Solglasögon

(25)

Solglasögon med tryck är mycket populära giveaways som uppskattas av alla. De är perfekt att ge bort under sommarhalvåret då de används som allra mest, perfekt som gåva till dina anställda eller för att ge bort till kunder och besökare.

Solglasögon med tryck passar även utmärkt till företagsevent och teambuilding. En uppskattad profilprodukt där ni får stor exponering för en liten peng.
Beställ dina solglasögon med tryck hos oss på Trycka.se

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Solglasögon med tryck — säsongprofilering

Det kanske viktigaste med en profilprodukt idag, förutom marknadskommunikationen, är att den av omtanke för miljön kommer till användning. Ett par solglasögon med tryck uppfyller det önskemålet samtidigt som varumärket syns på ett subtilt men tydligt sätt. Solglasögon med tryck fungerar utmärkt som personal- eller kundgåva under sommar- och skidsäsongen.

Varför välja profilerade solglasögon?

Solglasögon med tryck kan tyckas vara en oansenlig yta att exponera ett varumärke på. Men hur ofta finns det möjlighet att placera ett varumärke i ögonhöjd på ett naturligt sätt? Den tryckta loggan på solglasögonen syns också när de ligger på ett bord eller fästs i en bröstficka. Profilerade solglasögon är kanske inte den enda produkten att ha för varumärkesprofilering, men det är en detalj som skapar ett helhetsintryck av en genomtänkt marknadskommunikation. Men vid utomhusevenemang på sommaren eller vid skidaktiviteter slår de många profilprodukter!

Profilerade solglasögon med logotyp i fyrfärgstryck

Profilsolglasögonen är utformade med en extra bred skalm för att trycket ska synas väl på sidan av solglasögonen. Trycka.se har ett brett prisspann på solglasögon med tryck för att du lättare ska kunna välja en produkt som passar profileringstillfället. Det kan vara bra att veta att du behöver lämna in ett tryckfärdigt original när du beställer. På Trycka.se har vi grafiska tjänster ifall du behöver anlita oss att göra ett tryckfärdigt original, du kan läsa mer om det här.

Profilglasögon ihop med andra profilprodukter

Solglasögon med tryck kan ges bort tillsammans med andra profilprodukter. Kanske ett sportpaket tillsammans med en vattenflaska? En temagåva med flera profilprodukter visar att presenten är genomtänkt för ett särskilt tillfälle. Solglasögon med tryck är även en perfekt företagsgåva inför konferenser och andra företagsevent. Kombinera solglasögonen med andra passande profilprodukter med tryck, som t.ex. nyckelband och vattenflaskor.

Effektiv service för enkel beställning av profilprodukter

Det kan vara enklare att se över förrådet av profilprodukter på en och samma gång när du beställer solglasögon med tryck. Det är lätt att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig för att det ska gå snabbare. Trycka.se har ett stort internlager och vi kan ta emot större beställningar vid behov. Vid beställning av solglasögon med tryck bifogar du tryckfilen under produktbeskrivningen. Behöver du hjälp att skapa filen är du välkommen att kontakta oss. Beställning skickas 14 dagar från det att vi har godkänt dina tryckfiler. Vi vet att det kan vara mycket att göra på jobbet. Vill du lägga över någon del av det grafiska arbetet eller få en offert? Kontakta oss, så löser vi det. Trycka.se erbjuder grafiska tjänster för att hjälpa dig i arbetet med att beställa profilprodukter.

Flaska
KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password