Profilprodukter

(391)

Profilprodukter är ett effektivt sätt att stärka företagets varumärke på. Då vi har ett brett utbud av profilprodukter, gör det att man alltid kan hitta en produkt som passar, oavsett tillfälle och målgrupp. Hos oss hittar du bland annat reklampennor, företagsgåvor, tygkassar med tryck och mycket mer. Profilprodukter med tryck hjälper dig att profilera företaget både internt och externt.

Behöver ni hjälp med att hitta produkter som passar er målgrupp? Kontakta oss med vilken budget ni har så kollar vi igenom er företagsprofil och tar fram de produkter som passar er bäst.

UNDERKATEGORIER FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

profilbanner

Vad är profilprodukter?

Presentreklam eller reklamprodukter som det också kallas, är gåvor eller produkter som företag ger till sina anställda, kunder och leverantörer med syfte att göra reklam för sitt företag. Tanken bakom är att mottagaren ska komma ihåg företaget och på så sätt uppmuntras att köpa företagets produkter eller tjänster. Profilprodukter är därför en del av företagets försäljning och marknadsföring.

Fördelarna med profilprodukter är många och en av de största är att de flesta profilprodukterna har en lång livslängd och får därmed en optimal exponering. Dessutom blir marknadsföringen både billigare och har längre livslängd än till exempel tv-reklam eller radioreklam som vanligtvis bara varar några veckor.

Tre användningsområden för profilprodukter

1. Dela ut profilprodukter på mässor

På mässor samlas det mycket människor som är intresserade av att se vad olika företag har att erbjuda. Förutom att ha en monter som sticker ut ur mängden, passar de flesta företag på att ge besökarna gåvor med deras logotyp på. Det är uppskattat av besökarna att få gratis produkter och är även ett smart sätt att marknadsföra sitt företag på. Förutom de klassiska gåvorna som till exempel reklamgodis och reklampennor kan det vara bra att tänka utanför boxen. Vad kan jag ge bort som kommer ge mycket exponering? Några förslag på sådana produkter är till exempel en miljövänlig tygkasse som man kan använda när man går och handlar, eller kanske en vattenflaska med tryck, som man kan ha med sig på gymmet.

2. Stärk varumärket på kontoret

Visst känns det professionellt när ett företag har ett enhetligt utseende på arbetsplatsen? Det kan man enkelt skapa genom att till exempel kunna erbjuda en kaffekopp med företagets logotyp på när kunder kommer på besök, eller varför inte ha kontorsmaterial som reklampennor, musmattor och vattenflaskor framme på skrivbordet.

3. Ge bort gåvor till dina anställda

Glöm inte bort att visa uppskattning till dina anställda. Företagspresenter uppskattas av alla och får anställda att känna sig värdefulla vilket leder till ökad arbetsmoral och arbetsglädje. Hur anställda ser varumärket speglas både i utförandet av arbetsuppgifter och utåt eftersom de är ambassadörer för varumärket. Om man har många anställda kan kostnaden blir hög, men slår man ut summan på ett år och per anställd så blir summan oftast väldigt låg. En bra investering helt enkelt för att få glada och nöjda medarbetare.

Här finns det inte någon enskild produkt som är bäst lämpad utan det vanliga är att man kombinerar flera produkter så att det blir ett litet gåvoset. Det uppskattas av de anställda och man sprider samtidigt reklam för företaget. Se till att beställa produkter som du verkligen tror att er personal vill använda, används inte produkterna så får ni ingen exponering och då faller konceptet.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password