Banderoller i vått och torrt

Banderoller är ett väldigt billigt och vanligt sätt att exponera sitt budskap på. Det låga priset leder till att ni får mycket yta för en relativt liten kostnad. Våra banderoller printas med det budskap ni själva önskar och öljetter finns alltid som tillval.

Banderoll

Banderoller är ett väldigt billigt och vanligt sätt att exponera sitt budskap på. Det låga priset leder till att ni får mycket yta för en låg kostnad. Våra banderoller printas med det budskap ni själva önskar och öljetter finns alltid som tillval. Banderollerväven fungerar lika bra inomhus som utomhus.

Valfri storlek

Alla våra banderoller gå att beställa i valfri storlek, så att ni kan få precis de måtten ni behöver. Tänk på att öljetterna sitter några centimeter in på banderollen om ni har fästpunkter med ett exakt avstånd mellan.

Uppfästning

Banderoller behöver hängas upp på något sätt, då ingen ställning medföljer. Enklast är om ni hänger den direkt på en vägg eller staket med krokar för öljettringar. Ni kan även köpa till banderollsnoddar för att bättre kunna spänna upp banderollen. Har ni ingen ställning eller väggyta att hänga banderollen på är 'Banderoll H-Fix Banderollställ' ett bra tillval. Då kan spänna upp er banderoll nästan var som helst, så länge som det går att skruva ner jordskruvarna i marken.

Budskap

Ett vanligt användningsområde för banderoller är utomhusreklam vid bilvägar. Viktigt att tänka på då är att inte skriva för mycket på banderollen, för att budskapet ska hinna uppfattas på bara några få sekunder. Allt för små och långa texter kan vara bra att undvika.

En annan fördel med den här typen av trycksaker, som inte ska ses på så nära håll, är att kvaliteten på exempelvis bilder inte är lika kritisk. Det går många gånger att komma undan med extremt lågupplösta bilder, eftersom det inte är någon som ska granska banderollen på närmare avstånd.

Ska man välja till öljetter är det också bra att inte lägga någon viktig information eller text när banderollens kanter. Sex centimeters marginal runt om banderollen är bra.

Har ni inte möjlighet att skapa tryckfilen själva så kan ni köpa till Grafisk Hjälp.