Klistermärken

(4)

Klistermärken hör inte bara hemma i pysselböcker avsedda för mellanstadiebarn, utan kan även fungera utmärkt som reklamverktyg för företag. På Trycka.se får du möjlighet att investera i klistermärken med tryck som kan användas på ett flertal olika sätt i marknadsföringssyfte men också för att sända ut ett särskilt budskap i till exempel butiker och restauranger. Klistermärkena som går att hitta i vårt sortiment har i princip samma syfte som vårt utbud av dekaler – att utnyttja olika ytor för att sända ut ett budskap eller marknadsföra företaget.

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Utnyttja olika ytor i marknadsföringssyfte

Den största skillnaden mellan klistermärken och dekaler är att det sistnämnda har något högre slittålighet. Med det sagt har våra klistermärken trots allt försetts med en skyddande UV-laminering som gör att de tål att användas på de flesta plana ytor, både inomhus och utomhus. Vill du placera dina klistermärken på fönsterrutor, väggar, dörrar, kartonger eller på någon annan yta? Hos oss kan du räkna med högsta kvalitet och god hållbarhet!

Fina klistermärken med många användningsområden

Våra billiga klistermärken kan hjälpa till att öka exponeringen av företaget och på så vis bidra till en mer framgångsrik verksamhet! Om du till exempel bedriver ett e-handelsföretag passar det perfekt att skräddarsy egna klistermärken i mindre storlek som du kan fästa på försändelsen – antingen för att synliggöra varumärket under transporten eller för att förmedla produktlanseringar och kampanjer. Du kan också välja att trycka upp större klistermärken och använda för att märka upp hyllor på lagret, visa vägen till närmsta nödutgång eller toalett, informera om öppettider vid verksamhetens entré eller bara för att skapa ett professionellt intryck ut mot gatan för potentiella kunder.

Designa unika och professionella klistermärken till verksamheten

Varje kundkontakt du har som företagare innebär en möjlighet att göra avtryck. På Trycka.se kan du skräddarsy egna klistermärken som hjälper dig att etablera ditt varumärke på ett kostnadseffektivt sätt. Här kan du välja mellan runda och fyrkantiga klistermärken men också fyrkantiga modeller med rundade hörn. Vi kan givetvis även konturskära klistermärken efter dina specifika behov och önskemål!

Klistermärken på högkvalitativ, vit vinylfilm

Designen på dina klistermärken bestämmer du helt själv, och när du valt vilken form du önskar behöver du bara bifoga dina tryckfärdiga filer i samband med beställningen. Vi trycker upp specialdesignade klistermärken i 4-färg vilket i princip innebär att det inte finns några begränsningar. Klistermärkena trycks på högkvalitativ, vit vinylfilm och levereras styckvis men går också att få på rulle eller i ark om du kontaktar oss efter lagd order. Du kan naturligtvis klicka hem exakt det antal klistermärken som du behöver – oavsett om det handlar om ett enstaka klistermärke för ett särskilt ändamål eller flera hundra till e-handelsföretaget. Ska du endast använda klistermärken under en begränsad tidsperiod? Då rekommenderar vi att du spanar in vårt utbud av lätthäftande klistermärken med lika hög kvalitet, men som är lite lättare att avlägsna.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password