Korrespondenskort


Har du frågor eller vill veta mer om våra Korrespondenskort?
Vi finns redo att hjälpa till!

support@trycka.se
031-721 19 40

Mån-tors 08:00-16:00
Fredag 08:00-14:45

profilerade golfprodukter

Korrespondenskortens många användningsområden

Korrespondenskort trycks oftast i A6-storlek så att de passar i ett C6-kuvert, men kan givetvis printas i andra mått och om du önskar ett mått som inte finns på hemsidan så får du gärna kontakta oss.

Korrespondenskort används i privata sammanhang till konfirmation, student, bröllop och begravning där man antingen informerar och bjuder in till en träff eller för att skicka ut i efterhand, exempelvis som tack för uppvaktningen. I företagsammanhang används korrespondenskort vanligen när man skickar ut beställningar till kunder. Då kan man skicka med ett kort där man tackar för beställningen, en rabattkod eller ett kampanjerbjudande. Det är en mycket prisvärd metod för att nå ut till sina kunder och nästan ett måste för e-handlare.

Korrespondenskort är normalt tjockare än vanliga flyers och fungerar därför bra till anteckningar. Exempelvis bra att ha på skrivbordet där man kan skriva upp prisförslag eller andra noteringar och sedan ge till kunderna. Genom att ha färdigtryckta kort med logotypen och gärna någon inramning så ser det genast med professionellt ut och skapar ett bättre intryck mot kunderna.