Takdisplayer

(3)

Finns det utrymme för en takdisplay ovanför monterytan på företagsmässan? Står du i valet och kvalet om du ska hänga upp en takmodul eller inte? Om du får chansen rekommenderar vi definitivt att slå till! Takdisplayer med tryck är en mycket smart, effektiv och prisvärd investering. Takdisplayer – också kallade takmoduler – är inte bara stora utan även synliga från alla ändar av mässans lokal

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Varför investera en takdisplay?

Jämfört med en vanlig mässvägg eller vepa, som i regel syns på max 20 meters avstånd, kan en takdisplay hjälpa företaget att synas i betydligt större utsträckning. Exponeringen sker högt uppe i luften, ovanför all reklam som syns på marknivå, och själva modulen är dessutom tredimensionell. Den kan på så vis fånga uppmärksamheten hos besökare oavsett var i lokalen de befinner sig.

En annan stor fördel med tryckta takmoduler är att ganska få företagare har upptäckt hur stor nytta de faktiskt gör. Ungefär en tiondel av samtliga mässutställare väljer att placera reklam på höga höjder vilket ger ditt företag en unik chans att sticka ut från mängden.

Takmoduler i olika utföranden

På Trycka.se kan du investera i lättmonterade takmoduler i rund, trekantig eller fyrkantig utformning. Oavsett vilken modell du väljer kommer modulen definitivt att dra blickar till sig på mässan och vara synlig från alla håll.

Alla takdisplayer i vårt utbud har en robust stomme av aluminium som är enkel att montera men också väldigt lättviktig – den tyngsta varianten väger faktiskt endast runt 14 kilo. Den tryckta duken träs sedan enkelt runt stommen och fästs med hjälp av kardborrband, och i ramens ovankant monteras ett smidigt upphängningskit med vajer som bidrar till en snygg och stabil upphängning.

Investera i skräddarsydda takdisplayer med tryck

Tryck på hela utsidan av takdisplayen ingår alltid i priset hos oss på Trycka.se. Du kan antingen välja att själv ordna en tryckfärdig fil i rätt mått och upplösning, och dessa beskrivs tydligt under varje produkt. Du kan sedan enkelt ladda upp materialet i kundvagnen eller på produktsidan av den takmodul du är intresserad av.

Om du önskar grafisk hjälp från oss går det givetvis också att ordna – vi hjälper gladeligen till att skapa en tryckfärdig fil utifrån dina krav och önskemål. Tjänsten inkluderar grafiska arbeten av enklare typ, så om du önskar mer tidskrävande åtgärder med komplexa upplägg tillkommer en högre avgift och något längre leveranstid. Vi lägger dock aldrig till extra kostnader utan ditt godkännande! Om det blir nödvändigt tar vi kontakt med dig direkt.

Effektivt produktionsflöde och modern maskinpark

På Trycka.se sker all tillverkning inom våra egna fyra väggar vilket möjliggör snabbare leveranstider och fullständig kontroll över produktionen. När du beställer takdisplayer med tryck från oss kan du vara säker på att produktionen sker på ett strömlinjeformat sätt där varje medarbetare har fullt fokus på sin uppgift innan nästa medarbetare tar vid. Printningen av din takdisplay sker i sin tur från en stor maskinpark med förstklassig och toppmodern utrustning.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password