Företagsgåvor

Här hittar ni produkter som fungerar bra att ge bort som gåvor till sina anställda. Perfekt som sommargåva innan semestern eller varför inte som julklapp eller påskägg?


Har du frågor eller vill veta mer om våra Företagsgåvor?
Vi finns redo att hjälpa till!

support@trycka.se
031-721 19 40

Mån-tors 08:00-16:00
Fredag 08:00-14:45

Gåvor till hela personalen

Det blir allt vanligare att arbetsgivaren ger bort en gåva till sin personal under stora högtider. Under julen är extra vanligt, då får de flesta någon form av gåva och/eller ett gemensamt julbord. Den traditionen har sedan utökats till sommargåvor, det är ett trevligt sätt att skiljas åt innan semestertiderna börjar. Vissa tar det ett steg längre och ger även bort små gåvor under påsk.

Företagsgåvor uppskattas av alla och förstärker gemenskapen på arbetsplatsen. Det är ett effektivt sätt att öka moralen och arbetsglädjen, de anställda känner sig uppskattade och värdefulla, vilket är viktigt för att arbetet ska fungera bra. Kostnaden kan bli hög om man har många anställda, men slår man ut summan på ett år och per anställd så är det oftast en väldigt låg summa.

Flera av våra företagsgåvor är tillverkade i äkta skinn och är mycket lyxiga varor som är högt uppskattade.

Kontakta gärna oss om ni önskar ett större antal företagsgåvor, skicka gärna ett mejl med vilka produkter det gäller och önskat antal så återkommer vi med en offert. Det går alltid bra att slå en signal om ni har några frågor!

företagsgåvor hos Trycka.se