Reklamtält

(1)

Ett tält är ett perfekt skydd mot både solsken och regnigt väder, men det hjälper också till att rama in er monter eller yta. På tältets insida finns även möjlighet att hänga upp produkter eller andra saker i tältets ställning.

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Montering

För att montera upp ett tält är det bra om man är två personer. Det går att sätta upp ett tält själv också, men det tar lite längre tid bara. Men börjar med att fälla ut ställningen för att sedan lägga över själva tältets tak. Därefter höjer man upp benen till önskad höjd. Till sist fäster man dit eventuella tältväggar på de sidor man önskar.

Budskap

Ett tält blir också som en stor reklamplats som syns på långt håll, kanske bättre än de flesta andra mäss- och monterprodukter. Ta tillfället i akt att nyttja denna utmärkta reklamyta. Ett vanligt alternativ är hela tältet med ert företags färg samt logotyp i vitt. Det kan räcka långt och bli väldigt effektfullt, trots sin enkelhet.

Ställningen och förvaring

Tältens skelett är gjorda av aluminium, som är ett lätt men samtidigt starkt material. Ihopfällt tar det väldigt liten plats, vilket är praktiskt både vid transport och förvaring. När tältet packas ned och förvaras är det viktigt att duken är torr. En fuktig duk som ligger ihopvikt kan missfärgas eller om det även finns organisk smuts på duken finns det risk att mögel och otrevlig doft uppstår.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password