Foldrar

(7)

Foldrar med tryck kan på ett mycket effektfullt sätt marknadsföra ditt företag, presentera nya produkter eller sprida viktig information. Trycka.se har även ett brett utbud av flyers med liknande syfte, men det finns en viktig skillnad mellan de två olika modellerna – falsningen. Våra olika foldrar med falsning ger dig mer utrymme än ett flygblad för att trycka upp information, utan att foldern tar mer plats rent storleksmässigt.

Foldrar med tryck är ett professionellt sätt att sprida sitt budskap och varumärke på.
Du hittar dina foldrar med tryck hos oss på Trycka.se

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Många användningsområden

Foldrar är ett oerhört användbart reklamverktyg för att nå ut till just din målgrupp. De är inte bara prisvärda att trycka upp utan passar dessutom utmärkt till flera olika användningsområden. Oavsett om du vill bygga upp din företagsidentitet, ordna en ny meny till restaurangen eller sprida information om en speciell produktlansering lämpar sig foldrar perfekt. Även på kundmöten, konferenser och andra evenemang kan foldrar användas för att dela ut viktig information på ett proffsigt sätt.

Olika storlekar och utföranden på foldrar

På Trycka.se kan du välja från ett stort utbud av foldrar med varierande storlekar, former och falsningstyper. Här hittar du allt från den klassiska och snabblästa foldern med enkelfalsning till mer speciella, 6-sidiga varianter med dubbel- eller Z-falsning. Vi rekommenderar dubbelfalsning om du vill att mottagaren ska kunna läsa informationen på foldern sammanhängande, medan Z-falsning låter dig dela upp innehållet så att mottagaren kan bläddra mellan bladen utan att nödvändigtvis behöva öppna upp foldern helt och hållet. Vår mest populära storlek är en 6-sidig folder med ett mått på 100 x 210 millimeter, vilket i princip är ett liggande A4-ark som vikts två gånger. Vi erbjuder dock även mindre storlekar som A5 och A6 vilket lämpar sig bättre om du till exempel vill skicka med en folder i en försändelse.

folder vikt
folder

Tryck upp foldrar utifrån dina egna behov och preferenser

Spana igenom vårt utbud av foldrar och hitta en design som du tror passar ditt uttänkta ändamål! När du väl har valt form på din folder är det dags att fundera på vilken papperstyp du önskar. Vi erbjuder två olika varianter:

  • MultiArt Silk – bestruket, träfritt och sidenmatt silkpapper med hög vithet och ytjämnhet
  • MultiArt Gloss – högbestruket, träfritt och glansigt papper med hög vithet och ytjämnhet

Förutom att vi erbjuder två olika papperstyper får du också möjlighet att välja mellan olika pappersvikter. En folder på 135 g/m² kan till exempel upplevas som lätt och luftig medan en variant på 250 g/m² bidrar till en mer robust och lyxig känsla på foldern.

Ladda upp egen design eller få grafisk hjälp av oss

Du kan enkelt ladda upp din egen design när du lägger din beställning på Trycka.se! Vi vill gärna få designen som separata PDF-filer, en för varje sida i din folder. Lägg gärna till 2 millimeters utfall på alla sidor. Om du känner dig osäker på din egen kunskap när det kommer till design hjälper vi gladeligen till, lägg bara till Grafisk Hjälp i din beställning. Kom ihåg att vi kan ordna fler varianter på foldrar än vad som erbjuds här på hemsidan – kontakta oss så återkommer vi med en offert.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password