Vattenflaskor med tryck

Här hittar ni vårt selekterade utbud av vattenflaskor med tryck. De flesta modeller av vattenflaskor finns i flera olika färger, gå in på respektive vattenflaska och välj sedan den färg ni önskar.

Ni väljer själva hur många flaskor ni önskar, men eftersom det finns startkostnader inräknade i priset så blir priset relativt högt om ni väljer ett få antal, för bästa möjliga pris rekommenderar vi att beställa minst 50st och absolut lägsta stryckpris får ni vid antal över 100st.


Har du frågor eller vill veta mer om våra Vattenflaskor?
Vi finns redo att hjälpa till!

support@trycka.se
031-721 19 40

Mån-tors 08:00-16:00
Fredag 08:00-14:45

Vattenflaskor med tryck

Profilerade vattenflaskor kan användas på flera olika sätt. Ett sådant sätt är att trycka upp sin logotyp på vattenflaskor och sedan ge ut två till varje anställd. Då kan man ha en vattenflaska på kontoret och en hemma. När man alltid har en vattenflaska nära till hands så ökar intaget av vatten, vilket har flera positiva effekter. Det ser dessutom snyggt och enhetligt ut på kontoret när alla har snygga vattenflaskor på skrivborden. Det ger även ett professionellt intryck när man har kunder som är på besök. Den extra vattenflaskan till varje anställd är ett bra sätt att sprida sitt varumärke, de anställda kanske har med sig flaskan när de är på träning, promenad eller utflykt. Det ger många tillfällen att visa upp sin logotyp och med tanke på att en vattenflaska är något som kan användas i många år så ger det väldigt bra exponering i förhållande till kostnaden per flaska.

Det kan även vara en bra idé att trycka upp ett lite större antal flaskor. Då har man alltid några på lager som man ge ut till nyanställda och varför inte ge ut dem till trogna kunder? Köper man fler än 100st så får man lägsta möjliga styckpris på hemsidan. Även om man inte har användning av så många i ett litet bolag så kan man alltid ge ut flaskorna som giveaways på mässor eller event. En snygg vattenflaska uppskattas av många så det finns alltid en efterfrågan!

vattenflaska

Profilerade flaskor

Reklamflaskor är inte endast till för företag. Det är minst lika aktuellt för föreningar, klubbar och organisationer. Om man exempelvis har ett fotbollslag så kan man trycka upp sportflaskor med sitt lagnamn som varje medlem får ta del av och resterande flaskor kan man sedan sälja till föräldrar och supporters som ett sätt att stödja laget eller föreningen.

Att välja rätt flaska

Tänk på att välja en flaska med tryck som du tror att alla vill använda. Det är ingen mening med att beställa in billiga flaskor som sedan bara blir stående. Investera istället i flaskor med hög kvalité som kan representera er som bolag. Då är sannolikheten mycket större att alla faktiskt kommer att använda dem och med tanke på att de kan användas i flera år så är kostnaden försumbar i längden.

Oavsett vilken flaska du är intresserad av så är du välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller om du vill ha ett provexemplar (utan tryck) skickat till dig.