Backdrop

Backdrop


Sveriges billigaste scendukar

MER INFORMATION

Fyll i dina uppgifter

Antal:
0 SEK/ST
Total: 2 340 SEK 2925
Kvantitet

  • Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
icon info Beskrivning

Backdrops är ett kostnadseffektivt sätt att få en stor exponeringsyta och kan används i många olika sammanhang, exempelvis som scenbakgrund, fotobakgrund eller till mässor.

Gör alla val direkt på hemsidan för att se korrekt pris, önskas ett större antal kan du kontakta oss för offert.

Decor Decor

Vår finaste textilduk av riktigt hög kvalitet. Dukens matta yta ger djupa och starka färger i tryck med hög kontrast vilket gör den lämplig som fotobakgrund. Den låga vikten och den slitstarka strukturen gör den lätt att vika och ta med. Decor trycks med vattenbaserad färg vilket gör den till det mest miljövänliga tryckalternativet. Används som högkvalitativ duk både för inomhus- och utomhusmedia. Brandklass B1/M2.

Decor Backlite Decor Backlite

Backlit-duk av textil i riktigt hög kvalitet. Dukens matta yta ger djupa och starka färger i tryck med hög kontrast vilket förstärkts när duken blir belyst bakifrån. Används som högkvalitativ duk både för inomhus- och utomhusmedia, ofta till ljuslådor med silikonbandsinfästning för vepan. Brandklass B1.

Polyglans Polyglans

En textilduk i hög kvalitet anpassad för användning både inom- och utomhus. Ett otroligt lätt men slitstarkt material som används som flaggduk, till backdrops, vepor och banderoller. Duken karaktäriseras av fin färgåtergivning och att trycket blir nästan hundraprocentigt även på baksidan (genomtryck / spegelvänt). Släpper igenom vind och förvaras med lätthet i en mindre transportväska. Brandklass B1.

Satin Satin

Satin är en hög-glansig polyestertextil för enkelsidigt tryck. Speciellt användbar för högkvalitativt inomusmedia så som i butiker, butiksfönster, showrooms och utställningar. Certifierad brandskyddsklass B1.

DV0001_T
0
icon info Specifikationer
Artikelnummer:
DV0001_T

Relaterade produkter

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password