Rollups

(22)

Genom sin smidighet, stora exponering och sitt låga pris har rollups blivit den mest efterfrågade produkten till mässor och event. Vi tillverkar våra egna rolluper och kan därför erbjuda mycket snabb tillverkning. Vi erbjuder ett brett urval av rolluper, vill du ha hjälp att välja en modell för era behov så får ni gärna kontakta oss.

Våra rollups består av en ihoprullad bildvåd som ligger inuti en kassett. Rullen är spänd så att bildvåden är sträckt och fin när den monteras. Till rollupen medföljer en hopfällbar pinne som placeras på rollupens baksida, sedan drar man upp bildvåden och sätter fast den på toppen av pinnen. Det tar endast 30 sekunder att montera upp rollupen. En väska ingår till samtliga rolluper och alla printas på samma material, de är endast bildkassetterna och dess funktioner som skiljer sig åt.

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Hitta rätt Rollup

1. Vill du ha enkel- eller dubbelsidig rollup?
2. Vilken bredd önskas?
3. Vill du kunna byta bildvåd?

Rolluper till låg kostnad

De flesta vill få en bra rollup utan att betala mer än nödvändigt. En rollup används ofta vid ett fåtal event eller mässor, särskilt om den har ett budskap som blir inaktuellt efter en säsong. Det blir dessutom en stor prisskillnad mot dyrare modeller om man räknar med att köpa ett större antal.

De flesta som är ute efter en rollup med lågt pris hamnar i valet mellan Rollup Standard och Rollup Impact. Dessa två är våra absoluta storsäljare. Det är inget lätt val, men det spelar mindre roll vilket man väljer. Väljer man samma storlek och tillverkningstid så har de samma pris. Rolluperna har likvärdiga egenskaper, men utseendet är lite olika. Rollup Standard har en silvrig bildkassett och två fötter (utom den minsta bredden som har en fot). Rollup Impact har en bildkassett med styvare aluminium och klarar sig därför med endast en fot i mitten. Sidorna på Rollup Impact är täckta med svarta skivor för att förhöja designen.

Rollup Cube är en av våra senaste rolluper och är en av våra billigaste. Den är likvärdig Rollup Standard och Rollup Impact, men den har en lite stilrenare bildkassett som tilltalar många.

Lägst pris får man om man beställer Display X-banner eller L-banner. Dessa är inte traditionella rolluper med en bildkassett i botten, men fördelen med dessa är att man enkelt kan byta bildvåd och dessutom till ett mycket förmånligt pris.

Rollup Impact
X banner

För dig som vill kunna byta bildvåd

Vanliga bildkassetter som är tillverkade för bildbyte har en mer avancerad konstruktion och har därför en högre prislapp än de vanliga modellerna. Lägst pris bland dessa har Rollup Classic, från 2 495 kr. Det är en väldigt bra rollup med livstidsgaranti, men prislappen gör att man ofta vänder sig till andra alternativ. De vanligaste alternativen är Pole System och 4 Screen Classic. De har motsvarande yta som en rollup, men har inte någon bildkassett. Budskapet sitter fast på ett par lister, vilket gör att det blir enkelt att byta ut bildvåden och kostnaden för bildbytet blir relativt låg. Nu har vi även L-banner och X-banner, vilket i praktiken är banderoller som placeras på en ställning. Fördelen är att bildbytet blir mycket smidigt och billigt.

Dubbelsidiga rolluper

Om man är på en öppen yta så att baksidan är synlig så vill man helst ha ett budskap där också. Vi har flera alternativ när det gäller dubbelsidiga system och Rollup D2 är vår allra vanligaste i den kategorin. D2 har ett snyggt utseende och dubbla budskap till en låg kostnad. Rollup T är ett alternativ som kanske inte har samma snygga utseende som D2, men som däremot har en lite tåligare bildkassett. Sedan har vi Rollup Classic och Rollup Media Screen 2 som är bland de bästa modellerna på marknaden med stilrent utseende och mycket hög kvalité. Prislappen på dessa två modellerna är däremot högre och riktar sig därför till de som vill ha det allra bästa.

För dig som vill ha högre kvalité

I nästa prisklass har vi Rollup Compact och Rollup Business. Det här är två rolluper med hög kvalité och olika utseenden. Business har en bred fot med silvriga sidostycken medan Compact har en liten nättare kassett med en fot i mitten. Båda rolluperna är gediget byggda, men Compact har fördelen med att den kommer med livstidsgaranti. Oavsett vilken du väljer så vet vi att du kommer att bli nöjd med din rollup.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password