Pennor

(41)

Här hittar ni vårt sortiment av reklampennor och pennor med tryck. Vårt utbud består av pennor i olika material och utföranden, med olika bläck-färger och med olika funktioner. Allt för att du ska hitta den perfekta pennan för kontoret, eventet eller det specifika tillfället. Pennor med tryck är en populär profilprodukt och en utmärkt giveaway till både kunder och anställda.

Pennor i metall med graverad logga eller en lekfull och färgglad penna med tryck? Vi har något för alla.
Reklampennor och pennor med tryck hittar du hos oss på Trycka.se

UNDERKATEGORIER FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Det är trevligt att ge bort en reklampenna

Reklampennor är en av de vanligaste profilprodukterna, trots — eller kanske tack vare— mer mobil- och datorarbete. En reklampenna är en hjälpreda i vardagen som många besökare, kunder och kollegor tacksamt tar emot. En reklampenna är en billig och uppskattad profilgåva som du generöst kan sprida till anställda, besökare och kunder.

En penna med tryck når ut till målgruppen

En penna används ofta på jobbet och ligger framme på skrivbordet eller i lunchrummet. Trycka.se har kulspetspennor för tryck till överkomliga priser. Kulspetspennor är en typisk kontorspenna. Man behöver aldrig undra om en reklampenna används. Det gör den, och logotypen syns! Profilpennor har, förutom ett lågt pris, en låg vikt. De är lätta att packa ned som profileringsmaterial till mässor, i portföljen, ge ut som reklamgåvor vid receptionsdisken eller erbjudas på ett naturligt sätt i ett mötesrum. En reklampenna gör det möjligt att generöst sprida varumärket när och var som helst.

Enkelt att välja modell på penna med tryck

På Trycka.se slipper du leta bland för många pennor. Vi har valt ut ett 20-tal modeller på reklampennor som våra kunder och vi själva gillar att använda. Förutom att pennan ska vara bekväm att använda, är det viktigt att stilen på modellen passar ihop stilmässigt med varumärket och logotypen. Letar du efter en reklampenna som visar stabilitet eller glamour? Kanske mer plats för trycket är viktigast? Här är några egenskaper som reklampennorna på vår sajt har:

 • Pene penna har bred tryckyta (0,7 centimeter)
 • Covy penna har touchfunktion och lång tryckyta (6 centimeter)
 • Skryf penna har tryck på clipset
 • Slim och Inki penna har vridmekanism
 • Groove penna har gummerat och räfflat grepp
 • Glitter penna är dekorerad med glitterdetaljer.
reklampenna reklampenna

Hur väljer man en fin penna med tryck?

Till mässor och event är det vanligt att välja en billig penna. Å ena sidan kan det vara klokt att få så ut många pennor som möjligt. Å andra sidan är det viktigt att pennans kvalitet ska representera verksamheten. Marknadsför du exklusiva produkter eller tjänster passar kanske en mer exklusiv penna bättre för att kommunicera vad varumärket står för. En lösning är att ha två varianter av reklampennor: en exklusivare och en billigare. Färgen på pennan får gärna vara densamma som någon av profilfärgerna men inte synas mer än loggan. På kategorisidan för reklampennor visas endast en bild av varje pennmodell. Dock finns de flesta pennorna i flera kulörer.

Vem ska använda reklampennan?

När du väljer reklampenna kan du fråga dig vilken målgruppen är. Är det till kollegor på kontoret? Till besökare på mässor och event? En kontorspenna behöver vara bekväm att använda — det kommer att fungera både som profilering och arbetsverktyg. På Trycka.se har vi reklampennor med gummering som är bekväma och mer ergonomiska. En enklare, billigare reklampenna passar för att frikostigt delas ut till och användas av besökare på mässor och event.

Logotyp på pennor med tryck

Det vanligaste trycket på reklampennor är en logga med två till tre färger och få detaljer. Enkelhet gör att budskapet snabbt kan uppfattas på den mindre tryckytan på en reklampenna.

En logotyp ska synas:

 • En blå logga med inslag av en annan nyans av blått på pennan kan ge ett tydligt och enhetligt uttryck.
 • Är logotypen röd men trycks i svart eller vitt så kan pennan istället ha loggans röda färg
 • Svarta och vita pennor är säkra kort — här syns logotypen!
 • En enfärgad version av logotypen kan användas på pennan för ökad synlighet och lägre tryckpris.
 • En svart eller vit version av logotypen kan användas för att få hög kontrast och synlighet.
 • En enfärgad logotyp kan ”återanvändas” på kläder och andra profilprodukter.

Saknar du en enfärgad version av din logotyp? Kontakta oss så kan vi hjälpa dig. Är loggan vektoriserad, är chansen stor att vi kan göra ett enfärgat original som kan användas som alternativt tryck av loggan till profilprodukter.

Tre olika trycktekniker ger fina pennor med tryck

Vi trycker reklampennorna med tre olika tryckmetoder för olika material: tampotryck, UV-print och lasertryck. I produktbeskrivningen för varje penna ser du vilken tryckmetod (eller tryckmetoder) vi använder för pennan. Pennmodell, önskat motiv och tryckteknik spelar alla roll för hur slutresultatet kommer att se ut!

Tampotryck är den vanligaste trycktekniken på reklampennor. Tampotryck fungerar mycket bra på ytor som inte är platta. Vi använder tampotryck på reklampennor, och speciellt pennor av plast. Men det är en vanlig metod att använda på profilprodukter generellt. En svampliknande tryckkudde fylls med färg och trycks på pennan. Tryckkudden anpassar sig till ytan och ger ett jämt, fint tryck. Med tampotryck kan du få din logga, eller annat motiv, tryckt i fyrfärg. Fyra färger brukar räcka till logotyper som oftast har två till tre färger. Tryckpriset med tampotryck stiger för varje färg som adderas. Det är vanligt att reklampennor trycks i en färg för att hålla priset nere och kunna trycka upp fler pennor att dela ut. Tänk på att ett nytt färgval på loggan kan påverka representationen av varumärket. Kontakta oss, så delar vi med oss av vår erfarenhet.

UV-print trycker färgfoto på pennor med tryck. På flera av våra reklampennor kan du välja tryck med UV-print. Detta är trycktekniken som trycker i fullfärg till en kostnad. Fler färger blir alltså inte dyrare. UV-print sker digitalt och kräver inte torktid som en del andra tryckmetoder. UV-print används på många material, som glas och metall.

Gravyr och laser etsar in trycket för att ge fina pennor med tryck. Precis som det låter, kommer ditt motiv att graveras eller etsas in med laser. Gravyr och laser kan inte trycka loggan i färg. Men resultatet blir en elegant profilprodukt där motivet etsas eller graveras in på pennor av metall.

Kompetent och flexibel kundservice på Trycka.se

På Trycka.se har vi lång erfarenhet av att trycka upp profilprodukter. Det är viktigt att stilen på profilprodukten stämmer överens med det den ska kommunicera. Modellen på reklampenna, typ av tryckteknik och logotyp ska harmoniera grafiskt och kommunikativt. Vi är vana att få de här delarna att gå ihop, också med en budget i åtanke. Vi har ett stort internt lager och kan ta emot större beställningar av flera typer av profilprodukter samtidigt som exempelvis reklammuggar, paraply eller vattenflaskor för att variera produkt och storleken på tryckyta. Vi levererar din beställning 14 dagar från det att vi fått tryckfilerna. De laddas upp vid produktbeskrivningen. Trycka.se är ditt tryckeri på nätet! Du kan kontakta oss för råd och expertis om profilprodukter. Reklampennorna säljs från 100 stycken per beställning. Vill du ha färre, kontakta oss för information.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password