Anteckningsblock med tryck

Anteckningsblock med tryck är en utmärkt produkt att använda på kontoret eller att ge bort som giveaway på mässor och event. I vårt sortiment kan du välja mellan flera olika storlekar, färger och material.


Har du frågor eller vill veta mer om våra Anteckningsblock?
Vi finns redo att hjälpa till!

support@trycka.se
031-721 19 40

Mån-tors 08:00-16:00
Fredag 08:00-14:45

Den perfekta profilprodukten

Anteckningsblock med eget tryck är en prisvärd och användbar profilprodukt som passar de flesta företag. Använd internt på företaget eller dela ut på kundmötet, eventet eller mässan. Med er logotyp tryckt på blocket exponerar ni ert varumärke varje gång någon använder det.

Trots att datorn oftast används när man ska skriva något, så fyller anteckningsblocken fortfarande en central funktion i de flesta företag. Om man ska skriva hela artiklar så är kanske datorn att föredra, men snabba och korta anteckningar sker fortfarande ofta på papper. Det är utmärkt när man behöver skriva ned något från ett pågående samtal, notera något på ett möte eller när man vill få ned sina idéer snabbt på ett papper. Profilerade anteckningsblock som ligger framme på kontoret ger ett professionellt intryck när man tar emot besök. För att det ska se extra proffsigt ut så kan man även kombinera blocken med en reklampenna och en vattenflaska med tryck.

3 fördelar med att använda ett anteckningsblock anteckningsblock trycka.se

1. Det är lättare att komma ihåg det du skrivit ned

  • Vi minns bättre om vi skriver ned våra anteckningar i ett anteckningsblock än om vi gör det på en dator. Det ökar även vårt fokus och gör oss mer koncentrerade på vad som skrivs.

2. Det ökar kreativiteten

  • När vi skriver för hand så stimulerar vi hjärnan till kreativitet och nya idéer.

3. Det är lättare att få saker gjorda

  • Det är mycket roligare att bocka av en att-göra-lista på ett anteckningsblock än på mobilen.

Storlek och design

A5 är den vanligaste storleken på anteckningsböcker men vi har både större och mindre om så önskas. Välj bland olika material och om du vill ha rutnät eller linjerat block. Gällande placering av logotyp så kan det finnas olika alternativ. Vänligen kontakta oss med önskad modell så återkopplar vi med mer information.