Broschyrställ

(9)

Broschyrställ är perfekt att ta med sig till mässor för att exponera broschyrer och när de inte används på mässor så kan man ha de på kontoret, vid entrén eller liknande. Broschyrställ visar upp broschyrerna på ett tydligt sätt och visar att man vill erbjuda något för kunden. Samtliga broschyrställ finns normalt på vårt lokala lager för omgående leverans.

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Våra olika broschyrställ

Vi har valt att endast ta in de modeller som vi vet är eftertraktade på marknaden, men trots det kan det vara svårt att veta vilken man ska köpa. De fyra första modellerna i kategorin tillhör de vanligaste på marknaden och har en smart konstruktion som gör att de kan fällas ihop vid transport. Du blir säkerligen nöjd oavsett vilken du väljer av dessa, de har däremot lite olika utseende och levereras i olika förpackningar.

Broschyrställ Expolinc finns både som enkel- och dubbelsidig och du väljer själv om du vill ha den i en nylonväska eller en hård väska. Det är det enda broschyrstället i vårt utbud som har möjlighet till dubbel exponering, vilket är perfekt om man ska ha den på en öppen yta. Den hårda väskan kostar extra, men gör det enkelt att ta den med sig och skyddar den vid transport.

Broschyrställ Expolinc Broschyrställ Nät
KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password