Reklampennor med eget tryck

Här hittar ni alla våra reklampennor. Istället för att erbjuda hundratals olika pennor med tryck så har vi med omsorg handplockat de modeller som du ser nedan. Här finns populära och bra pennor i olika prisklasser, något för alla. Pennorna säljs från 500st, önskas ett mindre antal så är du välkommen att kontakta oss för mer information.


Har du frågor eller vill veta mer om våra Pennor?
Vi finns redo att hjälpa till!

support@trycka.se
031-721 19 40

Mån-tors 08:00-16:00
Fredag 08:00-14:45

Våra reklampennor med tryck

Reklampennor är troligtvis den vanligaste formen av profilprodukter. Pennor har låga kostnader och trots en eftersträvan mot det papperslösa samhället så används pennor fortfarande flitigt. Pennor ligger oftast framme på skrivbordet och håller i flera år, därför det ett mycket effektivt sätt att nå ut med sitt varumärke.

Det finns tusentals olika modeller av reklampennor på marknaden, istället för att erbjuda alla varianter så har vi handplockat ett selekterat utbud. Här finns alla prisklasser representerade och vi har valt pennor som vi själva kan tänka oss att använda. Det gör det mycket enklare för dig som kund att hitta och välja en penna som du vill ha.

Reklampennor_med_tryck.jpg
reklampenna i närbild

Att välja rätt penna

Vårt handplockade utbud gör det enklare för dig att hitta en bra penna, men det finns flera aspekter att tänka på när man ska välja modell. Till att börja med så får man tänka på vem det är som ska använda den. Är det på det egna kontoret så gäller det att välja en bra penna som är bekväm att använda. Många köper även in pennor för att använda de på mässor och event som giveaways. Då väljer man oftast en så billig penna som möjligt, men tänk på att pennan även representerar er som företag. Säljer man exempelvis exklusiva båtar eller bilar så borde även pennan vara av motsvarande kvalité så att man uppfyller kundernas förväntningar och ens bild av företaget. Se gärna till att färgen på pennan går i företagets färger, har man exempelvis en röd logotyp så blir det extra snyggt om även pennorna är röda. Svarta och vita pennor är däremot säkra kort som alltid fungerar bra. På kategorisidan för reklampennor så visas bara en av produktbilderna. De flesta av pennorna har däremot många olika färger att välja mellan, gå in på en penna och välj sedan färg i listan för att se pennan i just den färgen.

Logotyp på pennor

Det är snyggt att matcha pennan mot sitt företags färger. Har man en blå logotyp så är det även snyggt om man har en blå penna. Om logotypen har samma färg som pennan så kommer den däremot knappt att synas, därför brukar man istället använda en enfärgad (vit eller svart) logotyp som gör att man får hög kontrast. De flesta har en enfärgad version av sin logotyp som man kan använda på kläder, profilprodukter med mera. Om du däremot inte har någon så kan du kontakta oss för hjälp, har du en vektoriserad logotyp så är chanserna goda att vi även kan göra en enfärgad version åt dig. Den kan då användas på reklampennor och även många andra profilprodukter.

Tampo-tryck, UV-print, gravyr och lasertryck

Pennorna har olika trycktekniker att välja på beroende på vilken reklampenna som man är inne på. Det vanligaste förekommande är Tampo-tryck, speciellt på pennor av plast. Det är en vanlig teknik som används på massor av olika profilprodukter. Man kan säga att det är en form av kudde som trycker motivet på produkten, ungefär som en svamp. Fördelen att ytan inte behöver vara jämn och därför kan tekniken anpassas till mängder av produkter oavsett form. Eftersom det inte är en printer så är man begränsad till maximalt fyra färger. Kostnaden ökar för varje färg som måste förberedas och därför är det billigast om man väljer att trycka i enbart en färg, något som mycket vanligt på reklampennor och profilprodukter generellt.

UV-print

UV-print är valbart på flera av våra reklampennor. Det är digitaltryck och kan därför fås i fullfärg, precis som ett färgfoto. UV-print har en annan torkteknik som gör att man inte måste vänta på att färgen ska torka, det är därför snabbt och effektivt, men den stora fördelen är att det kan printas på alla möjliga material som glas och metall.

Gravyr & laser
Precis som det låter så kommer ditt motiv att graveras eller etsas in med laser. Det lämpar sig alltså inte för dig som vill ha en logotyp med flera färger, det är däremot ett mycket snyggt alternativ på pennor av metall.