Hängande skyltar

(8)

Skyltar med hål i toppen som är gjorda för att hängas upp. Printas på Forex, ett flexibelt plastmaterial som ger bra tryck och lång hållbarhet.

Vi tillverkar skyltarna själva och har tagit fram fasta former och storlekar som är optimerade i vår produktion för att minska spill. Det är bra för miljön och framförallt för er eftersom vi då ge mycket fördelaktiga priser. Givetvis kan vi vara flexibla när det gäller andra former och storlekar, kontakta oss i så fall så återkommer vi med ett prisförslag.

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Hängande skyltar

Hängande skyltar är en vanlig form av reklam som kan användas för att locka kunders uppmärksamhet och öka försäljningen. En annan fördel med hängande skyltar är att de kan vara mycket informativa. De kan innehålla allt från enkla meddelanden som öppettider och namn på företaget till mer avancerade information om produkter och tjänster.

En fördel med hängande skyltar är att de är synliga från alla vinklar. De kan vara utformade för att hänga vertikalt eller horisontellt, och kan enkelt flyttas från en plats till en annan. Hängande skyltar kan också anpassas för att passa en mängd olika miljöer, vilket gör dem till ett populärt val för butiker, restauranger, hotell och andra företag som vill marknadsföra sina produkter och tjänster på ett effektivt sätt.

Hängande pratbubbla

Lämnar golvet fritt

En stor fördel med hängande skyltar är att de inte gör något anspåk på golvytan. Det gör att övrig inredning inte störs av skyltarnas montering och placering.

Hängande skylt
Håltagning

Hål för upphängning

Våra hängande skyltar levereras med 10mm stora hål för enkel upphängning. Som tillbehör finns även mobilspiral att välja till. Det är en smidig liten spiralfjäder som går att förlänga genom att man drar i den till önskad längd. I båda ändar finns metallkrokar som enkelt hakas i skylten och taket. Genom att hänga upp skylten med mobilspiraler upplevs skylten sväva, då mobilspiralen är väldigt tunn och knappt syns. 

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password