Mäklarskyltar

(7)

Mäklarskyltar är ett viktigt verktyg för mäklare att nå ut till potentiella köpare. Skyltarna placeras utanför fastigheten för att visa att den är till salu och innehåller normalt mäklarens logotyp tillsammans med webbadress eller telefonnummer. Ett par skyltar vid intilliggande gator är även vanligt för att vägleda potentiella köpare.

Mäklarskyltar används även i många andra sammanhang. De kan exempelvis ha budskap som "Här gräver vi fiber" eller "Rösta på oss i valet".

Våra mäklarskyltar finns i två olika storlekar enligt fasta intervaller för att minimera spill och kan därför erbjuda mycket fördelaktiga priser. Vi har även formskurna mäklarskyltar för dig som vill ha egna mått eller ett annat utseende, varför inte i formen av en pil?

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Mäklarskyltar

Trots sitt namn så används mäklarskyltar i många fler sammanhang än när man ska sälja och visa en fastighet. Mäklarskyltar kan exempelvis användas för att visa vägen till en loppmarknad, byggarbetsplats, eller en utställning. Skyltarna tillverkas i kanalplast, ett enkelt material som tål utomhusbruk och har ett mycket fördelaktigt pris jämfört med liknande alternativ.

Mäklarskylt med tryck
Mäklarskylt utan stativ

Våra mäklarskyltar

Våra mäklarskyltar trycks på 5mm kanalplast och du väljer själv ifall du önskar enkel- eller dubbelsidiga skyltar. Det finns två vanliga storlekar att välja på, önskar du valfri storlek eller annan utformning så väljer du de formskurna varianterna. Vi har även vanliga skyltar i kanalplast som kan beställas efter egna önskemål och då hittar du dem här.

H-stativ, alltså ben/stativ till skyltarna, är något som vi rekommenderar för vanligt bruk så att de smidigt kan placeras i en gräsmatta eller liknande underlag. Vissa föredrar att sätta upp dem på stängsel eller spika fast dem, önskar man då hål i stället för ben så kan man kontakta oss innan order.

Egen tillverkning

Vet du om att vi tillverkar våra egna skyltar i kanalplast? Vi har en rejäl planprinter som med modern UV-teknik säkerhetsställer ett bra tryckresultat och lång livstid. Skyltarna trycks i 4-färg (fullfärg) och ger mycket bra resultat. Vår egen tillverkning gör att vi kan styra över hela produktionsflödet och tillhandahålla produkter av hög kvalité till bra priser då inga mellanhänder behövs. Har du behov av snabbare tillverkningstid så kan du kontakta oss så kollar vi upp vad som är möjlighet.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password