Anteckningsblock

(40)

Anteckningsblock med tryck är en utmärkt produkt att använda på kontoret eller att ge bort som giveaway på mässor och event. Anteckningsblock med tryck är även en given profilprodukt att ge till anställda för att skapa högre team-känsla och höja det interna varumärket på bolaget. I vårt sortiment kan du välja mellan flera olika storlekar, färger och material. Vårt sortiment är noggrant framtaget med fokus på både kvalitet och återvunna material.

Hos oss finner du anteckningsblock med tryck i både trendiga och klassiska utföranden, med mjuka och hårda omslag och med både linjerade och blanka sidor. 
Ta ert varumärke ett steg längre med profilerade anteckningsblock!

UNDERKATEGORIER FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Profilerade anteckningsblock

Anteckningsblock med eget tryck är en prisvärd och användbar profilprodukt som passar de flesta företag. Använd internt på företaget eller dela ut på kundmötet, eventet eller mässan. Med er logotyp tryckt på blocket exponerar ni ert varumärke varje gång någon använder det.

Trots att datorn oftast används när man ska skriva något, så fyller anteckningsblocken fortfarande en central funktion i de flesta företag. Om man ska skriva hela artiklar så är kanske datorn att föredra, men snabba och korta anteckningar sker fortfarande ofta på papper. Det är utmärkt när man behöver skriva ned något från ett pågående samtal, notera något på ett möte eller när man vill få ned sina idéer snabbt på ett papper. Profilerade anteckningsblock som ligger framme på kontoret ger ett professionellt intryck när man tar emot besök. För att det ska se extra proffsigt ut så kan man även kombinera blocken med en reklampenna och en vattenflaska med tryck.

anteckningsblock
anteckningsblock

Tre fördelar med anteckningsblock

1. Det är lättare att komma ihåg det du skrivit ned
Vi minns bättre om vi skriver ned våra anteckningar i ett anteckningsblock än om vi gör det på en dator. Det ökar även vårt fokus och gör oss mer koncentrerade på vad som skrivs.

2. Det ökar kreativiteten
När vi skriver för hand så stimulerar vi hjärnan till kreativitet och nya idéer.

3. Det är lättare att få saker gjorda
Det är mycket roligare att bocka av en att-göra-lista på ett anteckningsblock än på mobilen.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password