Mässväggar

(21)

Precis som namnet antyder är mässväggar perfekt till mässor och event! De finns i flera olika material och storlekar så det kan vara svårt att välja. Kontakta gärna oss och förklara hur den ska användas så hjälper vi er att välja en som passar för era behov.

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Hitta rätt Mässvägg

Fyll i det som är relevant, alla steg behöver inte fyllas i.


1. Vill du ha enkel- eller dubbelsidigt budskap?
2. Önskas möjlighet till belysning?
3. Tyg eller panelvåder?

Mässväggar

Mässväggar brukar oftast delas upp i två kategorier, panelväggar och tygväggar. Panelväggarna, som ofta benämns popupväggar, består av en liten ställning som vecklas ut till en stor väggstomme. På denna stomme fäster man sedan magnetlister och på dessa lister hängs sedan bildvåderna upp. Det skapar en styv och slät vägg som ger ett seriöst och proffsigt intryck.

Tygväggarna kan i sin tur delas in i två kategorier, de traditionella tygväggarna där motivet sätts fast med kardborreband och de så kallade Softwalls som omsluter hela ställningen. De traditionella tygväggarna är oftast enkelsidiga och har ett mycket lägre pris än Softwalls. Softwalls har däremot ett strechtyg som omsluter hela ställningen. Det ger ett mycket stilfullt utseende och lämpar sig speciellt bra på öppna ytor.

Budskap

Många gånger används mässväggen som bakgrund när man är på mässor och event. Det är därför vanligt att det finns mässbord eller dylikt framför mässväggen. Tänk därför på att ha all viktig information så högt upp som möjligt när skapar din tryckfil.

På mässor konkurrerar man bland mängder av andra utställare, det kan därför vara smart att fånga besökarnas uppmärksamhet med en fråga eller påstående.

Less is more. Försök att använda så få ord som möjlighet, då blir det lättare att nå ut med budskapet. Tänk även på att inte göra bokstäverna för små, det gäller att synas tydligt även på lite längre avstånd.

Använd gärna ett trevligt bakgrundsmotiv, men tänk på att text som ligger ovanpå kan bli mer svårläst. Lägg i så fall gärna en enfärgad platta bakom texten för att framhäva den lite extra.

Mässvägg Popup Tyg Medium

Val av mässvägg

Våra vanliga tygväggar, som Flex Wall och Popup Tyg, är ett populärt val av våra kunder som vill ha så mycket som möjligt för pengarna. Här får man en stor yta, utan skarvar, till ett lågt pris. Till Popup Tyg medföljer dessutom belysning utan extra kostnad! Tänk på att omsorgsfullt vika ihop tyget efter varje användning för att undvika fula veck.

Popupväggar är enkla att montera upp även om man är själv och resultatet ser proffsigt och gediget ut. Dessa printas på paneler som monteras fast med magnetlister, ett smidigt sätt, men den här typen av material och lösning har en högre prislapp än vanliga tygväggar. Panelerna består av ett plastmaterial och får därför inte veck som tyg normalt får, därför är det en bra investering för dig som ska använda den vid flera tillfällen.

Softwalls är enkla att hantera och ger ett professionellt resultat. Mässväggen har ett printat stretchmaterial som följsamt omsluter ställningen, vilket gör att det går att forma mässväggen på ett sätt som inte är möjligt med vanligt tygmaterial. Perfekt när man vill sticka ut lite extra på mässan eller eventet!

Expolinc Frame
KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password