Paraplyer

(28)

Paraply med tryck och reklamparaplyer - Ett effektivt sätt att marknadsföra ditt varumärke på då regn i detta land sällan är långt borta. Det är en profilprodukt som används många gånger och håller i flera år, vilket gör att paraplyer med tryck är ett mycket kostnadseffektivt sätt att sprida sitt varumärke på.
En fördel med den stora tryckytan är att ditt budskap eller logotyp kan synas lika bra åt alla håll. Många av våra paraplyer har 8 stycken paneler och kan märkas på varannan panel vilket gör att ditt tryck syns i 360°.

Vi har paraplyer i olika storlekar, färger och material. Med böjda eller raka handtag.
Paraplyer med eget tryck, det hittar du hos oss på Trycka!

UNDERKATEGORIER FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Reklamparaplyer

Paraplyer med tryck är något som de flesta uppskattar och är en perfekt gåva att ge bort till kunder, anställda eller som giveaway på mässor och event. De populäraste paraplyerna att ge bort är de hopfällbara då de tar liten plats både i leveranser och som gåva.

Även om man redan har ett paraply så kan man aldrig ha för många. Man kan exempelvis ha ett extra i bilen eller låna ut till gäster. Ett tips är att ha en samling paraplyer vid utgången till ert företag med en skylt som visar att man får ta ett gratis paraply med sig ut. På så sätt kan man rädda kunder och besökare undan en regnskur, något som säkerligen kommer att uppskattas mycket. Extra bra är det att kunden även kommer gå runt med er logga och på så sätt ge ert företag exponering.

Vad är det för skillnad på modellerna?

Ofta kanske man tänker att det inte kan skilja sig så mycket mellan paraplyerna, men det finns faktiskt en del saker som skiljer modellerna åt. Vi har gjort en checklista på frågor du bör ställa dig själv innan du väljer paraply.

  • Vill du ha ett litet eller stort paraply?
  • Ska handtaget vara i trä eller plast och ska det vara böjt eller rakt?
  • Är du ute efter ett billigare paraply som passar för giveaways eller en mer exklusiv modell?
  • Ska färgen på paraplyet matcha företagets färger eller vill du ha ett neutralt?

Är du osäker på vilken modell du ska välja? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kompakt paraply röd
golfparaply blått

Kompakt eller vanligt?

När du har bestämt dig för att köpa paraply så finns det olika storlekar att välja mellan. Vissa är ute efter ett stort paraply medans andra vill ha ett mer kompakt paraply som är lätt att ta med sig. Alla paraplyer kan fällas ihop, men kompaktparaplyer har även hopfällbart skaft och ett litet handtag. Det gör att de tar väldigt liten plats när de inte används, perfekt för att exempelvis lägga i en handväska eller låda på kontoret. Den här typen av paraplyer är normalt mindre och billigare än stora paraplyer, vilket gör att de är vanligast som giveaways.

Standardparaplyer är normalt större än kompaktparaplyer och har en mer gedigen kvalité. Den här typen av paraplyer kan man exempelvis köpa in till det egna kontoret eller ge ut till sin personal som en trevlig gåva.

Vad finns det för olika storlekar?

Det finns olika storlekar på paraplyer med eget tryck: barnparaplyer som är ca Ø 70 cm, standardparaplyer som är ca Ø 100 cm och golfparaplyer som är ca Ø 130 cm. Standardparaplyet är anpassat för att hålla en person torr i regnet. Det har också en storlek som är smidig att bära med sig. Golfparaplyer med eget tryck är större och ger ett bättre skydd när det är kraftigt regn. Förutom bra skydd för regn, kan det också ge välbehövlig skugga om man ska vara ute några timmar på banan. Golfparaplyet har även blivit populärt utanför golfbanan på grund av sin storlek och sin förstärkta konstruktion för att klara kraftiga vindar.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password