Pikétröjor

(28)

Här hittar du vårt utbud av pikétröjor med eget tryck! Pikétröjor med tryck är en av de populärare profilprodukterna som ofta används som profilkläder av butikspersonal men även som reklamtröjor på mässor och event. Pikétröjor tillför ett städat och professionellt intryck, som kan bidrar till att höja ditt varumärkes positionering. 
Vi har pikétröjor i olika utföranden, tyngder och färger. Allt för att du ska hitta en pikétröja som går ihop med ditt varumärke och din målgrupp.

Pikétröjor med tryck, det hittar du hos oss på Trycka.se

UNDERKATEGORIER FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Pikétröja dam

Pikétröjor för olika tillfällen

Pikétröjor med tryck är populärt inom profil- och arbetskläder, det vet dem flesta. Användningsområdena är många tack vare de olika material-val och färger som finns på pikétröjor.
Planerar ni att annordna ett företagsevent eller förse era medarbetare inom retail med nya schyssta profiltröjor så är pikétröjor i bomull ett stilrent alternativ. Här finner ni även pikétröjor i ekologisk bomull för dem som önskar. Bomull är ett väldigt tåligt material som känns skönt mot huden. Det kan tvättas och torkas i höga temperaturer utan att det bryts ner och håller i många år.
Ska ni däremot ta fram arbetskläder och pikétröjor med tryck för sportevent så bör ni satsa på plagg som innehåller polyester. Sportkläder tillverkas oftast i polyester eller polyester-blandningar eftersom tyget är bra på att transportera bort fukt. Polyestern tillför ett luftigare, ofta tunnare, slutresultat på din piké, med rörligare passform, vilket passar perfekt för den aktive. En pikétröja i polyetser kan även bevara plaggets färg bättre och behöver inte strykas, vilket man helst behöver göra med en bomullspiké.

Olika sätt att trycka din piké på

Transfer- och Screentryck:

Dessa tryckmetoder lämpar sig på alla pikétröjor, speciellt pikétröjor i tunnare modeller med polyester då trycket är följsamt och sätter sig snyggt på plaggets släta yta. Med dessa tryckmetoder kan du uppnå hög detaljrikedom vilket passar perfekt om du har en detaljrik logotyp.

Brodyr:

Brodyr är en exklusiv och hållbar tryckmetod som lämpar sig bäst på pikétröjor i bomull med tjockare och tyngre kvalité. Detta då brodyren kan kan bilda ett "buckligt" slutresultat om det appliceras på tunna tyger och material. Brodyr tillför en exklusiv look som singalerar kvalité och som håller under många många år utan att tappa färg.

Pikétröja med tryck

Vart ska man placera trycket på sin pikétröja?

Den mest vanliga tryckplaceringen på en pikétröja är på vänster bröst, där de flesta väljer att trycka sin logotyp med antingen brodyr, transfer- eller screentryck. Pikétröjan skiljer sig från andra profilkläder då den ofta används i profesionella sammanhang där man enbart vill ha sin logga exponerad på ett stilrent sätt, jämfört med en kampanj t-shirt med tryck över hela ryggen och/eller bröstet. Pikétröjor med tryck på vänster bröst syns till överallt i vårt samhälle, ta en titt nästa gång du besöker din favoritbutik så kommer du se hur vanligt, och snyggt, det faktiskt är.

Beställ dina pikétröjor med tryck

När du begär offert eller prisförslag så kan det vara bra att samtidigt skicka med din logotyp och/eller budskap som du önskar trycka på plagget. Desto mer information vi får in direkt, desto snabbare går orderhanteringen. Du kan ladda upp din logotyp direkt på produktsidan eller i kassan. Filen behöver vara vektoriserad och högupplöst.
Behöver du hjälp med att ta fram den perfekta pikétröjan med tryck till ditt företag? Kontakta oss så hjälper vi dig hela vägen. Vi erbjuder grafisk hjälp, en tjänst för dig som vill ha hjälp med att skapa en tryckfärdig fil. Du kan läsa mer om grafisk hjälp här.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password