Golfprodukter

(11)

Golfprodukter med tryck ger dig som företagare eller förening möjlighet att synas på golfbanan och nå ut till en aktiv målgrupp. Här finns golfprodukter som passar både som giveaways, som gåvor till anställda och till kunder. Golfprodukter med tryck passar perfekt till företagsevent och konferenser. Vi har peggar, bollmarkörer och golfbollar med eget tryck.

Kolla igenom vårt utbud av golfprodukter nedan och kontakta oss om du har några frågor.
Golfprodukter och golfbollar med tryck hittar du hos oss på Trycka.se

FILTRERA / SORTERA icon

Aktiva filter

Golfprodukter med egen logotyp

Att profilera produkter är mycket vanligt inom golf och kan exempelvis användas som giveaways, gåvor eller till företagsevent. Peggar med tryck är något som förbrukas i stora mängder och passar därför bra som giveaways eftersom man kan beställa stora kvantiteter till mycket låga kostnader, perfekt till mässor och event. Golfbollar med tryck är även något som uppskattas av alla golfare och då rekommenderar vi att köpa bollar av hög kvalité. Då uppskattas dem mera och man kan vara säker på att användaren kommer leta reda på varje boll och använda dem ofta.

Greenlagare användas för att reparera nedslagsmärken från bollen och är därför ett måste för varje golfare. Genom att trycka er logotyp på produkten så blir den unik och kan därför fungera bra som gåva till anställda eller viktiga kunder. Vill du även ha snygga förpackningar till dem? Kontakta i så fall oss för mer information.

profilerade golfprodukter

Vilken golfboll med tryck ska jag välja?

Titleist Trufeel är en väldigt mjuk boll som ger en bra känsla och mycket fart i utslagen. Den ger dig även bra kontroll runt green och är extra uppskattad av golfare med lägre svinghastighet.

Titleist Tour Soft är en snabbare boll som ger mer längd i slagen från tee och har den största kärnan som Titleist gjort. Den är perfekt för dig som vill ha en bra känsla och mer prestanda i närspelet, utan att tumma på längden.

Titleist Pro V1 är en av världens mest kända bollar som spelas med på alla världens tourer. Golfbollen är mjuk, vilket ger otroligt bra längd i slagen.

Titleist Pro V1x är konstruerad för att maximera golfarens potential. Den har en speedig bollhastighet och hög bollflykt som ger riktigt långa slag.

Vårt utbud

Vi har ett handplockat utbud av golfprodukter, men kan även erbjuda andra varor inom samma segment. Kontakta gärna oss om det är en specifik produkt som du är ute efter så ska vi hjälpa dig efter bästa förmåga.

KATEGORIER

tummen upp röd stjärncirkel

Ta del av kampanjer
och erbjudanden

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password