Fasadskyltar

(6)

Fasadskyltar i flera olika material, både för inom- och utomhusbruk. Kontakta oss om ni vill ha tips & råd om vilken skylt och storlek som passar bäst för era behov.

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Fasadskyltar

Utsidan av lokalen är ofta det första som kunden möts utav. Därför är det viktigt att redan där exponera ert varumärke på rätt sätt. Med rätt fasadskyltar som passar er varumärkesprofil skapar ni en enhetlig image.

Storlek och placering är också en viktig faktor. Syns lokalerna på långt håll kan det vara bättre med en större skylt. Skylten bör vara lättläst och tydlig.

Väggskylt

Fönsterdekaler

Finns stora fönsterpartier är fönsterdekaler en bra lösning. Vill ni hindra insyn är heltäckande fönsterdekaler ett bra alternativ. Att hindra insyn kan finnas många olika anledningar till. Exempelvis kanske inte personalen bli uttittade eller också kan det finns känslig information som helst inte ska kunna granskas av förbipasserande.

Om insyn inte är ett problem kan frostad fönsterdekaler eller konturskurna fönsterdekaler vara snygga och passande inslag på en annars tråkig fönsteryta. De ger ett visst insynsskydd utan att stänga ute ljuset helt.

Små skyltar

Små skyltar kan egentligen användas överallt i alla former av miljöer och sammanhang. En liten skylt nära dörren med företaget öppettider, logotyp eller annan relevant information kan vara en god idé. Skyltar på hyllor för att märka ut sortiment eller andra typer av kategorier kan vara en god idé, vilket även hjälper kunder att hitta rätt. Använd skyltar som hänvisning och upplysning på alla ställen där frågor kan uppstå.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password