Foldrar med tryck

Här hittar du våra vanligaste foldrar med tryck. Det är effektiva produkter som har ett mycket brett användningsområde. Notera att vi även kan erbjuda fler storlekar och varianter på foldrar, kontakta gärna oss om du har egna önskemål så återkommer vi med ett prisförslag.


Har du frågor eller vill veta mer om våra Foldrar?
Vi finns redo att hjälpa till!

support@trycka.se
031-721 19 40

Mån-tors 08:00-16:00
Fredag 08:00-14:45

Användningsområde för foldrar

Foldrar finns i många varianter och har ett brett användningsområde. De används exempelvis till de allra flesta take-away menyer när man är på en pizzeria eller liknande matställe. De finns även på frisörsalonger, hotell och liknande verksamheter. Där kan man förmedla produkter, tjänster och priser på ett överskådligt sätt som kunderna enkelt kan ta med sig efter besöket. Foldrar kan även användas vid bröllop och andra evenemang.

Foldrar kan givetvis används för att förmedla vanlig information, exempelvis om bolaget. Ibland räcker det inte med en flyer, men man har samtidigt inte tillräckligt med innehåll för att fylla en hel broschyr och då fungerar foldrar som ett perfekt mellanting.

folder med tryck
öppen folder

Produktval

På produktsidorna för de 6-sidiga foldrarna så kan du välja mellan Z-falsning och dubbel falsning. Falsning är helt enkelt ett annat ord för "vikt" och valet står alltså mellan att vika papperet dubbelt eller om man ska vika det som ett Z. Det finns inget som är rätt eller fel och ditt val påverkar inte heller priset, men det blir två vitt skilda produkter. Dubbel falsning är att rekommendera om man har sammanhängande information. Då öppnar man upp sin folder och kan se och läsa informationen sammanhängande. Z-falsning kan däremot används för att dela upp innehållet och man kan snarare bläddra mellan bladen utan att behöva öppna upp hela foldern på en gång.

Den vanligaste storleken är 6-sidig 100x210 cm, vilket i praktiken är ett liggande A4-som är vikt två gånger. Storleken är lätt att relatera till och man kan själv ta ett A4 och vika till det för att se hur det kommer att se ut innan det skickas för tryck. Om man ska skicka med foldrar tillsammans med en försändelse så är det däremot mer praktiskt att gå ned i storlek, exempelvis A5 eller A6 beroende på hur mycket information man har.

Tryckfiler till foldrar

Vi vill gärna få in Tryckfilerna som två separata PDF-filer, en för framsidan och en för baksidan. Lägg gärna till 2 mm utfall på samtliga sidor. Skriv gärna ut en kopia på en egen skrivare och vik den så som du vill ha den. Då får man en bättre bild av det första resultatet, vilket kan vara svårt när man sitter framför en dator och designar den.

Vill du ha en specifik storlek, papper, ytbehandling eller liknande så får du gärna höra av dig till oss för offert.