Dekaler

(36)

Både dekaler och skyltar är vanligt förekommande i de flesta branscher när det kommer till marknadsföring eller informationsspridning. Skyltar, bildekaler, fönsterdekaler och golvdekaler kan komma väl till pass oavsett vilket företag du bedriver. På Trycka.se får du möjlighet att designa och beställa en mängd olika sorters skyltar och dekaler som går hand i hand med just ditt varumärke!

UNDERKATEGORIER FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Här kan du beställa namnskyltar till företagets anställda

Namnskylten är en självklar del av arbetsuniformen i alla butiker, och såklart även i verksamheter där en reception finns. På mässor och konferenser passar det också utmärkt att använda sig av namnskyltar – det inger inte bara ett proffsigt intryck utan gör även mötet mellan dig och dina besökare mycket mer personligt. Vi har ett stort utbud av namnskyltar i varierande mått och utformningar, och såklart i olika material som till exempel trä, metall eller plast. Klicka dig gärna in på våra olika produktsidor och spana in dina valmöjligheter! Kom ihåg att du alltid är välkommen att kontakta oss om du har några särskilda önskemål.

Prisvärda reklamverktyg med stor genomslagskraft

Dekaler och skyltar av olika slag används för vad som kallas visuell marknadskommunikation, vilket är oerhört effektivt på flera sätt. Produkterna har en låg kostnad i proportion till dess livslängd och samtidigt en enorm genomslagskraft som budskapsbärare. Dekaler och skyltar för till exempel golv, skyltfönster och fordon bidrar helt enkelt med konstant exponering och marknadsföring! Med tanke på den relativt låga kostnaden går det att säga med stor säkerhet att den här typen av produkter är en väldigt bra investering för ditt företag.

Förmedla budskap med egna företagsskyltar

Skyltar är en klassisk och effektiv metod för att locka kunder till exempel ett särskilt evenemang eller en butik. På Trycka.se kan du trycka upp skyltar i en mängd olika format och material!

Skyltar av aluminiumkomposit

Här får du möjlighet att trycka upp skyltar i ett modernt material som kallas aluminiumkomposit. Materialet bidrar med lika hög tålighet som vanligt aluminium, men eftersom densiteten är lägre blir skylten lättare att montera och hantera. Materialet framställs med hjälp av en så kallad sandwich-metod som innebär att själva kärnan är tillverkad av lätt och mjuk polyetenplast medan ytan täcks av aluminium. På så vis kan du räkna med att skylten blir tålig och robust för både inomhus- och utomhusbruk, men samtidigt lättviktig. Vi framställer kompositskyltar med våra kunders krav i åtanke och vi kan även konturskära skylten helt efter dina önskemål!

Skyltar av plast

Vi erbjuder även ett stort utbud av plastskyltar. Plast är ett väldigt brett begrepp, vilket du lär upptäcka när du scrollar runt i vårt sortiment av skyltar. Här finner du till exempel:

  • skyltar av skummad PVC (Forex) – har ett lågt pris och låg vikt, men lämpar sig inte för utomhusbruk då det kan spricka vid långvarig solexponering
  • skyltar av kanalplast – ett lätt, luftigt och prisvärt material som dock främst lämpar sig för temporär marknadsföring eftersom det är förhållandevist ömtåligt
  • Alylite och Akyprint – lätthanterligt material med låg densitet och slät yta som precis som kanalplast lämpar sig bra för temporär marknadsföring
  • Stadur – ett tjockt och robust material som går att konturskära, och passar på så vis utmärkt för inomhusbruk vid till exempel mässor eller produktlanseringar.

Omvandla ytor till reklampelare med hjälp av dekaler och klistermärken 

I vårt breda sortiment kan du hitta dekaler för såväl fönster som golv och fordon. Samtliga modeller är väldigt prisvärda och ger företaget utmärkt exponering som håller länge och dessutom ser proffsig ut.

Dekaler för bil

Att bildekaler ger företaget god marknadsföring är ganska självklart – så fort du eller dina anställda kör runt med firmabilen exponeras företaget ständigt till potentiella kunder. Vi konturskär bildekaler efter kundens önskemål och laminerar dessa med appliceringstejp som underlättar monteringen. Du skickar själv in tryckfiler på hur du önskar att bildekalen ska se ut, och därefter återkommer vi med korrektur som du godkänner innan tillverkningen påbörjas. Behöver du hjälp med designen? Lägg till Grafisk Hjälp i din beställning så hjälper vi dig!

Fönsterdekaler

Nu kan du utnyttja lokalens fönster till att förmedla ett budskap! Fönsterdekaler av olika slag lämpar sig perfekt för restauranger, frisörsalonger och en mängd andra verksamheter som vill exponera tillfälliga kampanjer eller förmedla öppettider vid entrén till lokalen.

Vårt utbud av fönsterdekaler är stort – här hittar du fyrkantiga och runda modeller i olika storlekar, och vi erbjuder såklart möjligheten att konturskära en skräddarsydd dekal efter dina önskemål. Vi tillhandahåller även frostad och heltäckande fönsterfilm som appliceras på insidan av fönster. En utmärkt, permanent lösning när du vill visa upp din verksamhet ut mot gatan! Den här sortens fönsterfilm kan också passa bra på företag där flera av de anställda har eget kontor med glasdörr. Det inger definitivt ett professionellt intryck när varje kontorsdörr är uppmärkt med namn och yrkestitel.

Golvdekaler

Även golvet passar perfekt att använda som canvas när du vill förmedla budskap i till exempel en butik eller restaurang. Det kan handla om att visa vägen till närmsta toalett eller nödutgång, men också för att exponera olika kampanjer på ett så smart sätt som möjligt. Vill du ha en rund eller rektangulär golvdekal, eller kanske en form som du designat helt själv? Här är möjligheterna i princip oändliga! Alla golvdekaler printas ut på ett material som är 100 % halkfritt, och som givetvis tål att trampas på.

Klistermärken

Vad är egentligen skillnaden mellan dekaler och klistermärken? Faktum är att principen är ungefär densamma med en plastig framsida och självhäftande baksida. Det som främst skiljer de två varianterna åt är att dekaler kan användas på fler sorters ytor, och att klistermärken generellt har en kortare livstid. Om du främst är på jakt efter en produkt att använda temporärt – exempelvis vid en mässa, kortare kampanjer eller för märkning av kartonger – kan klistermärken vara ett bra och prisvärt val. Precis som med vårt utbud av dekaler får du många valmöjligheter när du köper klistermärken på Trycka.se! Välj bland runda och fyrkantiga varianter i olika storlekar eller skapa en helt egen form som vi skär ut åt dig.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password