Banderoller & Tygvepor med valbara mått och material

Vi har slagit samman alla våra vepor till två produkter för att göra det så enkelt för dig som möjligt. Har du några frågor kring produkterna och de olika alternativen så är du välkommen att kontakta oss.

 • Banderoll

  Från

  Primärt för utomhusbruk
  Här kan du välja mellan Mesh (hålad duk) och PVC (tät duk). Du väljer själv önskat mått, efterbehandling och om du vill ha enkel- eller dubbelsidigt tryck.

 • Tygvepa

  Primärt för inomhusbruk
  Flera valbara tygmaterial, efterbehandlingar och du väljer själv angivet mått. 

Banderoller

Banderoller är ett av de mest prisvärda sätten att exponera sig på eftersom det är lågt kvadratmeterpris. Det låga priset gör att man kan ha en stor yta så att man syns på långt avstånd samtidigt som kostnaden blir låg.

Ett vanligt användningsområde för banderoller är utomhusreklam vid bilvägar. Tänk då på att budskapet ska vara så kortfattat och stort som möjligt för att en förbipasserande bil ska hinna uppfatta budskapet.

Det fungerar utmärkt att använda en banderoll inomhus, men eftersom materialet är väderbeständigt så används det oftast för utomhusbruk. När det gäller inomhusbruk så är det vanligare med tygvepor eftersom de är enklare att hantera när det gäller uppsättningen.

Tygvepor

Tygvepor är främst avsedda för inomhusbruk och de kan användas på många olika sätt. Det finns flera valbara material och de har alla olika priset och användningsområden.

Decor är vad man kan kalla för ett standardmaterial när det gäller våra vepor, det är ett vanligt tyg med som är kostnadseffektivt och har bra färgåtergivning. Detta ska inte förväxlas med Decor Backlite som är speciellt framtagen för ljusboxar och som inte bör användas i andra sammanhang eftersom tyget inte kommer till sin rätta när det inte är bakgrundsbelyst. Polyglans är ett annat valbart material som är extra hållbart och som har mycket bra genomtryck, vilket gör de lämpliga flaggor. Satin är ett mycket fint tyg som ger en exklusiv känsla, men som även har en högre kostnad är vanligt Decor.