Vattenflaskor

(41)

Här hittar ni vårt selekterade utbud av vattenflaskor med tryck. Vårt sortiment består av vattenflaskor i flera olika material, i både sportigt och trendigt utförande, för att du ska hitta det som matchar ert varumärke eller ändamål bäst. Här hittar ni vattenflaskor med låg volym-kapacitet likaväl som flaskor på 1L. Vattenflaskor med tryck är en populär profilprodukt bland anställda och gör sig även bra på mässor och event som giveaway-produkt.

Ta ert varumärke ett steg längre och öka er exponering med profilerade vattenflaskor!

UNDERKATEGORIER FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Profilerade flaskor

Reklamflaskor är inte endast till för företag. Det är minst lika aktuellt för föreningar, klubbar och organisationer. Om man exempelvis har ett fotbollslag så kan man trycka upp sportflaskor med sitt lagnamn som varje medlem får ta del av och resterande flaskor kan man sedan sälja till föräldrar och supporters som ett sätt att stödja laget eller föreningen.

Att välja rätt flaska

Tänk på att välja en flaska med tryck som du tror att alla vill använda. Det är ingen mening med att beställa in billiga vattenflaskor som sedan bara blir stående. Investera istället i flaskor med hög kvalité som kan representera er som bolag. Då är sannolikheten mycket större att alla faktiskt kommer att använda dem och med tanke på att de kan användas i flera år så är kostnaden försumbar i längden.

Oavsett vilken flaska du är intresserad av så är du välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller om du vill ha ett provexemplar (utan tryck) skickat till dig.

Vilket material ska jag välja?

Det vanligaste materialet på vattenflaskor har länge varit plastflaskorna. De har både varit hållbara och vägt lite. Nu för tiden är det andra typer av material som har börjat dominera, exempelvis glas och metall. Flaskor i glas och metall är dels bättre för miljön men är också lättare att rengöra. Visste du att en plastflaska drar åt sig mer bakterier än de andra materialen? Om du väljer att köpa en vattenflaska i plast så är det viktigt att du rengör den minst en gång i veckan. Extra noga behöver du vara om din flaska har en pip eller en kork som öppnas och stängs då det nämligen samlas extra mycket bakterier där.

Beroende på vilken aktivitet eller syfte du ska använda flaskan till, så bör du fundera på vilken modell som lämpar sig bäst för ändamålet. Om du ska använda flaskan på kontoret så är det oftast, rent utseendemässigt, finast med en snygg vattenflaska i glas. Om tanken är att vattenflaskan ska användas under träning är oftast funktionen det viktigaste. Här gäller det att flaskan är enkel att öppna så man kan få i sig vattnet snabbt. En populär flaska för träningsaktiviteter brukar därför vara en vattenflaska med sugrör. Vattenflaskor i metall är ofta flaskor i rostfritt stål och har därmed en lätt vikt. Det är en populär flaska som används av många som gillar att vara ute i naturen, exempelvis scouter eller andra organisationer.

Beställ vattenflaskor med tryck

Profilerade vattenflaskor kan användas på flera olika sätt. Ett sådant sätt är att trycka upp sin logotyp på vattenflaskor och sedan ge ut två till varje anställd. Då kan man ha en flaska på kontoret och en hemma. När man alltid har en vattenflaska nära till hands så ökar intaget av vatten, vilket har flera positiva effekter. Det ser dessutom snyggt och enhetligt ut på kontoret när alla har snygga vattenflaskor på skrivborden. Det ger även ett professionellt intryck när man har kunder som är på besök. Den extra flaskan till varje anställd är ett bra sätt att sprida sitt varumärke, de anställda kanske har med sig flaskan när de är på träning, promenad eller utflykt. Det ger många tillfällen att visa upp sin logotyp och med tanke på att en vattenflaska är något som kan användas i många år så ger det väldigt bra exponering i förhållande till kostnaden per flaska.

När det är dags att beställa vattenflaskor med tryck, kan det även vara en bra idé att trycka upp ett lite större antal flaskor. Då har man alltid några på lager som man ge ut till nyanställda och varför inte ge ut dem till trogna kunder? Köper man fler än 100st så får man lägsta möjliga styckpris på hemsidan. Även om man inte har användning av så många i ett litet bolag så kan man alltid ge ut flaskorna som giveaways på mässor eller event. En snygg vattenflaska uppskattas av många så det finns alltid en efterfrågan!

Flaska
KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password