Har du frågor eller vill veta mer om våra Profilprodukter?
Vi finns redo att hjälpa till!

support@trycka.se
031-721 19 40

Mån-tors 08:00-16:00
Fredag 08:00-14:45

profilbanner

Profilprodukter med tryck

Profilprodukter är ett mycket populärt sätt att marknadsföra sig på. Det finns ett mycket bredd utbud av profilprodukter, vilket gör att man alltid kan hitta en profilprodukt som passar oavsett tillfälle och målgrupp. Ska man ställa ut på en mässa så kan exempelvis pennor och godis vara effektiva produkter för att locka till sig besökare och därmed potentiella kunder. Pennor har en låg kostnad per penna, speciellt om man beställer ett stort antal. De kan dessutom användas många gånger under flera år, vilket gör att det på sikt blir en väldigt låg kostnad i förhållande till exponeringen. Godis är också effektivt som giveaways på mässor, vem kan motstå en gratis godbit? Det är även bra att skicka med tillsammans med försändelser eftersom det tar litet utrymme. Genom att profilera godiset med er logotyp så får kunden alltid en positiv förknippning när de tar en godisbit.

Profilprodukter till arbetsplatsen

Profilprodukter används ofta på det egna kontoret. Genom att ha logotypen på pennor, anteckningsblock och kaffemuggar så får ni ett enhetligt utseende som ger ett professionellt utseende när man får kundbesök. Beställ gärna en större uppsättning på en gång, då har ni alltid nya på lager och kan dessutom ge bort dem till kunder eller när man är på mässor och event.

Sommargåvor till anställda

Det blir allt vanligare att man ger sina anställda en sommargåva. Det är ett trevligt sätt att visa sin uppskattning till kollegor och ett fint sätt att avsluta innan semestern drar igång. Här finns det inte någon enskild produkt som är bäst lämpad utan det vanliga är att man kombinera flera produkter så att det blir ett litet gåvoset. Man kan exempelvis sätta samman ett kit med solglasögon, en badboll och en vattenflaska. Det uppskattas av de anställda och man sprider samtidigt reklam för företaget. Se till att beställa produkter som du verkligen tror att er personal vill använda, används inte produkterna så får ni ingen exponering och då faller konceptet.

Förstärk kontakten till kunderna

Profilprodukter kan användas i olika sammanhang och ett effektivt sådant är att ge bort exklusivare profilprodukter till viktiga kunder och samarbetspartners. Man kan exempelvis ge bort produkterna när man gör ett kundbesök eller skicka ut de till viktiga kunder. På så sätt kommer kunden att påminna sig om er varje gång de använder profilprodukten och på så sätt kan man förstärka bandet mellan er.