Företagsgåvor

(24)

Att ge bort en gåva är ett enkelt sätt att visa uppskattning. Här hittar ni företagsgåvor, julgåvor, avtackningspresenter och minnesgåvor till dina anställda, kunder eller samarbetspartner. Vi hjälper självklart till att märka företagspresenterna med till exempel er logga.
Visa omtanke med en populär och exklusiv företagsgåva med er logga på.

Företagspresenter och företagsgåvor med eget tryck hittar ni hos oss på Trycka.se

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Ostknivar

Visa uppskattning till era anställda och leverantörer

Det blir allt vanligare att ge bort företagspresenter till anställda, kunder eller leverantörer när man vill visa lite extra uppskattning. Under julen är det extra vanligt, då får de flesta någon form av företagspresent och/eller gemensamt julbord. Den traditionen har sedan utökats till sommargåvor vilket är ett trevligt sätt att skiljas åt innan semestertiderna börjar. Vissa tar det ett steg längre och ger även bort små gåvor under påsk.

Företagsgåvor uppskattas av alla och förstärker gemenskapen på arbetsplatsen. Det är ett effektivt sätt att öka moralen och arbetsglädjen. De anställda känner sig uppskattade och värdefulla, vilket är viktigt för att arbetet ska fungera bra. Kostnaden kan bli hög om man har många anställda, men slår man ut summan på ett år och per anställd så är det oftast en väldigt låg summa.

Flera av våra företagsgåvor är tillverkade i glas eller rostfritt stål och är mycket lyxiga varor som är högt uppskattade.

Kontakta gärna oss om ni önskar ett större antal företagsgåvor, skicka gärna ett mejl med vilka produkter det gäller och önskat antal så återkommer vi med en offert. Det går alltid bra att slå en signal om ni har några frågor!

Företagspresenter med logga

Hur väljer man vilken typ av företagsgåva man ska ge bort? När det gäller exempelvis julgåvor till anställda är det bra att fundera på vilken typ av gåva som flest personer skulle uppskatta, då det vanligaste är att man köper samma produkt till allihopa. Om ni vill ge bort en företagsgåva till en kund eller en leverantör är det bra att tänka till lite extra. Här är det viktigt att gåvan känns personlig och uttänkt. Om det är ett företag som arbetar med exempelvis friluftskläder kanske en vattentät picknick pläd passar som gåva eller exempelvis ett förkläde eller ett knivset till de som arbetar inom restaurangbranschen. Självklart kommer våra företagsgåvor med ert eget tryck på.

Företagsgåva

Företagsgåvor i olika prisklasser

Hos oss hittar du företagspresenter i olika prisklasser, vi har både billigare och exklusiva företagsgåvor. Det är egentligen inte presentens värde som spelar någon roll utan tanken bakom gåvan. Hitta den produkt som du tycker passar tillfället bäst, det kan vara till exempel en avtackningspresent, en julgåva eller en semestergåva.

Skattefria företagspresenter till anställda

Det finns vissa riktlinjer man behöver hålla sig till när det gäller företagspresenter till anställda. Gåvor från arbetsgivare är skattefria om det är tänkt som en julgåva, jubileumsgåva eller en minnesgåva. En jubileumsgåva är en present man ger bort om företaget till exempel firar 25-, 50-, 75- eller 100-årsjubileum och är skattefri om värdet inte överstiger 1500 kr inklusive moms.

Många företag ger en julgåva till sina anställda och den är skattefri om värdet inte överstiger 500 kr inklusive moms. En minnesgåva är en present som företaget kan ge om en anställd till exempel fyller 50 år eller att personen har varit på företaget i över 20 år. Minnesgåvan är skattefri om värdet inte överstiger 15 000 kr inklusive moms.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password