Mappar

(1)

Mappar är en sådan typ av produkt som hör hemma på alla arbetsplatser. De används både för företagets egna papper och när information ska delas ut på events, kundmöten, konferenser eller presentationer. Det är helt enkelt ett väldigt praktiskt sätt att hålla reda på viktiga papper utan att skada eller smutsa ner dem. Vanliga, neutrala mappar i all ära men det finns också många fördelar med att designa och trycka upp egna mappar. Mappar med tryck ger en professionell glans åt kontoret samtidigt som det skapar ett lika proffsigt intryck inför kunder eller samarbetspartners.

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Varför investera i mappar med tryck?

Mappar kan kanske upplevas som en ganska obetydlig detalj när det kommer till att stärka företagets varumärke. Det är dock viktigt att komma ihåg att alla detaljer räknas när helhetsintrycket för varumärket skapas. En inbjudande mapp med egen design och tryck ger en helt annan känsla hos mottagaren än om du skulle lämna över en vanlig, intetsägande mapp.

Skyddande och professionella mappar

Att bära med sig ett pappersark från en plats till en annan kan kanske låta som en enkel uppgift, men du kan säkert också känna igen dig i situationen där papperet knycklas ihop eller smutsas ner på grund av vinden eller dina egna fumliga fingrar. Det finns med andra ord en anledning till varför en smart människa en gång i tiden uppfann mappar.

Att dela ut offerter eller information på enstaka pappersblad är såklart fullt möjligt, men de allra flesta uppskattar att ta emot viktiga papper i en skyddande mapp. En mapp med företagets egen logga kommer alltså inte bara addera ett professionellt intryck utan också bidra till stor tacksamhet från mottagarna.

Högkvalitativa mappar i fyrfärg

Trycka.se trycker upp högkvalitativa mappar som hjälper dig att samla pappersmaterial och samtidigt marknadsföra din verksamhet. Här du får möjlighet att välja mellan två olika modeller:

  • standard falsning – mapp med endast ett vikveck som saknar “rygg
  • dubbel falsning– mapp med två vikveck och “rygg” på 3 millimeter

Förutom att vi erbjuder två olika sorters falsning kan du också välja mellan olika pappersalternativ:

  • MultiArt Silk– sidenmatt, träfritt silk-papper med hög vithet och ytjämnhet
  • Invercote– högbestruken, stark homogenkartong med sidenmatt finish och optimal bildåtergivning.
KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password