Flyers

(8)

Som rubriken antyder finns det många olika namn på det som vi har valt att kalla för flyers. Flyers är ett kostnadseffektivt sätt att snabbt förmedla ett budskap till många och här kan du hitta de vanligaste måtten. Hos oss hittar du flyers i olika mått och utföranden.

Det är enkelt att beställa flyers hos oss. Kontakta oss om du har frågor eller vill ha ett specialmått.
Flyers med tryck till företag hittar du hos oss på Trycka.se

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Flyers

Marknadsmaterialet som kan användas i många sammanhang och som har mycket låg kostnad per budskap.

Flera benämningar

Flyers kan benämnas på flera olika sätt – flygblad, reklamblad och informationsblad är några andra begrepp som de flesta företagare nog stött på förut. Oavsett vad du väljer att kalla dina flyers, och oavsett vilken bransch du är aktiv i, kan du i alla fall vara säker på att reklamblad är ett säkert kort för att inspirera och attrahera både gamla och nya kunder.

Sprid ditt budskap med flyers

En informativ flyer i snygg design hjälper dig och ditt företag att sprida olika budskap på ett professionellt sätt. Flyers kan exempelvis användas till mässor eller event. Flyers i lite mindre storlek kan skickas med i offertmappar som man lämnar över till kunder, i brev eller tillsammans med en försändelse.

Mått, färger och pappersval

De vanligaste måtten på flyers hos oss är A4, A5 och A6 som passar perfekt i de allra flesta sammanhang. Vi erbjuder däremot flyers i andra storlekar också! Om du önskar ett annat mått än de vi erbjuder på hemsidan behöver du bara kontakta oss så ordnar vi en offert.

Alla våra flyers är med fullfärgstryck, vilket betyder att det inte finns några begränsningar när det kommer till färgkombinationer. Vi erbjuder även en mängd olika pappersvarianter som bestruket, obestruket och glättat papper i olika gram, samt med matt eller blank finish. Du kan dessutom själv välja om du vill att reklambladen ska tryckas upp enkel- eller dubbelsidigt.

Flyer
KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password