Takdisplayer

(3)

Finns det utrymme för en takdisplay ovanför monterytan på företagsmässan? Står du i valet och kvalet om du ska hänga upp en takmodul eller inte? Om du får chansen rekommenderar vi definitivt att slå till! Takdisplayer med tryck är en mycket smart, effektiv och prisvärd investering. Takdisplayer – också kallade takmoduler – är inte bara stora utan även synliga från alla ändar av mässans lokal

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Varför investera i en takdisplay?

Jämfört med en vanlig mässvägg eller rollup, som i regel syns bra upp till cirka 20 meters avstånd, kan en takdisplay hjälpa företaget att synas på betydligt längre avstånd. Exponeringen sker högt uppe i luften, ovanför all reklam som syns på marknivå, och själva modulen är dessutom tredimensionell. Den kan på så vis fånga uppmärksamheten hos besökare oavsett var i lokalen de befinner sig.

En annan stor fördel med tryckta takmoduler är att ganska få företagare har upptäckt hur stor nytta de faktiskt gör. Bara cirka tio procent av alla mässutställare väljer att placera reklam på höga höjder, vilket ger ditt företag en unik chans att sticka ut från mängden.

Takmoduler i olika utföranden

På Trycka.se kan du investera i lättmonterade takmoduler i rund, trekantig eller fyrkantig utformning. Oavsett vilken modell du väljer kommer modulen definitivt att dra blickar till sig på mässan och vara synlig från alla håll.

Alla takdisplayer i vårt utbud har en robust stomme av aluminium som är enkel att montera men också väldigt lättviktig – den tyngsta varianten väger faktiskt endast runt 14 kg. Den tryckta duken träs sedan enkelt runt stommen och fästs med hjälp av kardborrband, och i ramens ovankant monteras ett smidigt upphängningssystem med vajer som bidrar till en säker och stabil upphängning.

Skräddarsydda takdisplayer med tryck

Tryck på hela utsidan av takdisplayen ingår alltid i priset hos oss på Trycka.se. Du kan antingen välja att själv ordna en tryckfärdig fil i rätt mått och upplösning. Hur du gör detta beskrivs under varje produkt. Du kan sedan enkelt ladda upp materialet i kundvagnen eller på produktsidan av den takmodul du är intresserad av.

Om du önskar grafisk hjälp från oss går det givetvis också att ordna – vi hjälper självklart till att skapa en tryckfärdig fil utifrån dina krav och önskemål. Ni behöver då köpa till tjänsten Grafisk Hjälp. Tjänsten inkluderar grafiska arbeten av enklare typ, så om du önskar mer tidskrävande åtgärder med komplexa upplägg tillkommer en högre avgift. Vi lägger dock aldrig till extra kostnader utan ditt godkännande.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password