Termosmuggar & flaskor

(35)

Termosmuggar med tryck är en omtyckt profilprodukt som går hem hos både anställda och kunder. Alla behöver en termosmugg i sitt liv. Håll drycken varm eller kall på ett stilrent sätt samtidigt som du exponerar ert varumärke för omgivningen. Termosmuggar med tryck är den perfekta reklambäraren för företagare och föreningar som vill synas. I vårt sortiment finner du termosmuggar & termosflaskor i olika utföranden och stilar, samt med olika funktioner för att bevara både värme och kyla.

Moderna termosmuggar med tryck finner du hos oss på Trycka!

UNDERKATEGORIER FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Termosmuggar & flaskor

En utmärkt profilprodukt, som är både snygg och användbar. Med eget tryck på er termos blir den även en väl synlig reklamplats. Perfekt för den som ofta är på språng och behöver dricka i farten.

Både kallt och varmt

Det är lätt att tänka att termosmuggar och termosflaskor endast är till för varma drycker, men de funkar ju faktiskt lika bra till kalla drycker. De isolerade väggarna gör att temperaturen utanför har svårt att tränga in till drycken, vare sig den är kall eller varm. Detta gör termosmuggen till en användbar profilprodukt som många kan dra nytta av varje dag.

Miljövänliga

Att ofta dricka kaffe eller andra varma drycker i engångsmuggar skapar snabbt onödigt mycket sopor. Men med en av våra termosmuggar kan detta undvikas helt. Drycken hålls dessutom varm längre än i oisolerade muggar. Det är bra ur miljösynpunkt då dryck sällan behöver hällas ut på grund av den svalnat för mycket.

Termosmugg
KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password