Profilerade golfprodukter

Golfprodukter med tryck ger dig som företagare eller förening möjlighet att synas på golfbanan och nå ut till en aktiv målgrupp. Här finns golfprodukter som passar både som giveaways, som gåvor till anställda och till kunder. Kolla igenom vårt utbud nedan och kontakta oss om du har några frågor.


Har du frågor eller vill veta mer om våra Golfprodukter?
Vi finns redo att hjälpa till!

support@trycka.se
031-721 19 40

Mån-tors 08:00-16:00
Fredag 08:00-14:45

profilerade golfprodukter

Golfprodukter med egen logotyp

Att profilera produkter är mycket vanligt inom golf och kan exempelvis användas som giveaways, gåvor eller till företagsevent. Peggar med tryck är något som förbrukas i stora mängder och passar därför bra som giveaways eftersom man kan beställa stora kvantiteter till mycket låga kostnader, perfekt till mässor och event. Golfbollar med tryck är även något som uppskattas av alla golfare och då rekommenderar vi att köpa bollar av hög kvalité. Då uppskattas dem mera och man kan vara säker på att användaren kommer leta reda på varje boll och använda dem ofta.

Greenlagare användas för att reparera nedslagsmärken från bollen och är därför ett måste för varje golfare. Genom att trycka er logotyp på produkten så blir den unik och kan därför fungera bra som gåva till anställda eller viktiga kunder. Vill du även ha snygga förpackningar till dem? Kontakta i så fall oss för mer information.

Vårt utbud

Vi har ett handplockat utbud av golfprodukter, men kan även erbjuda andra varor inom samma segment. Kontakta gärna oss om det är en specifik produkt som du är ute efter så ska vi hjälpa dig efter bästa förmåga.