Väskor & Ryggsäckar

(26)

Profilerade väskor med eget tryck har blivit allt mer populärt och växer kraftigt bland profilprodukter. De är en perfekt promotionprodukt för företag eller organisationer som vill visa upp sitt varumärke på ett stilfullt och praktiskt sätt. Väskor med tryck är också en utmärkt gåva till kunder, medarbetare och affärspartners.

Vårt sortiment av väskor med tryck inkluderar allt från magväskor och axelväskor till ryggsäckar och kraftigare aktivitets-väskor. Vi erbjuder också ett brett urval av färger och storlekar, så att du kan välja den väska som passar bäst för ditt varumärke och ändamål. Vi har väskor med tryck för alla tillfällen.

Väskor med tryck hittar du hos oss på Trycka.se

UNDERKATEGORIER FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Vilken väskmodell passar för ditt ändamål?

Det finns väskor i en mängd olika designer och utföranden. När du väljer väska med tryck till ditt företag så är det bra att utvärdera hur dem ska användas och vem eller vilka som ska använda dem. Ryggsäckar med eget tryck är populärt att ge till anställda och partners då dem kan användas till- och från jobbet, vilket skapar ett mervärde för mottagaren. Gympapåsar med tryck är en optimal giveaway-produkt att ge till kunder och besökare på både mässor och event, men även på interna företagsevent- och aktiviteter. Dem är både prisvärda och otroligt omtyckta. Nedan finner du några av de vanligaste modellerna av väskor med tryck.

Gympapåse med tryck
Ryggsäck

Ryggsäckar:

Ryggsäckar med eget tryck är en omtyckt profilprodukt att ge som gåva till medarbetare och partners. Ryggsäckar är praktiska och behagliga att använda tack vare sin höga komfort. Dem har ofta en gedigen yta som passar utmärkt att trycka sin logga eller sitt budskap på. Ryggsäckar är således både populär bland medarbetarna men fungerar även som en stark reklambärare för ert varumärke. Ryggsäckar finns i flera olika storlekar och färger, med vattentätt material och med ventilation baktill. Oavsett vad du söker för ryggsäck till företaget så har vi en modell och en prisbild för dig.

Magväskor:

Magväskor med tryck är prisvärda reklampelare för ert budskap och varumärke. Det är en populär sommar-produkt som kommer till god användning i både arbetsmässiga och privata sammanhang. Magväskor är smidiga och har ofta ett stort innerfack som försluts med en dragkedja. Dess rem är justerbar vilket gör att du kan använda den runt midjan men även som en cross-body väska. Den har på senare tid blivit en trendig modeaccessoar i vårt avlånga land. Magväskor med tryck gör sig otroligt bra på mässor och event för både medarbetare men också som giveaway till besökare tack vare sin prisbild.

Magväska
Gympapåse

Gympapåsar:

Gympapåsar med eget tryck är en omtyckt profilprodukt som alltid går hem på event och mässor. Den kan enkelt fyllas med andra härliga giveaways och bli en ihågkommen favorit bland besökarna. Gympapåsar med tryck är både rymliga och smidiga, med låg vikt och följsamt material. Dess dragsko gör dem optimala när man vill komma åt sina saker snabbt. Den passar därför utmärkt att transportera saker i och har blivit en trendig accessoar att bära på. Gympapåsar med tryck passar även till interna företags- och sportsevent. En väska med tryck till otroligt bra pris och en utmärkt team-building gåva på konferensen.

De vanligaste tryckmetoderna på väskor

Screentryck är en populär och prisvärd tryckmetod på väskor då produkten ofta har en slät och optimal yta utan massa sömmar och ojämnheter. Genom att trycka din logga eller ditt budskap med denna metod så får du ett detaljrikt slutresultat som håller under lång tid. Vissa väskor lämpar sig även för brodyr. Med denna tryckmetod får du ett exklusivt och hållbart tryck som sticker ut från väskan och som skapar en premiumkänsla. En effektfull tryckmetod som håller längre. Är du osäker på vilken tryckmetod du bör ha på dina väskor? Vår kunniga personal finns här och hjälper dig ta fram den optimala väskan med tryck för dig och din verksamhet.

Väskor med tryck till onboarding och merch

Väskor med tryck passar även bra till onboardingpaket som ni ger till era nya stjärnor på företaget. I ett onboardingpaket bör du fokusera på produkter som medarbetaren både kommer ha användning för i sin roll och som representerar ert varumärke. De flesta väljer att beställa svarta väskor med tryck där loggan exponeras på ett stilrent och enkelt sätt. På så sätt skapar du en tidlös profilerad väska som medarbetaren även kan använda i privata sammanhang. Dubbelt så mycket exponering för er del!
Samma idé bör ni ha när ni planerar er merch. Ni vill att produkterna ska användas ofta. Förutom väskor med tryck så är tygkassar med eget tryck populära merchprodukter. Spana in våra tygkassar med tryck här!

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password