Solglasögon med tryck

Solglasögon är mycket populära giveaways som uppskattas av alla. De är perfekt att ge bort under sommarhalvåret då de används som allra mest, perfekt som gåva till sina anställda eller för att ge bort till kunder och besökare.


Har du frågor eller vill veta mer om våra Solglasögon?
Vi finns redo att hjälpa till!

support@trycka.se
031-721 19 40

Mån-tors 08:00-16:00
Fredag 08:00-14:45

Våra solglasögon

På den här sidan hittar ni hela vårt utbud av solglasögon med tryck. Vi har handplockat vårt utbud med solglasögon och har valt ut modeller som vi tror tilltalar många samt något i varje stil och prisklass. De flesta modeller av solglasögon finns i flera olika färger, gå in på respektive produktsida och välj sedan önskad färg i listan.

solglasögon med tryckt logotyp på sidan

Profilerade solglasögon

Profilerade glasögon är utformade för att tilltala en bred målgrupp, de är alltså inte specifikt anpassade för män eller kvinnor. Den här typen av glasögon finns oftast i flera färgglada varianter, det gäller ju att sticka ut och synas med sina fina glasögon så att man även noterar logotypen på dem. Välj därför gärna ett par solglasögon som inte är vita eller svarta så att ni sticker ut i mängden.

Brett användningsområde

Solglasögon med tryck är en roligt present att ge till sina anställda som sommargåva, då kan man gärna komplettera med en badboll, vattenflaska eller annat somrigt. Man kan även använda de som giveaways på mässor och event, vem vill inte ha ett par snygga solglasögon?