Grafisk Hjälp

Vi hjälper dig att skapa en tryckfärdig fil.

MER INFORMATION

Fyll i dina uppgifter

Antal:
Total:249 SEK
Kvantitet

Ladda upp motiv
Jag vill skicka
in senare
Ladda upp motiv Ladda upp
din fil
  • Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  • Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance) Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)
  Beskrivning

  Det här är tjänsten för dig som vill ha hjälp med att skapa en tryckfärdig fil. Ladda upp ditt material tillsammans med exempelvis en skiss eller ett textdokument som förklarar hur du vill att det ska se ut. Ju mer detaljerad information som vi får in, desto bättre. 

  Den här tjänsten inkluderar enklare grafiska arbeten. Önskas mer tidskrävande åtgärder som friläggning av bilder eller komplexa upplägg så behöver vi debitera en högre avgift. Vi kommer däremot aldrig att lägga till detta utan ditt godkännande, om vi anser att en högre kostnad är nödvändigt så kommer vi först att ta kontakt mer er.

  Om du har en logotyp i vektorformat så är det att föredra, de filerna har oftast filändelsen .eps, .pdf eller .ai.

  Notera att den grafiska hjälpen kommer att förlänga leveranstiden för din order eftersom vi inte kan påbörja tillverkning innan vi har en godkänd fil.

  Korrektur skickas alltid ut inom 24 timmar (under arbetsdagar).

  TB10561_T

  16 andra produkter i samma kategori:

  tummen upp röd stjärncirkel

  Ta del av kampanjer
  och erbjudanden

  New Account Register

  Already have an account?
  Log in instead eller Reset password