånd. För er som vill ha ytterligare exponering så har vi även en extra stor variant, perfekt när man konkurrerar om uppmärksamheten i området.

Välj beachflagga med tryck för optimal exponering

En beachflagga har flera användningsområden, inte bara på stranden som namnet antyder. Det går utmärkt att använda en beachflagga med tryck på mässor, utanför affären, på en skidanläggning och mycket mer. Flaggan går faktiskt att använda året runt och på nästan vilket underlag som helst. Dock behöver man köpa till andra markfästen om tanken är att ställa flaggan på till exempel snö.

En beachflagga med logotyp är ett av de bästa och mest prisvärda sätten att marknadsföra sitt företag på eftersom den går att använda både inomhus och utomhus. Vi har valt att ha flaggor i olika modeller och storlekar för att ni ska hitta den modell som passar ert företag bäst.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password