Solglasögon

(24)

Solglasögon med tryck är mycket populära giveaways som uppskattas av alla. De är perfekt att ge bort under sommarhalvåret då de används som allra mest, perfekt som gåva till dina anställda eller för att ge bort till kunder och besökare.

Solglasögon med tryck passar även utmärkt till företagsevent och teambuilding. En uppskattad profilprodukt där ni får stor exponering för en liten peng.
Beställ dina solglasögon med tryck hos oss på Trycka.se

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Solglasögon med tryck — säsongprofilering

Det kanske viktigaste med en profilprodukt idag, förutom marknadskommunikationen, är att den av omtanke för miljön kommer till användning. Ett par solglasögon med tryck uppfyller det önskemålet samtidigt som varumärket syns på ett subtilt men tydligt sätt. Solglasögon med tryck fungerar utmärkt som personal- eller kundgåva under sommar- och skidsäsongen.

Varför välja profilerade solglasögon?

Solglasögon med tryck kan tyckas vara en oansenlig yta att exponera ett varumärke på. Men hur ofta finns det möjlighet att placera ett varumärke i ögonhöjd på ett naturligt sätt? Den tryckta loggan på solglasögonen syns också när de ligger på ett bord eller fästs i en bröstficka. Profilerade solglasögon är kanske inte den enda produkten att ha för varumärkesprofilering, men det är en detalj som skapar ett helhetsintryck av en genomtänkt marknadskommunikation. Men vid utomhusevenemang på sommaren eller vid skidaktiviteter slår de många andra profilprodukter.

Profilerade solglasögon med logotyp i fyrfärgstryck

Profilsolglasögonen är utformade med en extra bred skalm för att trycket ska synas väl på sidan av solglasögonen. Trycka.se har ett brett prisspann på solglasögon med tryck för att du lättare ska kunna välja en produkt som passar profileringstillfället. Det kan vara bra att veta att du behöver lämna in ett tryckfärdigt original när du beställer. På Trycka.se har vi grafisk hjälp ifall du behöver anlita oss att göra ett tryckfärdigt original åt er. Du kan läsa mer om det här.

Profilglasögon ihop med andra profilprodukter

Solglasögon med tryck kan ges bort tillsammans med andra profilprodukter. Kanske ett sportpaket tillsammans med en vattenflaska? En temagåva med flera profilprodukter visar att presenten är genomtänkt för ett särskilt tillfälle. Solglasögon med tryck är även en perfekt företagsgåva inför konferenser och andra företagsevent. Kombinera solglasögonen med andra passande profilprodukter med tryck, som till exempel nyckelband och vattenflaskor.

Enkel beställning av profilprodukter

Det kan vara en god idé att se över hela förrådet av profilprodukter samtidigt som du beställer solglasögon med tryck. Passa på att beställa andra profilprodukter när ni ändå ska beställa solglasögon. Det sparar dessutom på miljön med färre frakter. Det är lätt att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig. Trycka.se har har möjlighet att ta emot större beställningar vid behov. Vid beställning av solglasögon med tryck bifogar du tryckfilen under produktbeskrivningen. Behöver du hjälp att skapa filen är du välkommen att kontakta oss. Beställning skickas 14 dagar från det att vi har godkänt dina tryckfiler. Vill du lägga över någon del av det grafiska arbetet eller få en offert? Kontakta oss, så löser vi det. Trycka.se erbjuder grafisk hjälp för att hjälpa dig med att beställa profilprodukter.

Flaska
KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password