Packtejp

Packtejp används till att försegla försändelser, då kan man vara säker på att paketet förblir intakt under hela transporten. Genom att använda packtejp med tryck så talar man tydligt om för mottagaren vem paketet kommer ifrån och ger samtidigt ett professionellt utseende.


Har du frågor eller vill veta mer om våra Packtejp?
Vi finns redo att hjälpa till!

support@trycka.se
031-721 19 40

Mån-tors 08:00-16:00
Fredag 08:00-14:45

Packtejp med eget tryck

E-handel ökar ständigt och allt fler paket skickas i landet. Paketet är ofta det första riktiga intrycket man får vid en beställning och det gäller därför att göra ett gott intryck. Genom att profilera packtejpen får man ett mer professionellt intryck som visar att det kommer från ett seriöst företag. Packtejp med tryck ökar även den visuella upplevelsen och visar tydligt för mottagaren om vem som har skickat det. Att tejpen har ett unikt utseende underlättar även i de sällsynta fall som paketen kommer på villovägar, då kan man tydligt be fraktbolaget att leta efter ett paket som har tejp med ett visst utseende.

Packtejp Standard är en PP-tejp som ger bra vidhäftning på alla emballage. Den är lätt att rulla av och använda, ett bra val för dig som skickar många paket.

Packtejp Robust är en PVC-tejp för dig som har extra höga krav på hållbarhet, perfekt om man skickar riktigt tunga försändelser

Papperstejp är ett miljövänligt alternativ som fungerar bra för lätta paket. Det är en mycket praktisk tejp som ofta används till att försegla kartonger.

Packtejpens utseende

Vill du ha en tejp med egen bakgrundsfärg? Det fungerar, men det blir ett vitt mellanrum/streck vid varje tryckskarv. Det kan man däremot undvika på Packtejp Robust. Det innebär en högre kostnad och är något som du själv väljer till inne på produktsidan.

Tejpen printas i en färgrymd som heter pantone. Om ni har en grafisk profil så bör färgkoderna finnas med där, man kan även kolla upp färgerna på pantone.com.

Avspärrningsband

På den här sidan hittar du även avspärrningsband med tryck. Avspärrningsband kan exempelvis användas för att avskilja publiken från att gå in på tävlingsområden som löpspår, skidspår eller vägar. Man kan även använda dem för att tydligt visa att ett arbete pågår eller för att markera gränserna för ett event.

avspärrningsband
tejp med tryck