Vårt Miljöarbete

Miljön är viktig för oss alla och vi vet att våra kunder delar den uppfattningen. Vi ser därför till att utveckla verksamheten med hänseende till miljön och våra utsläpp så att vi gör så lite påverkan som möjligt.

I vår fabrik kan vi påverka hela ledet av tillverkningen för att säkerhetsställa att både produktion och miljöarbete fungerar bra. Vi har ett strömlinjeformat produktionsflöde som effektivt kan tillverka stora mängder produkter med minimalt spill. Det spill som blir över fördelas upp i plast, kartong, brännbart och metall. Vi återanvänder det som går och återvinner resten. Det är bra för miljön och skapar effektivare tillverkning.

Vårt mål är att minska användning av skadliga kemikalier. Spillfärg och andra eventuella kemikalier samlas ihop och överlämnas till återvinningen.

“Miljö och hållbarhet är en självklarhet för oss"

Vi siktar alltid på att beställa in stora volymer när vi tar in nytt material på lagret. Det minskar den totala mängden leveranser och säkerhetsställer samtidigt att efterfrågade produkter finns tillgängliga. När vi skickar ut varor till dig som kund återanvänder vi kartonger och packar effektivt för att minska volymen på paketen.

Våra leverantörer erbjuder allt fler produkter som är miljöanpassade, vårt sortiment uppdateras ständigt så att du som kund får fler och bättre produkter att välja mellan. Du som kund är med och påverkar när du gör ditt val!

Vi eftersträvar följande klimatmål

1.0

Att öka vår egen kunskap inom miljöområdet i tryckeribranschen så att vi kan ligga före när det gäller nya material, färger och maskiner.

2.0

Att hålla våra medarbetare medvetna om vår miljöpolicy och hur vi arbetar med den för att nå gemensamma mål.

1.0

Att främst arbeta med leverantörer och samarbetspartners som har miljön i åtanke.

4.0

Att minska energiförbrukningen, transporterna och vårt avfall.

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password