Bildekaler & Bildekor

(4)

Med hjälp av bildekaler kan du omvandla ett intetsägande fordon till en uppseendeväckande reklampelare! En dekal sänder ständigt ut budskap till potentiella kunder när du kör omkring eller parkerar bilen någonstans – den bidrar helt enkelt med konstant marknadsföring. Dekaler för bilar är inte bara extremt effektfulla i marknadsföringssyfte, de är dessutom låga i pris. Att placera sin företagslogga på bilen är med andra ord en riktigt bra investering för ditt företag.

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Kostnadseffektiv, rullande reklam för ditt företag

Det går inte att förneka att en profilerad företagsbil får mycket uppmärksamhet. Du har säkert själv befunnit dig i trafiken eller på gatan och sett ett fordon med bildekor, och inte kunnat låta bli att ta åt dig av budskapet som sänds ut. Oavsett vilken typ av verksamhet du bedriver kan du vara säker på att det är en god investering att utrusta firmabilen med bildekaler. Det är ett såväl effektivt som prisvärt sätt att nå ut till nya kunder, men också en smart metod för att förstärka ditt eget varumärke hos dina befintliga kunder.

Utnyttja annonsplatsen du redan betalat för

Det är dags att börja se på firmabilen som en praktisk annonsplats! Du använder trots allt redan firmabilen i arbetet, vilket betyder att annonsplatsen redan är betald. Passa på att göra reklam för ditt företag när du kör mellan kunderna, står i bilkö eller parkerar längs gatan. Att rulla upp till en ny eller befintlig kund med företagslogga på bilen bidrar även garanterat till ett professionellt intryck och känsla av förtroende, vilket är guld värt för alla företagare.

Bildekor för tillfällig eller permanent marknadsföring

Företagets logga har en given plats på din firmabil men du kan också använda bildekaler för att göra reklam för speciella reklamkampanjer och erbjudanden. Ska du hålla i ett event? Låt bilen förvandlas till en rullande reklampelare för eventet! Möjligheterna är i princip oändliga eftersom det är hyfsat enkelt att både montera och avlägsna produkten.

bildekal    bildekal brun

Dekaler för bilen med god hållbarhet och lång livslängd

Trycka.se erbjuder bildekaler av färgad vinyl vilket har en betydligt bättre hållbarhet än digitalprint. Vi kan trycka upp bildekaler i 4-färgstryck vilket i princip möjliggör alla slags färgkombinationer. Du kan såklart även välja en enfärgad, tvåfärgad eller trefärgad dekal till lägre pris! Dekalerna konturskärs efter dina specifika krav och önskemål innan de lamineras med appliceringstejp som underlättar monteringen. Konturskärningen skapar en snygg och sömlös look utan några som helst tråkiga linjer mot billacken.

Tryckning sker utifrån dina önskemål

På Trycka.se sker framställningen av bildekor och bildekaler med kundens önskemål i fokus. Det innebär att du själv väljer måtten på din bildekal, och vid beställningen skickar du in tryckfiler som vi sedan utgår ifrån vid tillverkningen. Detta bidrar till ett resultat som du förhoppningsvis blir hundraprocentigt nöjd med. För att slutresultatet och hållbarheten ska bli så bra som möjligt är tryckningen inte digital, vilket betyder att vi behöver konvertera de önskade färgerna till närmsta, tillgängliga vinylfärg. Trycka.se återkommer alltid till dig med korrektur för godkännande innan tillverkningen påbörjas. Upplever du att du behöver hjälp med designen för att kunna få det resultat du vill ha? Då hjälper vi gärna till! Lägg till Grafisk Hjälp i din beställning så hjälper vi dig att skapa en tryckfärdig fil.

Hur du bäst applicerar och avlägsnar bildekaler

När du får hem din beställning är dekalerna redan laminerade med en högkvalitativ appliceringstejp som kommer underlätta monteringen avsevärt. Börja med att rengöra ytan där dekalen ska placeras med diskmedel och skölj sedan rent med vatten. Låt sedan ytan torka ordentligt innan du påbörjar appliceringen:

  • avlägsna skyddspappret från bildekalen
  • applicera försiktigt dekalen på önskad plats – om dekalen är stor är det en god idé att ta hjälp av en kollega för att undvika misstag
  • jämna till dekalen och avlägsna eventuella luftbubblor med hjälp av en skrapa med slät kant – börja i mitten och jobba dig utåt.

Att avlägsna en dekal från bilen kan i sin tur vara lite mer tidskrävande än appliceringen. Det kan dock gå smidigt om du följer våra tips! Den bästa metoden är att värma upp området där dekalen sitter med hjälp av en hårfön – det underlättar avlägsnandet avsevärt och minskar dessutom risken för skada på lacken. Börja med att dra av dekalen i hörnen och värm upp ännu mer med hårfönen om det behövs. Resterna kan sedan enkelt tas bort med ett oljebaserat limborttagningsmedel.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password