Backdrop

Backdrop är det givna valet när ni behöver stor och kostnadseffektiv bakgrund. Kanske spelar ni musik och behöver en bakgrund med bandets logotyp, eller så ska ni fotografera er personal och behöver en kuliss i bakgrunden. Oavsett så tror vi att en backgrop hade passat perfekt. Lätt att hänga upp om ni väljer till öljettringar.


Har du frågor eller vill veta mer om våra Backdrop?
Vi finns redo att hjälpa till!

support@trycka.se
031-721 19 40

Mån-tors 08:00-16:00
Fredag 08:00-14:45

Backdrop

Backdrop är det givna valet när ni behöver stor och kostnadseffektiv bakgrund. Kanske spelar ni musik och behöver en bakgrund med bandets logotyp, eller så ska ni fotografera er personal och behöver en kuliss i bakgrunden. Oavsett så tror vi att en backdrop hade passat perfekt. Lätt att hänga upp om ni väljer till öljettringar.

Materialet

Våra backdrops trycks på mjukt polyestertyg. Ett material som är lätt, flexibelt och levande. Fördelen med tyg, till skillnad från exempelvis banderoll, är att det går att vika ihop för att på så sätt ta väldigt liten plats.

Ingen ställning

Backdrops behöver hängas upp på någont sätt, då ingen ställning medföljer. Enklast är om ni hänger den direkt på en vägg med krokar/fästpunkter för öljettringar. Ni kan även köpa till banderollsnoddar för att enklare kunna spänna upp tyget rakt och slätt.

Tvättråd

Våra tyg går bra att tvätta, men tänk då på att även coatingen (som finns i tyget för brandklassningens skull) sköljs bort. Bäst är om ni tvättar på 60 grader utan tvättmedel, då vi inte kan garantera hur tryckets färger reagerar på starka tvättmedel.