Packtejp

(4)

Driver du ett e-handelsföretag där paket packas och skickas iväg på löpande band? Då kan du bara föreställa dig hur många människor som kommer i kontakt med just dina paket innan det till slut tar sig fram till mottagaren. Det är inte bara transportörer, lagerpersonal och butikspersonal som ser dina försändelser under färden, även förbipasserande får sig säkert en glimt när paketet transporteras. De här paketen och kartongerna ger dig en ypperlig chans till att exponera ditt varumärke – vilket med fördel kan göras med hjälp av packtejp med tryck på! Det är en produkt som företaget ändå är i behov av, och prislappen är inte mycket dyrare än för vanlig packtejp.

Packtejp med logo och tryck hittar ni hos oss på Trycka.se

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Packtejpen två stora fördelar

Verksamheter som packar lådor på regelbunden basis vet att packtejpen är A och O för en säker transport. Försändelsen behöver hålla sig sluten under hela sin resa fram till slutdestinationen, och för det ändamålet är packtejp oerhört pålitligt. Det betyder dock inte att packtejpen behöver vara intetsägande! Det finns många fördelar med att välja packtejp med tryck istället för en vanlig variant. Med ett personligt tryck på tejpen pågår en konstant marknadsföring hela vägen från att kartongen lämnar packbordet tills den hamnar hos mottagaren. Företagets logotyp ger verksamheten seriositet, vilket i sin tur kan stärka företagets intryck på kunderna och även få nya kunder att vilja beställa igen.

Varför designa packtejp med eget tryck?

Antalet e-handelsföretag ökar för varje dag, vilket i sin tur ökar mängden försändelser som skickas över landet. Till skillnad från butiksägare träffar inte e-handelsföretagare sina kunder i samma utsträckning, och det där paketet som skickas med posten blir ofta kundens första intryck av din verksamhet. Då gäller det att göra ett gott intryck! Att investera i packtejp med eget tryck ökar inte bara den visuella upplevelsen för kunden, utan bidrar även med ett professionellt och seriöst intryck. Unik packtejp med tryck kan också vara en stor fördel om paketet mot förmodan skulle komma på villovägar.

Välj mellan PP, PVC och papper

Trycka.se erbjuder tre olika material när det gäller packtejp. Alla material har sina för- och nackdelar och kan inte ersätta varandra – tänk efter noga vilken variant som passar bäst för företagets behov:

  • standard packtejp – PP-tejp som fäster bra på alla sorters emballage och passar verksamheter som skickar många paket
  • robust packtejp – PVC-tejp för företag som främst skickar tunga paket och har höga krav på hållbarhet
  • papperstejp – ett klimatsmart alternativ som passar bra för lätta paket av kartong.

Avspärrningsband

På den här sidan hittar du även avspärrningsband med tryck. Avspärrningsband kan exempelvis användas för att avskilja publiken från att gå in på tävlingsområden som löpspår, skidspår eller vägar. Man kan även använda dem för att tydligt visa att ett arbete pågår eller för att markera gränserna för ett event.

packtejp

Packtejpens utseende

Vill du ha en tejp med egen bakgrundsfärg? Det fungerar, men det blir ett vitt mellanrum/streck vid varje tryckskarv. Det kan man däremot undvika på Packtejp Robust. Det innebär en högre kostnad och är något som du själv väljer till inne på produktsidan.

Tejpen printas i en färgrymd som heter pantone. Om ni har en grafisk profil så bör färgkoderna finnas med där, man kan även kolla upp färgerna på pantone.com.

Så går vår tryckmetod till

Beroende på vilket material du väljer får du olika valmöjligheter när det gäller designen på din packtejp. Med vår PP-tejp och miljövänliga papperstejp kan du välja upp till tre pantonefärger i din design medan vår PVC-tejp erbjuder upp till fem pantonefärger. PP- och PVC-tejpen går dessutom att köpa med vit eller transparent bas.

Skräddarsy en design som reflekterar ditt varumärke

När du bestämt dig för ett material är det dags att ordna designen – lägg enkelt till en tryckfärdig fil när du lägger din beställning, och kom ihåg att designen ska ha samma antal pantonefärger som du valt i listan. Du är också varmt välkommen att lägga till företagets aktuella logotyp så återkommer vi inom kort med förslag på design. Behöver du hjälp med designen? Det ordnar vi! Du behöver bara lägga till Grafisk Hjälp i din beställning så hjälper vi dig att skapa en tryckfärdig fil utifrån dina önskemål.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password