Om oss

Trycka.se är ett etablerat varumärke och har funnits på marknaden sedan 2011. Varumärket ägs av Printgroup Nordic AB, som förvärvade verksamheten hösten 2019.

Egen produktion möjliggör snabbare leveranstider, därför kan vi exempelvis erbjuda rolluper som skickas samma dag som ordern kommer in. Sedan förvärvet av Trycka har sortimentet utökats rejält och nya produkter kommer in löpande. Trycka.se har försäljning i fler länder, men går då under varumärket Printlit.

Printgroup

Nordic AB

Printgroup Nordic AB har sedan tidigare flera års erfarenhet av samma tillverkning. Vi har ett stort sortiment och tillverkar det mesta själva, men samarbetar även med andra företag.

Vi lägger stort fokus på våra medarbetare och vet att det även gynnar dig som kund. Nöjd personal och nöjda kunder är nyckeln till framgång i den här branschen och vi uppskattar om du återkopplar till oss om du anser att vi inte levde upp till era förväntningar.

Läs mer om oss på printgroupnordic.com.

Trevlig kundtjänst

Kundtjänst finns tillgänglig under våra öppettider och hjälper till med att besvara frågor och hanterar inkommande beställningar.

Hur många som sitter i kundtjänst kan variera, men vi är alltid flera som är redo att ta emot samtal om det är många som ringer. Vi tar gärna emot förfrågningar på varor som ligger utöver vårt ordinarie sortiment. Ofta finns produkterna att beställa hem hos våra leverantörer och i vissa fall löser vi det via en samarbetspartner.

“Det ska vara kul och utvecklande med Trycka"

Effektivt produktionsflöde

Vi har ett strömlinjeformat produktionsflöde. Det gör att man kan fokusera på sin uppgift och sedan låta nästa person ta vid. Alla större moment i produktionen finns i ett digitalt verktyg. Det gör att vi hela tiden vet vart i produktionsflödet en viss order befinner sig och säkerställer att alla ordrar skickas ut inom utsatt tid.

I vår produktion finns flera monteringsbord, symaskiner och övrig utrustning som gör att vi kan skala upp tillverkningen vid behov.

Vi har ett internt lager på ca 90 pallplatser. Det gör att vi kan beställa in stora volymer, vilket minskar både kostnaden och antalet inleveranser. Det säkerställer även att alla vanliga produkter finns tillgängliga och därmed kan skickas ut extra snabbt vid behov.

Kundbesök

Vi träffar inte bara kunder i vårt närområde, ibland åker vi även längre ut i landet för att träffa både nya och befintliga kunder. Hör gärna av dig till oss om du vill att vi ska besöka er nästa gång! Du har även möjlighet att få tillgång till en personlig kontaktperson, bra för dig som beställer ofta eller har specifika förfrågningar.

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password