Paraply med tryck

Här ser ni vårt utbud av reklamparaplyer, alltså paraplyer som trycks med er logotyp. Det är ett effektivt marknadsföringssätt i detta land där regn sällan är långt borta. På ett paraply får du en stor tryckyta och användaren kommer förhoppnings känna tacksamhet varje gång paraplyet räddar en från regnskurar.


Har du frågor eller vill veta mer om våra Paraplyer?
Vi finns redo att hjälpa till!

support@trycka.se
031-721 19 40

Mån-tors 08:00-16:00
Fredag 08:00-14:45

Reklamparaplyer

Paraplyer är något som alla tycker om att få som gåva. Även om man redan har ett paraply så kan man aldrig ha för många, man kan alltid lägga ut ett extra i bilen eller låna ut till gäster. Paraplyer är därför mycket bra att använda som giveaways på mässor eller varför inte skicka med ett tillsammans med era försändelser? Ett paraply används många gånger och håller i flera år, det gör att paraplyer är ett mycket kostnadseffektivt sätt att sprida sitt varumärke och är därför en mycket vanlig profilprodukt på marknaden.

Ett tips är att ha en samling paraplyer vid utgång till ert företag med en skylt som visar att man får ta ett gratis paraply med sig ut. På så sätt kan man rädda kunder och besökare undan en regnskur, något som säkerligen kommer att uppskattas mycket!

reklamparaply

Kompakt eller vanligt?

Alla paraplyer kan fällas ihop, men kompaktparaplyer har även hopfällbart skaft och ett litet handtag. Det gör att de tar väldigt liten plats när de inte används, perfekt för att exempelvis lägga i en handväska eller låda på kontoret. Den här typen av paraplyer är normalt mindre och billigare än stora paraplyer, vilket gör att de är vanligast som giveaways.

Standardparaplyer är normalt större än kompaktparaplyer och har en mer gedigen kvalité. Den här typen av paraplyer kan man exempelvis köpa in till det egna kontoret eller ge ut till sin personal som en trevlig gåva.