Flyers

(8)

Som rubriken antyder finns det många olika namn på det som vi har valt att kalla för flyers. Flyers är ett kostnadseffektivt sätt att snabbt förmedla ett budskap till många och här kan du hitta de vanligaste måtten. Kontakta oss om du har frågor eller vill ha ett specialmått.

FILTRERA / SORTERA icon
Visar 1-8 av 8 objekt

Aktiva filter

Flyers – för marknadsföring och informationsspridning

Söker du efter ett effektfullt men enkelt reklamverktyg som garanterat fungerar? Du kanske vill nå ut till befintliga och potentiella kunder för att informera om en spännande kampanj eller ny produktlansering? Flyers är inte bara oerhört kostnadseffektiva och lätta att designa, de har också extremt många användningsområden som kan gynna ditt företag. På Trycka.se får du möjlighet att trycka upp reklamblad som passar ditt varumärke!

Kärt barn har många namn

Flyers kan benämnas på flera olika sätt – flygblad, reklamblad och informationsblad är några andra begrepp som de flesta företagare nog stött på förut. Oavsett vad du väljer att kalla dina flyers, och oavsett vilken bransch du är aktiv i, kan du i alla fall vara säker på att reklamblad är ett säkert kort för att inspirera och attrahera både gamla och nya kunder.

Sprid budskap med hjälp av flyers

En informativ flyer i snygg design hjälper dig och ditt företag att sprida olika budskap på ett professionellt sätt. Vi rekommenderar att du sprider dina reklamblad på platser där din verksamhet, dina tjänster och ditt sortiment presenteras. Varför inte trycka upp flyers inför ett särskilt evenemang, som till exempel en mässa eller konferens, där du vill att potentiella kunder ska få med sig viktig information hem? Du kan också smyga ner en flyer med viktig information i offertmappen som du lämnar över till kunder – det finns i princip inga regler för hur företag bör eller inte bör använda flyers.

Mått, färger och pappersval

De mest vanliga reklambladsmåtten på Trycka.se är A4, A5 och A6 som passar perfekt i de allra flesta sammanhang. Vi erbjuder dock flyers i andra storlekar också! Vad sägs om en variant som är långsmal på höjden eller bredden? Om du önskar ett annat mått än de vi erbjuder på hemsidan behöver du bara kontakta oss så ordnar vi en offert. Flygbladen från Trycka.se erbjuds med 4-färgstryck, vilket betyder att det inte finns några begränsningar när det kommer till färgkombinationer. Vi erbjuder även en mängd olika pappersvarianter som bestruket, obestruket och glättat papper i olika gram, samt med matt eller blank finish. Du kan dessutom själv välja om du vill att reklambladen ska tryckas upp enkel- eller dubbelsidigt.

Designa reklamblad som passar ditt varumärke

Reklam- eller informationsblad har oftast ett enkelt budskap och då är det en god idé att satsa på en layout som är lätt för mottagaren att ta till sig. Det är alltså viktigt att flygbladet endast innehåller nödvändig information som trycks upp så stort och tydligt som möjligt, gärna med starka kontraster och mycket färg som drar uppmärksamhet till sig. Du bifogar enkelt den design som du önskar till ditt reklamblad när du lägger din beställning – kom ihåg att vi vill ha en tryckfärdig PDF-fil i samma mått som själva reklambladet. Behöver du hjälp med designen? Inga problem! Lägg till Grafisk Hjälp i din beställning så hjälper vi dig.

flyerflyer

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password