Reklamtält

(1)

Ett reklamtält skyddar mot både regn och solsken, samtidigt som man tydligt förmedlar sin närvaro. Ett tryckt reklamtält syns väldigt bra och är något som lockar till sig nyfikna blickar. Perfekt vid utomhusevent och liknande evenemang!

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Reklamtält

Budskap

Ett tält blir som en stor reklamplats som syns på långt håll, kanske bättre än de flesta andra mäss- och monterprodukter. Ta tillfället i akt att nyttja denna utmärkta reklamyta. Ett vanligt alternativ är hela tältet med ert företags färg samt logotyp i vitt. Det kan räcka långt och bli väldigt effektfullt, trots sin enkelhet.

Ställningen och förvaring

Tältens skelett är gjorda av aluminium, som är ett lätt men samtidigt starkt material. Ihopfällt tar det väldigt liten plats, vilket är praktiskt både vid transport och förvaring. När tältet packas ned och förvaras är det viktigt att duken är torr. En fuktig duk som ligger ihopvikt kan missfärgas eller om det även finns organisk smuts på duken finns det risk att mögel och otrevlig doft uppstår.

Montering

För att montera upp ett tält är det bra om man är två personer. Det går att sätta upp ett tält själv också, men det tar lite längre tid. Men börjar med att fälla ut ställningen för att sedan lägga över själva tältets tak. Därefter höjer man upp benen till önskad höjd. Till sist fäster man dit eventuella tältväggar på de sidor man önskar.

Montera tältet

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password